Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Gönlüne ferahlık versin Allah canım öyle iyi anlıyorum ki seni

Arkadaşlar dün transfer yapılalı 1 hafta oldu. Dün verdim bu tahlili ama kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilmiyorum yani. dondurulmuş 5. Gün embriyosu

Merhaba, kan pıhtılaşma testi yaptirmismiydiniz? Onun sonucuna göre mi kan sulandirici vs veriyorlar

Merhabalar,
Evet p testi yaptırdım ama sonuca göre değil herkese veriyorlar bence
Canim peki sonuç ne zaman çıkıyor onda ? Adi p testi dogru mu ? Ben sisli memorialde tedavi görüyorum ilk deneme bizlere verilmedi ben yarın yaptırayım ozaman kendim tam adını verebilir misin

Canim peki sonuç ne zaman çıkıyor onda ? Adi p testi dogru mu ? Ben sisli memorialde tedavi görüyorum ilk deneme bizlere verilmedi ben yarın yaptırayım ozaman kendim tam adını verebilir misin
Gerci ben daha transfer olmadim opu aşamasındayım sonrasında verirler belki

Benim hemen çıkmıştı sonucum hastaneye göre farklılıklar olabilir. Testin ismi INR TESTI.

Merhaba cook yeni gozukuyor 5-6 gunluk gibi ama mutlaka 2 gun sonra testi tekrarlayin en saglikli sonuc o sekilde cikiyor bence erken kan verdiginiz icin 55 beta yeni salgilanmaya baslamis gibi 10. Gunde falan cok daha yuksek cikacaktir
Evet 7. Gün verdim bu testi. Yarın 9. Gün doktora gideceğim bakalım. Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…