Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Doğal transfer olanlar var mı? Süreciniz nasıl ilerledi.doğal deyince hiç ilaç yok diye düşündüm ben ama çatlatma iğnesi falan kullanacakmışım .doğal yolla hamile kalan varsa yazarsa sevinirim
Merhabalar,
Ben doğal (naturel) transfer oldum. İlaçsız derken hiç ilaç kullanmadım değil elbette kullandım.
Adet oldum adet bittikten sonra yumurta takibine gittim. Yumurtalar belli bir büyüklüğe geldiğinde Doktorum lh e2 progesteron tahlili istedi 3 gün boyunca. 3. Gunun sonunda catlatma ignesi oldum. İğne olduğum gün;
Progestan fitil ( Günde 6 tane)
Monodoks
Prednol
Duphaston kullandım.
Transfer gününden 2 gün önce fitili bıraktım proluton depox iğneye geçtim.
Bu arada naturel transferde rahim kalınlığının adet sonrası doğal yoldan olmasını sağlıyorlar.
Transfer günü ilaclarimdan duphaston ve prednolü içtim. Transferim oldu. Transferin 4. Günü gonopeptyl iğne vuruldum. Transfer sonrası da ;
Prednol ve monodoks u bıraktım.
Enox kan sulandirici iğne
Corasprin
Folibol folik asit
Duphaston kullandım.
Bugün transferimin 10. Günü kan verdim pozitif sonuç aldım.
Naturel transferde şans daha yüksek oluyor yani en azından Doktorum ilaçlı transfere göre tutunma şansının daha yüksek olduğunu söyledi.
Ayrıntılı anlattım fakat aklınıza takılan birsey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Amin RABBIM sizleri de sevindirsin. Kacinci gün embriyosu sizinki ?

Çok teşekkür ederim evet benim daha önce 5 düşüğüm var ve hiç kese göremedim pgt nin bu duruma çok katkı sağladığını düşünüyorum insallah boyle guzel devam eder ve insallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız sormak istediğiniz bisey olursa seve seve yanıtlarım

D defneko benım transfer eylule ertelenince cok ilgilenemedım açtığım başlıkla .ne durumdasın her şey yolunda mu merak edıyorum .Umarım güzel haberlerlerle gelırsin

Öncelikle pozitif sonucu gören herkesi tebrik ediyorum ilk mesajdan itibaren tek tek okudum :) benim de dondurulmuş 1 tane embriyom var transfer için adetimin gelmesini bekliyorum. Bu bekleme sürecinde bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı ? Ya da transfer sonrasında ?

Çok teşekkür edıyorum olursa danışırım tabi sana sağlıkla gelsınler yavrular ınsallah .kaçıncı gün ogrendın hamıle olduğunu bekleyebildin mü doktorun soyledıgı tarıhe kadar test yapmak ıcın

5. gün iki tane koydular. Biri mükemmel dediler diğeri biraz daha az kaliteli ama bilemedim erken gebelik testinden silik de olsa bekliyordum hayırlısı olsun
Bazen geç tutunma olabilir ve bu süreçte idrar testinde çıkmaz. Bu tüp bebek tutmadığı anlamına gelmez. Kendinizi strese sokmayın. Bekleyin gününüz gelinceye kadar. Çünkü henüz çok çok erken test yapmak için. Ümidinizi kaybetmeyin lütfen.

Pozitif olun stres yapmayın sağlıklı beslenin uykunuzu alın. En önemlisi bunlar bence

Merhabalar umarım hepımız ıcın güzel olur .transfer eylulde mi olacak sizin ? Benım de eylulde bir tane dondurulmuş transferim olacak ,Eylül transfer başlığı açtım bekleriz
m

Merhabalar umarım hepımız ıcın güzel olur .transfer eylulde mi olacak sizin ? Benım de eylulde bir tane dondurulmuş transferim olacak ,Eylül transfer başlığı açtım bekleriz

m
İnşallah güzel olur :) Valla ne zaman adet göreceğimi bilemedim ya az çok tahmin ederim belki diye ovulasyon testi yaptım 24'ü gibi bekliyorum, doktor da olunca ara demişti. Oraya da bakarım teşekkür ederim :) Adet olunca hemen transfer edilmiyor değil mi önce kontroller falan mı yapılıyor ? Transfer aşamasını hiç bilmiyorum ya

5. gün iki tane koydular. Biri mükemmel dediler diğeri biraz daha az kaliteli ama bilemedim erken gebelik testinden silik de olsa bekliyordum hayırlısı olsun
Merhaba bence hic caninizi sıkmayın benim 7. Gun kahverengi leke geldi 8. Gunde ama cok az camasirim beyaz oldugu icin net anlayabildim 9. Gun kanda pozitif cok sukur ama erken gebelik testinde asiri silik yok gibi bi cizgi cikti bu arada benimde 5. Gun 2 embriyoydu

Çok teşekkür ederim inşallah benim doktorum 9.gün kan verebilirsin demişti. 8.gün idrar testi yaptım ki sonuç negatif ise kan da görüp sok olmayayim diye 8.gun idrarda görmüştüm yani pozitifi

Çok teşekkür ederim inşallah benim doktorum 9.gün kan verebilirsin demişti. 8.gün idrar testi yaptım ki sonuç negatif ise kan da görüp sok olmayayim diye 8.gun idrarda görmüştüm yani pozitifi
1gün erken yapmışsınız sadece bu sayılmaz bile o da bir şey mi :ben normal yolla gebelik denediğimde ılıskıden hemen sonra yapıyordum hem de adete kadar her gün

Çok güzel anlatmışsınız gerçekten.bende çatlatma iğneleri aşamasındayım .doktor adım adım duruma göre söylüyor.insan ister istemez merak ediyor.sizin adınıza çok sevindim sağlıcakla alın kucağınıza

Benim de ilk transfer olacak ama bildıgım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım benım naturel dogal transfer olacak . reglden sonra yumurta takıbı yapılacak ovulasyon gerceklestıgınde bu da regl 4eylulde olursam mesela 18-19 Eylül de transfer seklınde .sizin de muhtemelen Eylül ün ilk haftaları olur transfer

Hayırlı olsun inşallah. Erken gebelik testini ne zaman yapmıştınız

Çok teşekkür ederim tabi önemli olan can sağlığı, hayırlısı olsun inşallah bebişlerim tutunur

Sizi anlayabiliyorum. Heyecanlı surectesiniz. Aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz. Yardımcı olabilir isem sevinirim.
Çok teşekkür ederim RABBIM sizi de sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…