Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Kizlar merhaba bugün transferimiz yapıldı çok sıkısmistım hemşire hanım küvet getirdi ona yaptım sonrası yine çok sıkıştım bi 25 dk sonra fln hemşire kalkıp gidebilirsin lavobaya dedi kalktım gittim sonra geri yattım çıkma vaktim gelmişti yani bundan 20 dk sonra kalktım yine lavaboya gittim sonra giyindim ve arabaya bindikten sonra sıkışma geldi nasıl bi sanci çektim size analatamam ağladım resmen kasildim gerildim ter doktum arabada size de böyle oldu mu ya yuruyemedim bile arabadan inince zorla çıktım eve bisy olmusmudur sizce embriyoya

Merhaba transferden çıktım 15 dk durabildi. Küvet yaptım 10 dk sonra tekrar geldi yine küvet yaptım hastaneden çıktım arabaya bindim yemek yemeğe lokantaya gittik bende bir sancı ve kasılma olmadı kötü düşünmeyin hiçbirşey olmamıştır Allah’ın izniyle bebeğiniz sizinledir

Birsey olmamıştır

bende cok sabirsizimdir kizlar ama bu testleri yaparak kendinize kotuluk yapiyorsunuz bence ,doktor bekle dedi bize demek ki bildigi var oyle olsa 5.gun bi test yap derdi,sonra moralimiz bozuluyo tabi tek cizgiye ,bebis varsa da kendimizi de onu da bosa uzmus oluyoruz ,sabredelim bende kafami baska seylerle mesgul etmeye basladim bi hobi bisiler bulun ,şu 11 12 günü kendimize zehir etmeyelim,hep test yaptim tek cikti falan yazinca yazayim dedim Hepimiz insallah bebislerimize kavusucuazzz sabirrrr

Ah hep sabırsızlıktan aslında bilmiyor muyuz biliyoruz elbette yanlış olduğunu

Ben de dayanamadım normal gebelik testi yaptım ama tabii ki negatifti

gününe kadar bekleyeceğim artık

Insallah.. Ben çok sanci çektim ya çok korktum bide kasiyorsun kendini ister istemez sıkıştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…