- 21 Mart 2020
- 17
- 5
- 6
- 37
Yapmadım ben yarın kan vercem sizin ne çıktı sonuçEvet idrar testi yaptım, siz peki ?
Test pozitif görünüyor ama ilaçlardan mi diye sevinemedim bileYapmadım ben yarın kan vercem sizin ne çıktı sonuç
Benim transferin 3. Gununden beridir ağrıyordu bugün adet günüm normalde ve sabah uyandım ağrı vs yokkizlar 9.gunum dunden beri basim agriyor,gerci migrenim var ama bu onun gibi degil dayanabiliyorum,var mi bas agrisi yasayan ?
sizin transfer ne zaman yapildiBenim transferin 3. Gununden beridir ağrıyordu bugün adet günüm normalde ve sabah uyandım ağrı vs yok
9 ağustosta yapıldısizin transfer ne zaman yapildi
Ben de de oluyo transfer gününden beri hastalanıcakmışım gibi ağrı endişelendiriyo beniBende de karin agrisi ve adet olacakmışım hissi var
Bugün de beyaz akıntı başladı. Her yeni güne uyanınca başka belirti çıkıyorBen de de oluyo transfer gününden beri hastalanıcakmışım gibi ağrı endişelendiriyo beniBi de sizde debi agresiflik duygu değişimi falan var mı benim ya çok ağlayasım geliyo ya da çok sinirleniyorum bi anda…İlaçlardan sanırım:/
Yok benim daha yeni 4. Gün bugün 12sinde transfer oldum ben..her sabah uyandığımda 0 belirtiyle uyanıyorum geriniyorum yatakta hiç bişry hissetmiyorum evhamla geçiyo her sabahBugün de beyaz akıntı başladı. Her yeni güne uyanınca başka belirti çıkıyor
Evet aynıyız maalesef olur olmadık ağlıyorum. Eskiden üstünde durmayacağım küçük şeyleri şimdi didik didik ediyorum kafama takıyorum. Hormonlardan diye düşünüyorum bende. İdrar testi yaptınız mı?
Bende de durum aynı. Beklemek gerçekten çok ama çok zormuş. Amin inş ' ALLAHYok benim daha yeni 4. Gün bugün 12sinde transfer oldum ben..her sabah uyandığımda 0 belirtiyle uyanıyorum geriniyorum yatakta hiç bişry hissetmiyorum evhamla geçiyo her sabahAllahım güzel haberler almak nasip etsin hepimize inşallah
Bugün yaptığım test inşallah vardır yaBence 10. Güne kadar tekrarlayın zaten olsa çıkıyor günden güne koyuluğun artması gerek ben yarın yaptıracağım test
HAMİLESİN CANIM :)Kızlar lütfen bana dua edin kan verdim
Allahım inşallah ya 4 senedir bekliyorum transferden sonra 7 . Gün olacak hiç bir belirtim de yok inşallah kan sonucum pozitif çıkar çok heyecanlıyım çok teşekkürlerHAMİLESİN CANIM :)
Daha ne olsun ben burdayım diyoBugün yaptığım test inşallah vardır ya
İnş ' ALLAH pozitif çıkar benimde testim böyle ama ben güvenmedim ilaç etkisidir diye hiç sevinemedim o yüzden sizin kacinci gündü ?Kızlar lütfen bana dua edin kan verdim
Akşam yedinci gün olacak 4. Gün embriyosu ama kaliteli değildiİnş ' ALLAH pozitif çıkar benimde testim böyle ama ben güvenmedim ilaç etkisidir diye hiç sevinemedim o yüzden sizin kacinci gündü ?
Kaliteli olması önemli değil RABBIM ol derse olur. Birçok arkadaşımın tutmaz denilen taze transferi yada 3. Gün dondurulmamis embriyosu tuttu. İnş ' ALLAH tutunmustur.Akşam yedinci gün olacak 4. Gün embriyosu ama kaliteli değildi
Bir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yokKaliteli olması önemli değil RABBIM ol derse olur. Birçok arkadaşımın tutmaz denilen taze transferi yada 3. Gün dondurulmamis embriyosu tuttu. İnş ' ALLAH tutunmustur.
Kan sonucunuz ne zaman çıkacak? Heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?