Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Transferden sonra 15. Gün 1020 çıktı 20. Gün 4850 çıktı normal mi sizce biraz düşük mü artış

3.gün embriyosu 8. Günde erken gebelik testinde çıktı bende 9. Günü de kan verdim 51 çıkmıştı. lekelenme gibi bişey olmadı sadece transferin 4 ve 5. Günü adet olacakmışım gibi şiddetli ağrı oldu

Hayırlı uğurlu olsun. Peki 4. - 5. günden sonra ağrılarınız geçmiş miydi? Şuan kaçıncı gündesiniz

Ben yaptım kan 0.1 cıktı moralim çok bozuk. Transferin 6. Günü
Ama niye simdiden yaptiniz ki daha coook erken, belki daha tutunma zamani bile gelmedi bilemeyiz kii. Sizle ayni gun transfer olmustuk ben aklimdan bile gecirmiyorum testi haftaya saliya kadar. Kendinize bunu yapmayin lutfen, belki de yalanci negatif bu. Bosu bosuna uzulmus olacaksiniz

Inşallah canım. Ben de o şekil düşünmek istiyorum

Merhaba ☺
Bugün transferimin 10. günü. Hiç test yapmadım. Yarın kandan test yaptıracağım. İlk denemem. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. 2 tane Sadece kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik hissediyorum. Onun dışında bişey yok. Rabbim cuma mübarek gün hürmetine pozitif görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlıyım Beni anladığınızı biliyorum

Ne zaman transfer oldunuz

Kızlar tuvalette pembe kanama yaşadım. Çamaşırıma gelmemiş ama peçeteye geldi. 6+2yim şu an. Ne yapmalıyım çok panik oldum

Kızlar tuvalette pembe kanama yaşadım. Çamaşırıma gelmemiş ama peçeteye geldi. 6+2yim şu an. Ne yapmalıyım çok panik oldum
korkmana gerek yok canım çok fazla kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok demişti doktor daha trasfer günü

Tam ben de 6+3teyim. Ayni seyi yasadim bugun. Devami da hafif kahverengi akinti oldu. Ama cok seyrek. Yarin ultrason gunum. Telaslanmadim. Doktoru da aramadim. Cunku zaten soylemislerdi. Kirmizi taze kanamaya donmesikce (allah korusun), sorun yok. Bosuna bebekleri strese sokmayalim. Sabah beri kafam orda benim de

Tabi surekli, gecmeyen bi kasik agrisi da varsa, doktorla gorusmek lazim. Bende agri yok hic. Belli ki, buyuyor daha once bir dusuk yasadigim icin, karsilastirabiliyorum. Yarin kalp atisini duyunca, hepsi gececek

Tabi surekli, gecmeyen bi kasik agrisi da varsa, doktorla gorusmek lazim. Bende agri yok hic. Belli ki, buyuyor daha once bir dusuk yasadigim icin, karsilastirabiliyorum. Yarin kalp atisini duyunca, hepsi gececek
Yarın benimde kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız Gerçi benim 5+4 doktor kalp atışı haftaya kalabilir dedi. İnşallah Siz duyarsanız haber edersiniz

Yarın benimde kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız Gerçi benim 5+4 doktor kalp atışı haftaya kalabilir dedi. İnşallah Siz duyarsanız haber edersiniz
Evet kalp atisi icin erkenmis. Ben de gecen hafta tam 5+4 idim, kesemizi gorduk yarin iyice icim rahatlayacak ins. Bugun bu kahverengi akintilarla gecti. Onu da soracagim yarin

Evet kalp atisi icin erkenmis. Ben de gecen hafta tam 5+4 idim, kesemizi gorduk yarin iyice icim rahatlayacak ins. Bugun bu kahverengi akintilarla gecti. Onu da soracagim yarin
Benim de transferimin 8.günü kahverengi akıntım olmuştu ama doktorum pembe ve kırmızı olmadığı sürece korkulacak birşey olmadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…