Bende öyle vardi da bugün ki biraz rengi değişikti ne kahve ne beyaz arasi birsey ara ara kramlar da tekrar olmaya başladı sizde de varmi bu durumlar ins tutunuyorlardir kuzucuklarBen de hep var transferden beri selale mubarek
benimde 2 eylül transferim var emriyolarım bu kalitede ve tek transfer olucam inşallah bebeğiniz size tutunurBenim 5.gün embriyosuydu 4bb kalitedeydi :) 7 Eylül test günüm :)
Kramp hep var bende de ama rahatsiz etmiyor, hafif hafif. Sizin transfer hangi gun olmustu, kacinci gun embriyosuydu?Bende öyle vardi da bugün ki biraz rengi değişikti ne kahve ne beyaz arasi birsey ara ara kramlar da tekrar olmaya başladı sizde de varmi bu durumlar ins tutunuyorlardir kuzucuklar
26 ağustos 4.gün bugün 5.gün embriyosuydu beni de oyle rahatsız etmiyr kramplarKramp hep var bende de ama rahatsiz etmiyor, hafif hafif. Sizin transfer hangi gun olmustu, kacinci gun embriyosuydu?
Dün oldu bende öyle aşırı değil,bugün yok diyebilecegim kadar az oldu.fitille alakalı olabilr mi? Sizinki fitildi,ben iğne oluyorumBen de hep var transferden beri selale mubarek
Kahverengi akinti tutunma belirtisi diyorlar ama herkeste olmuyormus. Benim de 26si 3.gun embriyosu 2 tane26 ağustos 4.gün bugün 5.gün embriyosuydu beni de oyle rahatsız etmiyr kramplar
Olabilir tabiiDün oldu bende öyle aşırı değil,bugün yok diyebilecegim kadar az oldu.fitille alakalı olabilr mi? Sizinki fitildi,ben iğne oluyorum
Çok üzüldüm gerçekten Allah inşallah tez zamanda kucağınızı doldurmayı nasip etsinBu gun test gunumdu. 13. Gun. 2 adet 3. Gun donmuş embriyo transfer edilmişti. Sonuç <2 yani 2 bile değil. Tup bebek merkezi ilaclarimi ignelerimi kesmemi soyledi. Inşallah sizinki pozitif olur.
Kanda gorene kadar birakmayin. Bana birak demelerine ragmen birakmakta zorlandim. Idrara daha geç geçiyor. Inşallah vardir.Çok üzüldüm gerçekten Allah inşallah tez zamanda kucağınızı doldurmayı nasip etsinbenimde negatif oldu maalesef karantinada olduğum için kan testi yapamıyorım idrar testi yaptım dün akşam ve bu sabah negatif çıktı merkezim ilaçları bırakmamamı söyledi yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam sonuca göre doktor bırak derse bırakıcam ilaçları ama olsa çıkardı zaten
Evet kesinlikle bu hormonlar iştah açıyor bi de ödem yapıyor :/kızlar ya iki gündür iştahım çok açıldı sürekli yemek istiyorum :) ilaçlardan mı acaba
Benim de transferimin 3. Günü. Ben de iş başı yaptım ama home office şeklindeKızlar bugün transferimin 6. günü ben işbaşı yaptım. Benim gibi böyle erken işe başlayan var mı? Oturarak çalışıyorum ama yine de korkuyorum bişey olacak diye
Sürekli ayetel kursi okuyun Allah’ın izni ile bişeycik olmaz :)Kızlar bugün transferimin 6. günü ben işbaşı yaptım. Benim gibi böyle erken işe başlayan var mı? Oturarak çalışıyorum ama yine de korkuyorum bişey olacak diye
Benim de aynı şikâyetlerim var. Inşallah pozitif.
Benim acayip iştahım açık :) Sürekli yemek yeme isteği çok sık acıkıyorum böyle değildim :)
Efolis ben sizinde 26si diye aklimda kalmis sizin ayni günü de mi sayıyorlar bizim transfer günü sayılmadı ertesi gün 1dediler geçen de yazmistim ama bugun 6.günümüz bizim o yuzden ama sanırım sizin farkli dediler hep bir gün önceden gidiyrsunuzBugün transferimizin 7. günü. Nasıl gidiyor kızlar belirtilerde bir değişiklik oldu mu sizde?
Aaa evet hatırlıyorumEfolis ben sizinde 26si diye aklimda kalmis sizin ayni günü de mi sayıyorlar bizim transfer günü sayılmadı ertesi gün 1dediler geçen de yazmistim ama bugun 6.günümüz bizim o yuzden ama sanırım sizin farkli dediler hep bir gün önceden gidiyrsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?