Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Bende de karin agrisi ve adet olacakmışım hissi var
Ben de de oluyo transfer gününden beri hastalanıcakmışım gibi ağrı endişelendiriyo beni Bi de sizde debi agresiflik duygu değişimi falan var mı benim ya çok ağlayasım geliyo ya da çok sinirleniyorum bi anda…İlaçlardan sanırım:/

Bugün de beyaz akıntı başladı. Her yeni güne uyanınca başka belirti çıkıyor
Evet aynıyız maalesef olur olmadık ağlıyorum. Eskiden üstünde durmayacağım küçük şeyleri şimdi didik didik ediyorum kafama takıyorum. Hormonlardan diye düşünüyorum bende. İdrar testi yaptınız mı?

Yok benim daha yeni 4. Gün bugün 12sinde transfer oldum ben..her sabah uyandığımda 0 belirtiyle uyanıyorum geriniyorum yatakta hiç bişry hissetmiyorum evhamla geçiyo her sabah Allahım güzel haberler almak nasip etsin hepimize inşallah

Bende de durum aynı. Beklemek gerçekten çok ama çok zormuş. Amin inş ' ALLAH

Kızlar bugün yaptığım test ne dersiniz Görüyor musunuz

Eklentiler

• 486DEAEA-BD2E-4C7B-B315-E11E2A1AE786.webp
    121,4 KB · Görüntüleme: 78
Akşam yedinci gün olacak 4. Gün embriyosu ama kaliteli değildi
Kaliteli olması önemli değil RABBIM ol derse olur. Birçok arkadaşımın tutmaz denilen taze transferi yada 3. Gün dondurulmamis embriyosu tuttu. İnş ' ALLAH tutunmustur.
Kan sonucunuz ne zaman çıkacak? Heyecan yaptım

Bir saaate çıkacak ya başım dönüyor elim felan titriyor bende aşırı heyecanlandım ama belirtim de yok benim diğer transferde iki tane kaliteli embriyom tutmamıştı 3 tane transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…