Allah razı olsun canim. Ben kanser tedavisi oldum ve 14 yıllık evliyimNet olması gerekmiyor zaten silik çıkması yeterli olması için. Sizin de beta heralde 20-30 civarıdır. Çok şükür sizinki çıktı bundan sonra da artarak devam eder inşallah
Benim de kamerada pek belli olmayan silik bi cizgi var ama yarin tekrarlayacagim bakalimSen yaptın mı test? İnşallah senin çıkmıştır
Birebir aynı belirtiler. Ayaklarım buz gibi kasık batması iştah açılması göğüs hassasiyeti regl sancısı gibi hafif sancılar ama elde var sıfır testim negatif çıktı . Kimse kendinde belirti falan aramasın.Kızlar tuttuğuna çok inanmıştım. Göğüs uçlarım çok büyüdü ve aşırı hassaslar, dokununca bile acıyor. transferin 4. Günü çok fazla regl ağrım olmuştu. Sonra olmadı. 5. Gün sırtım ve belim çok ağrımıştı, ara ara sağ kasığıma sadece batma oluyor yataktan kalkarken de oluyor ani harekette de oluyor durup dururken de oluyor. Cildim de sivilcelendi. Ayaklarım da hep buz gibi. Diyeceğim o ki hepsi ilaçlardanmış
Yaptirdiniz mi testinizi23 Ağustos
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla devam ederBenim de kamerada pek belli olmayan silik bi cizgi var ama yarin tekrarlayacagim bakalim
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallahAllah razı olsun canim. Ben kanser tedavisi oldum ve 14 yıllık evliyim
AminÇok sevindim. İnşallah sağlıkla devam eder
Ben 38 yaşındayım ve hiç çocuğum yokÇok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallahbizde de sorun azosperm. Eşimden ameliyat ile sperm bulunmuştu 4 tüp dondurmuştuk. 2 tüp daha kaldı, yine denerim daha yaşım 33. Zaten çok şükür bir oğlum var Bu son 3 deneme 2. Çocuk içindi..
İnşallah olur, testte çizgi çıkmış devamı da sağlıkla gelişir inşallahBen 38 yaşındayım ve hiç çocuğum yok
Merhaba evet ama maalesef negatif sonuçlandı. Sanırım hayırlısı böyleymişYaptirdiniz mi testinizi
Negatif sonuçlandı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırımYaptirdiniz mi testinizi
1 gun cok cok kotuydu kafami kaldiramadim resmen bulantidan sonrasinda hep bi bulanti var ama gunumu zehir edicek kadar siddetli degil hamd olsunTransfer sonucunu öğrenen arkadaşlar mide bulantısı yaşıyor musunuz
6 haftada kanama olduğunu baya kişi yazmıştıMerhaba kizlar sonucum pozitif iki kere lekenme yasadim kahverengi kan verdigimde beta yukselisinde problem yoktu ilk ultrason gunum pazartesiydi dun aksam baya kirmizi kan geldi doktorum hemen bi hastaneye git muayne ol dedi oldum cok sukur kalp atisini duydum 6 haftalikmis bi problem gozukmuyor dedi kan sulandirici igneyi ve aspirini biraktim ama yinede o kani gormek beni cok korkuttu aranizda boyle biseyi yasayan varmi?
Mide bulantınız var mıMerhaba kizlar sonucum pozitif iki kere lekenme yasadim kahverengi kan verdigimde beta yukselisinde problem yoktu ilk ultrason gunum pazartesiydi dun aksam baya kirmizi kan geldi doktorum hemen bi hastaneye git muayne ol dedi oldum cok sukur kalp atisini duydum 6 haftalikmis bi problem gozukmuyor dedi kan sulandirici igneyi ve aspirini biraktim ama yinede o kani gormek beni cok korkuttu aranizda boyle biseyi yasayan varmi?
Evet 5. Gün başlamıştım yapmaya aşırı silik gölge gibi birşeydiSelam kızlar. Bugun transferimiz 5.gunu insan duramıyor biliyorsunuz evde test yaptım silik cıktı boyle olanlar deneyenler oldu mu acaba
Bende sırf merakımdan yaptım asılama yaptırdıgımda da aynısı olmustu o da tuttmustu ama sonu kimyasal bıtmıstı suan benim ıcın sonunun guzel gelmesi pozitif gordugumuz de malasef bıtmıyor kaygılarEvet 5. Gün başlamıştım yapmaya aşırı silik gölge gibi birşeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?