Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Bir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yok benim diğer transferde iki tane kaliteli embriyom tutmamıştı 3 tane transfer edilmişti
Belirti olması gerekmiyor ki. Yeterki tutsun da belirti olmasın bence hiç önemli değil. Umarım güzel haberler alırsınız dualarım sizinle

Bir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yok benim diğer transferde iki tane kaliteli embriyom tutmamıştı 3 tane transfer edilmişti
Benimde 7. Gun bugün. Bende de belirti yok ve benimde bugünkü testim sizinki gibi
O yüzden sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum lütfen yazın sonuç çıkınca

Belirti olması gerekmiyor ki. Yeterki tutsun da belirti olmasın bence hiç önemli değil. Umarım güzel haberler alırsınız dualarım sizinle
Ya çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir gün anne oluruz bizi ancak bizim gibi zorluklarla mücadele edip çocuk sahibi olanlar anlayabilir

Ya çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir gün anne oluruz bizi ancak bizim gibi zorluklarla mücadele edip çocuk sahibi olanlar anlayabilir
Rica ederim. Elbette öyle damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler. RABBIM hiçbirseyin karşılığını zayii etmez

Erken değil çıkardı olsa idrar çıkma nedeni galiba ilaçlar diye düşündüm inşallah siz hamilesinizdir
Benim bir arkadaşım 8. Gün kanda çıkmadı. 14. Gün kan verdi hamile çıktı. O sebeple söyledim.
RABBIM inş ' ALLAH bu yolda çırpınan herkese nasip etsin. Ben 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif ama ilaçlardan diye düşünüyorum kan vermeden sevinmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…