- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
Gönlüne ferahlık versin Allah canım öyle iyi anlıyorum ki seniÇok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için…inanın kendimi hiç bir şeye veremiyorum…Konuşmak bile istemiyor canım o derece…Ama karnımı hep seviyorum onu beklediğimi söylüyorum tek yapabildiğim bu…Ben de youtube dan dinliyim dua o iyi fikir…
Tam aradığım sorunun cevabı benimde 8.günüm demekki varsa 50 civarında çıkıyoArkadaşlar dün transfer yapılalı 1 hafta oldu. Dün verdim bu tahlili ama kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilmiyorum yani. dondurulmuş 5. Gün embriyosu Eki Görüntüle 2904676
Ay 2. Hafta oluyor dimi 4 değil. Hamilelikte adet sonrası sayılıyor ya kafam karıştıTam aradığım sorunun cevabı benimde 8.günüm demekki varsa 50 civarında çıkıyo2.haftandasn heralde sen
Bende biliyorum desem yalan olur kağıttaki değer aralıklarına göre yorum yaptım ama neye göre sayılıyo bilmiyorum ilk deneme benim yeni öğreniyorum herşeyiAy 2. Hafta oluyor dimi 4 değil. Hamilelikte adet sonrası sayılıyor ya kafam karıştı
Ben de yarın test günüm 9. Gün artık öğrenirimBende biliyorum desem yalan olur kağıttaki değer aralıklarına göre yorum yaptım ama neye göre sayılıyo bilmiyorum ilk deneme benim yeni öğreniyorum herşeyi
İnşallah canım inşallahCanım hakkımızda hayırlısı su gibi aksın geçsin zaman da öğrenelim inşallah
Merhaba, kan pıhtılaşma testi yaptirmismiydiniz? Onun sonucuna göre mi kan sulandirici vs veriyorlarAmin çok tesekkur ederim, inş ' ALLAH
Duphaston
Enox kan sulandirici iğne
Proluton depox iğne
Corasprin
Folik asit
Bende kan testine kadar kullanacağım eğer nasip olurda kan sonucum pozitif olursa da 10-12. haftaya kadar devam edeceğim.
Merhabalar,Merhaba, kan pıhtılaşma testi yaptirmismiydiniz? Onun sonucuna göre mi kan sulandirici vs veriyorlar
Canim peki sonuç ne zaman çıkıyor onda ? Adi p testi dogru mu ? Ben sisli memorialde tedavi görüyorum ilk deneme bizlere verilmedi ben yarın yaptırayım ozaman kendim tam adını verebilir misinMerhabalar,
Evet p testi yaptırdım ama sonuca göre değil herkese veriyorlar bence
Gerci ben daha transfer olmadim opu aşamasındayım sonrasında verirler belkiCanim peki sonuç ne zaman çıkıyor onda ? Adi p testi dogru mu ? Ben sisli memorialde tedavi görüyorum ilk deneme bizlere verilmedi ben yarın yaptırayım ozaman kendim tam adını verebilir misin
Benim hemen çıkmıştı sonucum hastaneye göre farklılıklar olabilir. Testin ismi INR TESTI.Canim peki sonuç ne zaman çıkıyor onda ? Adi p testi dogru mu ? Ben sisli memorialde tedavi görüyorum ilk deneme bizlere verilmedi ben yarın yaptırayım ozaman kendim tam adını verebilir misin
Opu aşamasında vermiyorlar ben transfer sonrası başladım siz acele etmişsiniz sormak içinGerci ben daha transfer olmadim opu aşamasındayım sonrasında verirler belki
Merhaba doktorlar pek bakmıyor ama bence çok önemli zira bu yüzden kronik portal ven tromboz hastası oldımMerhaba, kan pıhtılaşma testi yaptirmismiydiniz? Onun sonucuna göre mi kan sulandirici vs veriyorlar
Kızlar bilen kimse yok mu?Arkadaşlar dün transfer yapılalı 1 hafta oldu. Dün verdim bu tahlili ama kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilmiyorum yani. dondurulmuş 5. Gün embriyosu Eki Görüntüle 2904676
Merhaba cook yeni gozukuyor 5-6 gunluk gibi ama mutlaka 2 gun sonra testi tekrarlayin en saglikli sonuc o sekilde cikiyor bence erken kan verdiginiz icin 55 beta yeni salgilanmaya baslamis gibi 10. Gunde falan cok daha yuksek cikacaktirKızlar bilen kimse yok mu?
Evet 7. Gün verdim bu testi. Yarın 9. Gün doktora gideceğim bakalım. Çok teşekkür ediyorumMerhaba cook yeni gozukuyor 5-6 gunluk gibi ama mutlaka 2 gun sonra testi tekrarlayin en saglikli sonuc o sekilde cikiyor bence erken kan verdiginiz icin 55 beta yeni salgilanmaya baslamis gibi 10. Gunde falan cok daha yuksek cikacaktir
Canım güzel şeyleri düşün beklerken de sevdiğin şeylerle ilgilen rahatla birazBen testi verdim gazamız mübarek olsunkötüye alıştırıyorum kendimi iyi çıkarsa zaten inanamıycam hayırlısı olsun artık
Hayirlisi olsun insaallah degeriniz coktaan 2 katina cikmistir bileEvet 7. Gün verdim bu testi. Yarın 9. Gün doktora gideceğim bakalım. Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?