Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Ya hiç konuşmadı doktor benimle bunları

Hicbirsey yok gibi hissediyorum. Arada sırada adet sancim olmasa normal zamanda gibiyim. Sözde durumlar nasıl?
Bende aynı senin gibiyim 2 gün sonda tekrar test yaptıracağım yani korkuyorum yükselmez diye idrar testlerimde koyulaşıyordu gitgide ikinci ölçtürdüğümdede arttı arttığını göstermez mi bu
Sanki hiç birşey yok gibi hissediyor musunuz yok sa hamile gibi mi
Hicbirsey yok gibi hissediyorum. Arada sırada adet sancim olmasa normal zamanda gibiyim. Sözde durumlar nasıl?

Bende aynı senin gibiyim 2 gün sonda tekrar test yaptıracağım yani korkuyorum yükselmez diye idrar testlerimde koyulaşıyordu gitgide ikinci ölçtürdüğümdede arttı arttığını göstermez mi bu
Öncelikle korkma stress seni daha da yorar bebişlere de zararlı üstelik. RABBiM ol buyurduysa olacaktır buna canı gönülden inan.
Tabiiki idrar koyulaşiyor ise arttığını gösterir ama sorun şu ki artışın sayısal değeri önemli. Biraz relax olmanı tavsiye ediyorum.

Evet doğru haklısınız sakin olmaya çalışacağım zaten öğreneceğiz nasıl olsa

1gün erken yapmışsınız sadece bu sayılmaz bile o da bir şey mi :ben normal yolla gebelik denediğimde ılıskıden hemen sonra yapıyordum hem de adete kadar her gün
Ahahahahaha ya benim daha önceden düşüklerim olduğu için hamile kalmaktan ziyade devam etmesine odaklandım sanırım sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah bebeklerimize

Ahahahahaha ya benim daha önceden düşüklerim olduğu için hamile kalmaktan ziyade devam etmesine odaklandım sanırım sağ salim hepimiz kavuşalım inşallah bebeklerimize
İnsallah. Ahhh o kötü tecrübeler yok mu ? Ben de kolay hamıle kalıyorum devamı endişeli .bır cok insan ıcın cok keyıflı olan hamılelık süreci bizler için cok stresli malesef .ilk bebegımı kaybettıgımde hep ilk 12hafta önemli ve kritik dedıler 7.haftada kalbi durdu.2.hamılelıgımde hah dedım tehllıke geçti 12haftayı devırıyoruz bu kez de down sendromu

D defneko benım transfer eylule ertelenince cok ilgilenemedım açtığım başlıkla .ne durumdasın her şey yolunda mu merak edıyorum .Umarım güzel haberlerlerle gelırsin
Vallahi Cumartesi test günüm bende merakla bekliyorum. Geçen Cuma transferim olmuştu. Sen nasılsınnn neden ertelendi transferinn

Ah kıyamam sende gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bu son olur. Pgt senin içinde çok doğru bir karar olmuş bence

Transfer öncesi yada sonrasınsa çatlatma iğnesi olmadım ben. Doktor gerek yok dedi ama neye göre. Genelde herkes de çatlatma iğnesi kullanmış. Çatlatma iğnesi transferde neden yapılıyor.

Ah kıyamam sende gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bu son olur. Pgt senin içinde çok doğru bir karar olmuş bence
Birsey sorabilir miyim? Soruyorum hatta
Ben de bu tutmazsa tekrarını pgt Li yaptırmayı düşünüyorum. Bu pgt işlemi ne kadar sürüyor? Yani embriyolar 5.güne ulaşınca hemen yolluyorlar mi ne kadar sürede cevap geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…