Seninle aynı gün transfer olduk bence beta salgılanmaz henüz tutsa bileİnş ' ALLAH
2 ağustosta çatlama iğnesi oldum ben. Etkisi kalmamıştır diye düşündüm ve erken olmasına rağmen test yaptım tek çizgi çıktı maalesef
Benimde testler Bugün gelecek Bende yapayım merak ettimİnş ' ALLAH
2 ağustosta çatlama iğnesi oldum ben. Etkisi kalmamıştır diye düşündüm ve erken olmasına rağmen test yaptım tek çizgi çıktı maalesef
Bir yeni fobi edinildiİnşallah olur canım benim geçen denemede 3 tane 3. Gün embriyosuydu tutmadı bu sefer iki tane bakalım
Ben 9 ay önce normal hamile kaldım erken gebelik testi aldım adete 6 gün vardı silik çizgi gördüm hemen kan verdim 29 çıkmıştı malesef 8+5 de kalp atışı oluşmadığı için kürtajSeninle aynı gün transfer olduk bence beta salgılanmaz henüz tutsa
Bir yeni fobi edinildi
Merhaba bende 6 Ağustos’ta oldum benimde hiç yok sanki bomboş gibi7 ağustosta transfer oldum ben de. Hiçbir belirtim yok umarım bebişlerim tutunabilmişlerdir
Ben pazar günü erken gebelik testi yapacağım bakalımMerhaba bende 6 Ağustos’ta oldum benimde hiç yok sanki bomboş gibisadece ğöğüs hassasiyetim baya var test yapsak mı
7. Gün oluyor sanırım bende pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum idrar testi 5. Gün yaptım çıkmadıBen pazar günü erken gebelik testi yapacağım bakalım
ben bir kişi okumuştum canım sonucu pozitifti hattakızlar bu kaliteli kalitesiz yumurta ile ilgili bilgi almadim ben doktorumdan ve 2. gun transfer yapıldı hic 2. gun yapilan da gormedim benim gibi olan var mi?
aaa hadi yaa ,ne guzel darisi basimiza insallahben bir kişi okumuştum canım sonucu pozitifti hatta
sağlıklı olunca gelişip tutuyor inşallah tutunur seninki de olumlu düşün hep eğilip kalkmaaaa hadi yaa ,ne guzel darisi basimiza insallah
Benimde 4. Gün yapıldı bende 4. Gün yapılan görmedimaaa hadi yaa ,ne guzel darisi basimiza insallah
Tekrar test yaptınız mıİnş ' ALLAH
Bugün yaptım testiTekrar test yaptınız mı
Bende yapacağım birazdanBugün yaptım testi
Siz benden önce transfer oldunuz sanırım. İnş 'ALLAH sizin çıkarBende yapacağım birazdan
Ben bugün akşam tekrar yapıcam erken değil normal hergün yapmayı planlıyorum bakalım ne ile karşılaşıcam kan verinceye kadarTekrar test yaptınız mı
Yok aynı gün olduk zannetmiyorum hiç bir belirtin yok bugün zaten tatile gideceğiz hiç beklemeyeceğim ya olsa illaki belirti oluyorSiz benden önce transfer oldunuz sanırım. İnş 'ALLAH sizin çıkar
Sizin ne çıktıtest sonucunuzBen bugün akşam tekrar yapıcam erken değil normal hergün yapmayı planlıyorum bakalım ne ile karşılaşıcam kan verinceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?