Ben öyle bir şey yaşamadım ama embriyolar sağlıklıysa her zorluğu atlatırlarMerhabalar, dün transferim oldu da transfer sırasında kateter kısa geldi iki sefer değişim embriyolarım aktarıldı falan biraz tantana yaşandı. Sonra transferin zor oldu dikkat et dediler. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda. Daha önce tecrübe edip sonucu nasıl oldu cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar
İnşallah canım ya teşekkürlerBen öyle bir şey yaşamadım ama embriyolar sağlıklıysa her zorluğu atlatırlar
Mrb, bende göndereceğim size fiyat kac denildi acabaMerhaba tabii ki haberleşelim. İnşallah en az 1 tanesi sağlam gelir sizinde .. ben hep 1 tane gelsin razıyım çoğunda gözüm yok dedim hepsi sağlam geldi:))) benim pgt sonucum bir haftada geldi. İspanya'daki şirket İstanbul' da da laboratuvar açmış şansımıza:)
Merhaba fitil ve ilaç içmeden tekrar test yaptım hiç çizgi çıkmadı acaba ilaçlar mı testte beni yanılttıBilmiyorum ki ben hiç bu kadar net görmemiştim evlendiğimden beri ilaçlardan olur mu bilmiyorum ya
Bence 10. Güne kadar tekrarlayın zaten olsa çıkıyor günden güne koyuluğun artması gerek ben yarın yaptıracağım testMerhaba fitil ve ilaç içmeden tekrar test yaptım hiç çizgi çıkmadı acaba ilaçlar mı testte beni yanılttı
Ben de sabah ilk işim kandan test yaptırmak ben daha öncede hamilelik yaşadım pozitif görmek kalp atışını duymak sağlıklı ilerlemesi ben 8+5 kürtaj oldumBence 10. Güne kadar tekrarlayın zaten olsa çıkıyor günden güne koyuluğun artması gerek ben yarın yaptıracağım test
Yarın kandan baktırırım çıkmazsa Cumartesi doktorum çağırmıştı kan vermem için tekrar o zaman veririm bir daha test almayı düşünmüyorum varsa var yoksa yokBence 10. Güne kadar tekrarlayın zaten olsa çıkıyor günden güne koyuluğun artması gerek ben yarın yaptıracağım test
Ben hiç hamile kalmadım evet iki çocuğunuz vardı söylemiştinizBen de sabah ilk işim kandan test yaptırmak ben daha öncede hamilelik yaşadım pozitif görmek kalp atışını duymak sağlıklı ilerlemesi ben 8+5 kürtaj oldum
İnşallah o güzel duyguyu sizde yaşarsınız sizin çizgi net hamilesinizBen hiç hamile kalmadım evet iki çocuğunuz vardı söylemiştiniz
İnşallah yani düşünmesi bile güzelİnşallah o güzel duyguyu sizde yaşarsınız sizin çizgi net hamilesiniz
7agustos 3. Gün karın agrım devam ediyorÖncelikle hayırlı olsun, inş 'ALLAH pozitif sonuç alırsınız
Bende 9 ağustosta transfer oldum.
Dondurulmuş transfer mi oldunuz? Kacinci gün embriyosu ? 1 mi 2 tane mi ? Belirtileriniz var mı?
(Ay biliyorum fazla sordum ama birlikte beklerken belki konuşarak daha çabuk vakit geçirebiliriz)
HayırTest yaptınız mı hiç
Bende de karin agrisi ve adet olacakmışım hissi var7agustos 3. Gün karın agrım devam ediyor
Fazla oturma ben akşam arkadaşa gittim orda aynısı oldu birde akıntı geldi eyvah dedim gitti ama oturmaktanmısBende de karin agrisi ve adet olacakmışım hissi var
Aynı gün olmusuzBen 7 ağustosta transfer oldum sanırım 6. gün oluyor
Aaa hiç bilmiyordumFazla oturma ben akşam arkadaşa gittim orda aynısı oldu birde akıntı geldi eyvah dedim gitti ama oturmaktanmıs
Benim adet günüm bugün takvime göre günüm yaklaştıkça ağrım oluyor diye düşünüyordumFazla oturma ben akşam arkadaşa gittim orda aynısı oldu birde akıntı geldi eyvah dedim gitti ama oturmaktanmıs
Test yaptınız mıBenim adet günüm bugün takvime göre günüm yaklaştıkça ağrım oluyor diye düşünüyordum
Evet idrar testi yaptım, siz peki ?Test yaptınız mı
Uzanın öyle oldu muAaa hiç bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?