Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Yok hayir kasiklarimda vs bi agri olmuyor ama kuzenimde hamile onun 3. Aya kadar dediginiz gibi adet olucakmis gibi agrilari oldu hatta o kadar siddetliydiki agliyodu ama cok sukur son ayina geldi bir sikintisi olmadi dusuk tehlikesi vs
Ara ara hissediyorum mesela bende şöyle oluyor bir yerim ağrıyınca niye ağrıyor acaba felan diye moralim bozuluyor ağrımayınca niye ağrımıyor diye düşünüyorum

Bende 12.gun kan verene kadar hep negatif çıktı. Normal test de denedim, erken test de. 12.gun kanda beta hcg 444 çıktı. Hem de ikizlermiş ama testte hiç pozitifi görmedim ben

O nasıl olmuş olabilir ki benim 2 kere gebelik oluştu ikisinde de hemen idrarda görmüştüm. Belki gebelik testleri bozuktu ya da yanlış yapmış olabilir mi
Bak yukarda arkadaş benim yazdığına cevap olarak yazmıştı

Öğretmen arkadaşlar yarın okula başlıyor musunuz ne yapacaksınız ben rapor alacağım

Selam arkadaşlar öncelikle gebelik haberi alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde bugün transferde 4.günüm taze transfer oldu 5.gun emriosu ara ara kasiklarima ve belime ağrı giriyor geçiyor sonra bugün ise çok az kahverengi leke geldi bu normal mi ? Acaba 8saatte bir progestan fitili kullanıyorum. Ne yapacağımı da bilemedim yardımcı olur musunuz.

Merhabalar lekelenmenin her turlusunu yasayip her seferinde panik yasayan yeni bir gebe olarak yaziyorum transferden sonra 7. Ve 8. Gun kahverengi leke gelmisti az olarak doktorum fitili biraktirdi fitil kaynakli olabilir demisti 9. Gun kanda pozitifi gordum cok sukur sonra 20. Gunlerde bi daha leke geldi kan verdim 10 binlere cikmisti degerim problem yok dedi dun aksam kan geldi kirmiziydi yine cok korktum hastaneye gittim muayne oldum kalp atisini duydum 6 haftalikmis ilk muaynemdi kese etrafinda kanama yokmus kan sulandiricilari birak dedi yine az az leke geliyor ama doktorum endiselenilicek bisey yok dedi

Ya inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin canım benim daha 4gun olunca korktum ilçede oturuyorum hemen hastaneye gitme gibi şansım çok yok burdan sormak istedim

Ya inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin canım benim daha 4gun olunca korktum ilçede oturuyorum hemen hastaneye gitme gibi şansım çok yok burdan sormak istedim
İnsallah canim sagolasin, sen yinede doktoruna danis mutlaka ama tutunma lekesi olabilir

Allah allaaah nasil olabiliyor kasette cikan erkende hayli hayli cikmasi lazimdi. Neyse en iyisi yarin kan vermek varsa yarin kesin cikar
Ben de şaşırdım çevremdekiler de şaşırdı. Bebek tutunsam mı, tutunmasam mi diyor resmen salı günü kan günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…