Peki sislikle pozitifin arasındaki ilişkiyi çok merak ettimEvet ben yazmıştmbenimde pozitifti sonucum hatta
Ben düşük yaptım ama düşüğümün tabiki onla bi alakası yokPeki sislikle pozitifin arasındaki ilişkiyi çok merak ettimne kadarlık hamilesiniz
İnşallahhh pozitifi görürsünüzzyarın yaptırmayı düşünüyorum normalde çarşamba test günüm
Merhaba, ben de ilk tüp bebek tecrübemi yaşıyorum, dilerim Allah'ım 'dan herkesin kucağına evladını vermeyi nasip etsinArkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
Doktorunla görüştün mü? 2 gün sonra tekrarlaman daha sağlıklı olcaktır ama şu an bebiş görünüyor.Kızlar bugün transferimin 11. günü, kan testi verdim beta HCG 25 çıktı. Sizce normal mi değerim? hamile miyim
Görüştüm, şimdilik güzel dedi çarşamba ve cuma tekrar testDoktorunla görüştün mü? 2 gün sonra tekrarlaman daha sağlıklı olcaktır ama şu an bebiş görünüyor.İnşallah sağlıcakla ilerler
Çok teşekkür ederim eksik olmayınDoktorunla görüştün mü? 2 gün sonra tekrarlaman daha sağlıklı olcaktır ama şu an bebiş görünüyor.İnşallah sağlıcakla ilerler
Güzel canim. Darısı bizlerim başına. Idrardantest yapmışmiydiniz hiç?Kızlar bugün transferimin 11. günü, kan testi verdim beta HCG 25 çıktı. Sizce normal mi değerim? hamile miyim
Cumartesi ve dün erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştıGüzel canim. Darısı bizlerim başına. Idrardantest yapmışmiydiniz hiç?
Benim de erken gebelik negatif kaset test silik çıktıCumartesi ve dün erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı
Kan verin mutlaka. Bana da şimdi beta değerim düşük gelmeye başladı. Doktorum değerin iyi yazdı ama millet 11. günde 200-300lü değerler yakalamış kafam karıştıBenim de erken gebelik negatif kaset test silik çıktı
Rahat ol stres yapma. Geç tutunmuş bebisinKan verin mutlaka. Bana da şimdi beta değerim düşük gelmeye başladı. Doktorum değerin iyi yazdı ama millet 11. günde 200-300lü değerler yakalamış kafam karıştı
2 tane yapılmıştı ama belli ki biri kalmış kalmışsa o da tabiRahat ol stres yapma. Geç tutunmuş bebisinkaç tane transfer yapildi
Kalmıştır annesi merak etme. Ayrıca beta kaç tane tuttuğunu belli etmez2 tane yapılmıştı ama belli ki biri kalmış kalmışsa o da tabi
5nci gün embriyosu bile 12nci gün güzel değerler de çıkıyor 3ncü gün embriyosu sizinki sanırım 10ncu gününüz 12nci gün 50 14 gün 100 olursa değer gayet normaldir merak etmeyin Rabbim en güzelini versin inşallah2 tane yapılmıştı ama belli ki biri kalmış kalmışsa o da tabi
Geçmiş olsun inşallah kısa zaman da tekrar sağlıklı bir şekilde pozitifi görürsünüz.Ben düşük yaptım ama düşüğümün tabiki onla bi alakası yokvalla bi ilişki araştırmadm ama rahim içi kalınlaşıp genişlediği için olabilir. Bazı arkadaşlar doktorlarına danışmış fitik tahrişi olabilir demişler ama bilmiyorm
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun inşallah kısa zaman da tekrar sağlıklı bir şekilde pozitifi görürsünüz.
tamam canım :) teşekkürlerİnşallahhh pozitifi görürsünüzzbize yazın mutlaka
vardır o zaman beta 30 filandır :)Benim de erken gebelik negatif kaset test silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?