- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.857
- 133
olabilir kalbini ferah tut seninki geç tutunmuş demek ki sorun olduğunu göstermezKan verin mutlaka. Bana da şimdi beta değerim düşük gelmeye başladı. Doktorum değerin iyi yazdı ama millet 11. günde 200-300lü değerler yakalamış kafam karıştı
Transferin 6. Günü 0.1 idivardır o zaman beta 30 filandır :)
öyle olan çok var burda ucuz test daha güvenilirTransferin 6. Günü 0.1 idierken gebelik testi negatif çıkıp kasette silik çizgi çok ilgincime gitti.
Eşim diyor ben testin üzerini okudum bunda çıkmayan otekinde nasıl çıkaröyle olan çok var burda ucuz test daha güvenilir
Bir de kana kaçıncı gün karışır 3. Gün embriyosu canim? Yani 6. Gün negatif olması normal mi?öyle olan çok var burda ucuz test daha güvenilir
3. Gün embriyosunun 6. Gün çıkacağını kesinlikle düşünmüyorum benBir de kana kaçıncı gün karışır 3. Gün embriyosu canim? Yani 6. Gün negatif olması normal mi?
Inşallah canım. 0.100 cıktı yani negatif3. Gün embriyosunun 6. Gün çıkacağını kesinlikle düşünmüyorum ben
İnşallah vardır hayırlısı olsun hakkınızda üzülmeyin Olmazsa da yine denersinizInşallah canım. 0.100 cıktı yani negatifinşallah tutunma olmuştur yarın test günüm ve sabah olmaz bana
Şişlik bende de oldu ilk zaman korktum kendi hemşirem bazılarınsa tahriş falan yapabiliyo fitili bırakıp iğneği günde 2 ye çıkarın dedi. 1 hafta öyle yaptım. Dün ilk muayenem vardı doktora söyledim baktı bi şey yok dedi. Hamilesin artık vücudun tepki veriyo normal dediArkadaşlar 30 ağustos transfer tarihim sorum şu çok sık idrara ckiyorum özellikle geceleri sürekli sıkışıklık hissi ile uyanıp wcye koşuyorum sonra tekrar vs.. bu durumu yaşayan var mi? Birde fitili koyarken önceleri yoktu smdi bariz elime şişlik geliyo iç tarafta üstten zor ittiriyorum bu tarz bişey yaşayan var mı ele gelen şişlik?
Öyle tabi hayırlısı. Dondurulmuş 2 tane kaldı. Kanser geçmişim olduğu için tekrar yumurta geliştirici tedavi görememİnşallah vardır hayırlısı olsun hakkınızda üzülmeyin Olmazsa da yine denersiniz
Transferin kaçıncı gününden itibaren şişliği farkettiniz. Benim ya 7 ya da 8. Gunumde hissettim.Şişlik bende de oldu ilk zaman korktum kendi hemşirem bazılarınsa tahriş falan yapabiliyo fitili bırakıp iğneği günde 2 ye çıkarın dedi. 1 hafta öyle yaptım. Dün ilk muayenem vardı doktora söyledim baktı bi şey yok dedi. Hamilesin artık vücudun tepki veriyo normal dedifitile devam etmeye başladım zaten bırakıncada bi değişiklik olmamıştı aynı hala
normal 5.gün embriyosu olup 7.gün kanda çıkmayan var sen 10 .günü beklesen iyi olur canım bu arada evde kaset testle takip edebilirsin hayalet çizgi görürsen beta kana karışmaya başlamış demektirBir de kana kaçıncı gün karışır 3. Gün embriyosu canim? Yani 6. Gün negatif olması normal mi?
4 yıldır ucuz test yapıyorum hiç çizgi göremedim canım yoksa yoktur netEşim diyor ben testin üzerini okudum bunda çıkmayan otekinde nasıl çıkardediğin gibi acaba ucuz testler daha mi güvenli yoksa ucuz oldukları için mi hayalet çizgi çıkıyor
Test verdiniz mi? İnşallah pozitif çıkar inşallahhInşallah canım. 0.100 cıktı yani negatifinşallah tutunma olmuştur yarın test günüm ve sabah olmaz bana
3 te okuldan çıkıyorum. 3 ten sonra vereceğim inşallah. Dua edin kızlarTest verdiniz mi? İnşallah pozitif çıkar inşallahh
Benim 5 liralık testte hayalet çizgi çıktı. 50 liralık testte hiç cikmadi4 yıldır ucuz test yapıyorum hiç çizgi göremedim canım yoksa yoktur net
:) 10 tane ucuz test alıp her gün baksan gün gün koyulaşır zatenBenim 5 liralık testte hayalet çizgi çıktı. 50 liralık testte hiç cikmadi
inşallah güzel sonuçlarını alırız canım pozitif görmeni diliyorum sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallah3 te okuldan çıkıyorum. 3 ten sonra vereceğim inşallah. Dua edin kızlar
Amin canım. Çokça aminnninşallah güzel sonuçlarını alırız canım pozitif görmeni diliyorum sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallah
Bugün zaten 12. Gün:) 10 tane ucuz test alıp her gün baksan gün gün koyulaşır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?