3. Gün embriyosu için erken2 ad. 3 gün embriyosu transferi oldum. Bugün 7. Gün erken gebelik testi yaptm ama hiçbişi çıkmadı. Hala ümit var mı ne dersiniz
Çok sevindim sizin için hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah838 çıktı
Teşekkur ederim. Bilmiyorum ki keseler görünmeden doktor ikiz veya tek demediHayırlı olsun İkiz galiba sizin
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun RABBIM isteyen herkese nasip eylesinÇok sevindim sizin için hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin çok teşekkür ederimAy çok sevindim sizin adınıza allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla
Canım ben iki kere hamilelik geçirdim hic öyle bir şişlik görmedim duymadım da. Ama göbekten vurulduğun iğnelerin varsa onlar yapmış olabilir belki. Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Ben tutamadım kendimi bgn erken gebelik testi yaptım hic birsey çıkmadı, kimisinin 5.günde çıkıyor kimisinin 10.günde. Umarım pozitif sonuç alırsınKızlar bişey sorucam…transferimin 7.günü 12 sinde oldum transfer gününü sayarsak 8…Tam kasıklarımın ortasında şişlik var baya elime geliyo yatay bi şişlik…tek bir yer de değil yani…progestan fitil iğne vs şişliğimidir acaba yoksa o şişlik hamilelik olabilir mi? Herkese test yapmayın yapmayın derken yapasım var durduruyorum kendimi
Göbekten vurulduğum iğne yok sdc fitil ve kalçadan iğne gün aşırı…Baya bi şişlik var ilginç geldi bana da elle çok bariz farkediliyor ama tabi her şey olabilir…İlaçlar alıyoruz bir sürü sonuçta..evet belli olmuyor test işi o yüzden aradayım yapmasam mı yapmasam mı diye :)tutunma zamanına göre değişiyo moralim bozulsun da istemiyorum erkenden…inşallah güzel haberler alırızCanım ben iki kere hamilelik geçirdim hic öyle bir şişlik görmedim duymadım da. Ama göbekten vurulduğun iğnelerin varsa onlar yapmış olabilir belki. Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Ben tutamadım kendimi bgn erken gebelik testi yaptım hic birsey çıkmadı, kimisinin 5.günde çıkıyor kimisinin 10.günde. Umarım pozitif sonuç alırsın
Aynı gün transfer olmuşuz 5. Gün müydü sizin embryolarınız blast embriyo ise çıkabilir idrardaKızlar bişey sorucam…transferimin 7.günü 12 sinde oldum transfer gününü sayarsak 8…Tam kasıklarımın ortasında şişlik var baya elime geliyo yatay bi şişlik…tek bir yer de değil yani…progestan fitil iğne vs şişliğimidir acaba yoksa o şişlik hamilelik olabilir mi? Herkese test yapmayın yapmayın derken yapasım var durduruyorum kendimi
Ben hiç anlamıyorum ki inanın…benim 2 gün bi hareket yoktu 3. Gün donduruldu tek yumurta..3. Gün oluyo sanırımAynı gün transfer olmuşuz 5. Gün müydü sizin embryolarınız blast embriyo ise çıkabilir idrarda
Merhaba bunu görümce yazmak istedim durum noldh bilmiyorum ama bende de çikolata kisti var 1 tane 5ab donduruldu bir tane morula 6.gün bakılacak bilgi verilecek bir tanesi de geriden geliyordu o 2cc cıkmış dondurulmadı sizn durumlar nasılEvet daha yüksek şansı var ama benim embriyolarım kalitesiz oluyor çikolata kisti olduğu için beşinci gün zor
Benim tuttu ama inşallah devam ederMerhaba bunu görümce yazmak istedim durum noldh bilmiyorum ama bende de çikolata kisti var 1 tane 5ab donduruldu bir tane morula 6.gün bakılacak bilgi verilecek bir tanesi de geriden geliyordu o 2cc cıkmış dondurulmadı sizn durumlar nasıl
Sanki hiç birşey yok gibi hissediyor musunuz yok sa hamile gibi miRABBIM isteyen herkese nasip eylesin inş ' ALLAH
Canim hic uzulme benimde 9. Gun kanda cikti fakat erken gebelik testine coook silik zorla gorulen bi cizgi cikti idrara gec karisiyor hamilelik hormonuArkadaşlar merhaba transferimin 10.gunu iki gündür sabahları idrar testi yapıyorum silik çizgiyi görüyorum biraz bekleyince baya koyu oluyor hatta. İlk idrarimdan 3 saat sonra bi de erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı sizce durum nedir
Hicbirsey yok gibi hissediyorum. Arada sırada adet sancim olmasa normal zamanda gibiyim. Sözde durumlar nasıl?Sanki hiç birşey yok gibi hissediyor musunuz yok sa hamile gibi mi
Benim transfer eylule kalınca (histeroskopi ve çizik dolayısıyla ) kendı açtığım başlığa cok bakamadım .senın adına cok cok sevındım tebrik ederim .kendi adıma da umutlandım .yaşasın Pgt diyelim o halde .Merhabalar çok şükür 2 adet kese gördük haftaya kalp atışı için randevumuz var umarım görebiliriz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?