- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 103
- 37
Belirti olması gerekmiyor ki. Yeterki tutsun da belirti olmasın bence hiç önemli değil. Umarım güzel haberler alırsınız dualarım sizinleBir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yokbenim diğer transferde iki tane kaliteli embriyom tutmamıştı 3 tane transfer edilmişti
Benimde 7. Gun bugün. Bende de belirti yok ve benimde bugünkü testim sizinki gibiBir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yokbenim diğer transferde iki tane kaliteli embriyom tutmamıştı 3 tane transfer edilmişti
Ya çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir gün anne oluruz bizi ancak bizim gibi zorluklarla mücadele edip çocuk sahibi olanlar anlayabilirBelirti olması gerekmiyor ki. Yeterki tutsun da belirti olmasın bence hiç önemli değil. Umarım güzel haberler alırsınız dualarım sizinle
Tamam inşallah yazarım sizinki kaçıncı gün embriyosu yduBenimde 7. Gun bugün. Bende de belirti yok ve benimde bugünkü testim sizinki gibi
O yüzden sonucunuzu sabırsızlıkla bekliyorum lütfen yazın sonuç çıkınca
Rica ederim. Elbette öyle damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler. RABBIM hiçbirseyin karşılığını zayii etmezYa çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir gün anne oluruz bizi ancak bizim gibi zorluklarla mücadele edip çocuk sahibi olanlar anlayabilir
Benim 5.gun embriyosu 2 taneTamam inşallah yazarım sizinki kaçıncı gün embriyosu ydu
Sonuç çıktı mi 1 saat oldu sanirimTamam inşallah yazarım sizinki kaçıncı gün embriyosu ydu
Yok ya çıkmamış sonuç bakıyorum sürekliSonuç çıktı mi 1 saat oldu sanirim
1 saat dedikleri hicbirsey 1 saatte sonuçlanmiyor maalesefYok ya çıkmamış sonuç bakıyorum sürekli
Yok ya çakmamış sonuç bakıyorumSonuç çıktı mi 1 saat oldu sanirim
Evet ya yoksa zaten memlekete gidecez onu bekliyoruz hayırlısı inşallah vardır da gidemeyiz1 saat dedikleri hicbirsey 1 saatte sonuçlanmiyor maalesef
Benim kan sonucum negatif arkadaşlarBir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yokbenim diğer transferde iki tane kaliteli embriyom tutmamıştı 3 tane transfer edilmişti
İdrar testi yapmış miydinizBenim kan sonucum negatif arkadaşlar
Evet sabah yaptım 2.çizgi silik çıktı mİdrar testi yapmış miydiniz
Erken mi kan verdiniz acabaEvet sabah yaptım 2.çizgi silik çıktı m
Bence idrarda silik çoksa kanda net olması lazım hayırlısı olsunEvet sabah yaptım 2.çizgi silik çıktı m
Erken değil çıkardı olsa idrar çıkma nedeni galiba ilaçlar diye düşündüm inşallah siz hamilesinizdirErken mi kan verdiniz acaba
Hayırlısı ikinci denemeler artıkBence idrarda silik çoksa kanda net olması lazım hayırlısı olsun
Benim bir arkadaşım 8. Gün kanda çıkmadı. 14. Gün kan verdi hamile çıktı. O sebeple söyledim.Erken değil çıkardı olsa idrar çıkma nedeni galiba ilaçlar diye düşündüm inşallah siz hamilesinizdir
Aynen bakın sizin ne güzel çocuğunuz da var annesiniz inşallah bizde o duyguları tadarızHayırlısı ikinci denemeler artık
Hayırlısı artıkBenim bir arkadaşım 8. Gün kanda çıkmadı. 14. Gün kan verdi hamile çıktı. O sebeple söyledim.
RABBIM inş ' ALLAH bu yolda çırpınan herkese nasip etsin. Ben 3 gündür idrar testi yapıyorum pozitif ama ilaçlardan diye düşünüyorum kan vermeden sevinmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?