- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 103
- 37
Rica ederim.Çok teşekkür ederimtabi önemli olan can sağlığı, hayırlısı olsun inşallah bebişlerim tutunur
Ya hiç konuşmadı doktor benimle bunlarıBenim de ilk transfer olacak ama bildıgım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayımbenım naturel dogal transfer olacak . reglden sonra yumurta takıbı yapılacak ovulasyon gerceklestıgınde bu da regl 4eylulde olursam mesela 18-19 Eylül de transfer seklınde .sizin de muhtemelen Eylül ün ilk haftaları olur transfer
Bende aynı senin gibiyim 2 gün sonda tekrar test yaptıracağım yani korkuyorum yükselmez diye idrar testlerimde koyulaşıyordu gitgide ikinci ölçtürdüğümdede arttı arttığını göstermez mi buHicbirsey yok gibi hissediyorum. Arada sırada adet sancim olmasa normal zamanda gibiyim. Sözde durumlar nasıl?
Sanki hiç birşey yok gibi hissediyor musunuz yok sa hamile gibi mi
Hicbirsey yok gibi hissediyorum. Arada sırada adet sancim olmasa normal zamanda gibiyim. Sözde durumlar nasıl?
Öncelikle korkma stress seni daha da yorar bebişlere de zararlı üstelik. RABBiM ol buyurduysa olacaktır buna canı gönülden inan.Bende aynı senin gibiyim 2 gün sonda tekrar test yaptıracağım yani korkuyorum yükselmez diye idrar testlerimde koyulaşıyordu gitgide ikinci ölçtürdüğümdede arttı arttığını göstermez mi bu
MemorialYa hiç konuşmadı doktor benimle bunları
Evet doğru haklısınız sakin olmaya çalışacağımÖncelikle korkma stress seni daha da yorar bebişlere de zararlı üstelik. RABBiM ol buyurduysa olacaktır buna canı gönülden inan.
Tabiiki idrar koyulaşiyor ise arttığını gösterir ama sorun şu ki artışın sayısal değeri önemli. Biraz relax olmanı tavsiye ediyorum.
Aynen öyle zaten hamileyiz biraz tadını çıkaralımEvet doğru haklısınız sakin olmaya çalışacağımzaten öğreneceğiz nasıl olsa
Ahahahahaha1gün erken yapmışsınız sadece bu sayılmaz bileo da bir şey mi :ben normal yolla gebelik denediğimde ılıskıden hemen sonra yapıyordum hem de adete kadar her gün
İnsallah. Ahhh o kötü tecrübeler yok mu ? Ben de kolay hamıle kalıyorum devamı endişeli .bır cok insan ıcın cok keyıflı olan hamılelık süreci bizler için cok stresli malesef .ilk bebegımı kaybettıgımde hep ilk 12hafta önemli ve kritik dedıler 7.haftada kalbi durdu.2.hamılelıgımde hah dedım tehllıke geçti 12haftayı devırıyoruz bu kez de down sendromuAhahahahahaya benim daha önceden düşüklerim olduğu için hamile kalmaktan ziyade devam etmesine odaklandım sanırım sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah bebeklerimize
Ay inşallah benim de tutar hayırlısı olsunBenim tuttu ama inşallah devam eder
İnşallah tutarAy inşallah benim de tutar hayırlısı olsun
Sizin var mı başka dondurulmuşİnşallah tutarçok teşekkür ederim
Ah kıyamam sende gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınİnsallah. Ahhh o kötü tecrübeler yok mu ? Ben de kolay hamıle kalıyorum devamı endişeli .bır cok insan ıcın cok keyıflı olan hamılelık süreci bizler için cok stresli malesef .ilk bebegımı kaybettıgımde hep ilk 12hafta önemli ve kritik dedıler 7.haftada kalbi durdu.2.hamılelıgımde hah dedım tehllıke geçti 12haftayı devırıyoruz bu kez de down sendromu
Benim ikinci denemem ikisinde de kalmadı maalesefSizin var mı başka dondurulmuş
Aynenn bende öyleyim aynı 6.gün ama hiç bir şey hissetmiyorum belirti vs. İnsan bi şey yok gibi hissediyoSanki hiç birşey yok gibi hissediyor musunuz yok sa hamile gibi mi
Bende o da yok 6.gündeyim bi şey hissetmiyorum yok gibi geliyo gittikçe beklemek de zor geliyoHicbirsey yok gibi hissediyorum. Arada sırada adet sancim olmasa normal zamanda gibiyim. Sözde durumlar nasıl?
Bugun kan sonucundan sonda yaptimHayırlı olsun inşallah. Erken gebelik testini ne zaman yapmıştınız
Birsey sorabilir miyim? Soruyorum hattaAh kıyamam sende gerçekten çok zor şeyler yaşamışsıninşallah bu son olur. Pgt senin içinde çok doğru bir karar olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?