- 18 Ağustos 2021
- 18
- 12
- 3
- 37
Benim transferden sonra hic olmadi da, bugun oldu ne hikmetse. Bakalim ne dicekler yarin. Hemsire demisti gerci, acik pembe/kahve olabilir. Fitillerden vs diye. Hormonlar degisik tabi bu aralar. Bi de yeni yeni buyumeye yerlesmeye basladilarsa, olabiliriyo demek ki.Benim de transferimin 8.günü kahverengi akıntım olmuştu ama doktorum pembe ve kırmızı olmadığı sürece korkulacak birşey olmadığını söyledi.
Idrar testinden mi yaptın canim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben dün 6. Günümdü kandan yaptım negatifKızlar benim bugun 7.günüm ve arkadaşların ısrarı üzerine test yaptım pozitifi gördüm:) Allahım hepimize pozitif haberlerimizi almayı nasip etsin:)
Sizinki 3. Embriyosu değil mi? 6. Günde çıkması imkansız. Boşuna üzmeyin kendinizi. Ben daha hiç duymadım 3. Gün embriyosunu 6. Gün pozitif gören, bu 6. Gün pozitif testleri 5. Gün embriyosu için geçerliIdrar testinden mi yaptın canim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben dün 6. Günümdü kandan yaptım negatif
Bende ayni gun oldum sabah teste gidicem23 Ağustos
İdrar da kanda da baktım canım pozitifler Allahım bekleyiş içinde olanları müjdelesin biraz daha bekle belki geç karışır herkeste aynı olmuyordurIdrar testinden mi yaptın canim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Ben dün 6. Günümdü kandan yaptım negatif
Hayırlı haberler alırız inşallahBende ayni gun oldum sabah teste gidicem
Canım senin için sevindim Rabbim sağlıkla devam ettirsinPembe kanamadan sonra rahat edemedim doktora gittim. Nöbetçi doktordan rica ettim baktı. Herhangi bir sıkıntı yokmuş, hatta ikisinin de kalp atışını gördük. Resmen sürpriz oldu. Bi de progynex iğne vurdular o kadar
Ay inşallah canım ya. Belirtilerle umutlanmak istemiyorum ama göğüs ağrısı ve kasık agrım çok fazlaSizinki 3. Embriyosu değil mi? 6. Günde çıkması imkansız. Boşuna üzmeyin kendinizi. Ben daha hiç duymadım 3. Gün embriyosunu 6. Gün pozitif gören, bu 6. Gün pozitif testleri 5. Gün embriyosu için geçerli
Ben de umutlanmak istemiyorum. Ama bende de çok fazla belirti var.. bi yandan da kendimi çok kaptırdım olacağına. Bu sabah ya olmazsa diye uyandım. Stresli zamanlar. Test günüm 7 eylüle kaldı 4 günAy inşallah canım ya. Belirtilerle umutlanmak istemiyorum ama göğüs ağrısı ve kasık agrım çok fazla
Çok tebrik ederim :) Sizin kaçıncı gün embriyosuydu? Direk net 2 çizgi mi gördünüz yoksa silik miKızlar benim bugun 7.günüm ve arkadaşların ısrarı üzerine test yaptım pozitifi gördüm:) Allahım hepimize pozitif haberlerimizi almayı nasip etsin:)
Ben de aynı durumdayım. Hatta dün akşam yürüyüşte kasık ve bel ağrım iyice arttı. Hayra yormak istiyorum ama bi taraftan da havaya girmek istemiyorum tabi. Benim de test günü 7 Eylül ama 5.gün embriyosu olan arkadaşların dün çıktıysa bizim de pozitif ise yarın çıkması lazım. Evde bi test alıp bakabiliriz haftasonu benceBen de umutlanmak istemiyorum. Ama bende de çok fazla belirti var.. bi yandan da kendimi çok kaptırdım olacağına. Bu sabah ya olmazsa diye uyandım. Stresli zamanlar. Test günüm 7 eylüle kaldı 4 gün
Çok teşekkür ederim beşinci gün embriyosuydu direkt çift çizgiyi gördüm inanamadım :)Çok tebrik ederim :) Sizin kaçıncı gün embriyosuydu? Direk net 2 çizgi mi gördünüz yoksa silik mi
Sen biraz daha sabret annesi :)Ay inşallah canım ya. Belirtilerle umutlanmak istemiyorum ama göğüs ağrısı ve kasık agrım çok fazla
benim 4. gün embriyosu. 28 ağustos'ta transfer oldum. bugün 6. günüm ama sanırım 5. güm embriyosuna göre 5. günündeyim. ben dayanamadım bu sabah test yaptım negatif tabiki :) geçen hamileliğimde pozitif olduğunda 6. günde görmüştüm 5. gün embriyosunu. aslında sende var bu sabah yapabilirsin. 6. ya da 6. günde çıkmazsa 7. günde çıkıyor. ben yarın sabah yeniden yapıcam. çok belirtim var testte de ıkar sanmıştım. inş belirtilerim ilaçlardan değildirBen de aynı durumdayım. Hatta dün akşam yürüyüşte kasık ve bel ağrım iyice arttı. Hayra yormak istiyorum ama bi taraftan da havaya girmek istemiyorum tabi. Benim de test günü 7 Eylül ama 5.gün embriyosu olan arkadaşların dün çıktıysa bizim de pozitif ise yarın çıkması lazım. Evde bi test alıp bakabiliriz haftasonu bence
benim 4. gün embriyosu. 28 ağustos'ta transfer oldum. bugün 6. günüm ama sanırım 5. güm embriyosuna göre 5. günündeyim. ben dayanamadım bu sabah test yaptım negatif tabiki :) geçen hamileliğimde pozitif olduğunda 6. günde görmüştüm 5. gün embriyosunu. aslında sende var bu sabah yapabilirsin. 6. ya da 6. günde çıkmazsa 7. günde çıkıyor. ben yarın sabah yeniden yapıcam. çok belirtim var testte de ıkar sanmıştım. inş belirtilerim ilaçlardan değildir
senin 3. gün embriyosu muydu? karıştırdım sanırım demin yazdığımda seninki 5. gün gibi yazdım. 3. günse senin 8. gün yapman gerekiyor. benim 7. gün yapmam gerekiyor. ben bugün 6. gün yaptım çift embriyo belki çıkar diye. yarın sabah yeniden denemeyi düşünüyorum..Ben de aynı durumdayım. Hatta dün akşam yürüyüşte kasık ve bel ağrım iyice arttı. Hayra yormak istiyorum ama bi taraftan da havaya girmek istemiyorum tabi. Benim de test günü 7 Eylül ama 5.gün embriyosu olan arkadaşların dün çıktıysa bizim de pozitif ise yarın çıkması lazım. Evde bi test alıp bakabiliriz haftasonu bence
Benim de 7 eylül test günüm. Isteyen herkese Rabbim anneliği yaşatsın. Sabah şiddetli göğüs agrimla uyandim. Sizde de oluyor muBen de umutlanmak istemiyorum. Ama bende de çok fazla belirti var.. bi yandan da kendimi çok kaptırdım olacağına. Bu sabah ya olmazsa diye uyandım. Stresli zamanlar. Test günüm 7 eylüle kaldı 4 gün
4. gün embriyosu. çok arada bir embriyo eheheheBenim de 7 eylül test günüm. Sizin kaçıncı gün embriyosu?
Canım benim de 3. Gün embriyosu. Tek mi koyuldu çift mi embriyo?4. gün embriyosu. çok arada bir embriyo ehehehe
keşke 5. gün embriyosu olsaydı ama 5. gün pazara denk geldiği için 4. gün transfer olmuştum.
sizin kaçıncı gün embriyosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?