Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Kan verin mutlaka. Bana da şimdi beta değerim düşük gelmeye başladı. Doktorum değerin iyi yazdı ama millet 11. günde 200-300lü değerler yakalamış kafam karıştı
olabilir kalbini ferah tut seninki geç tutunmuş demek ki sorun olduğunu göstermez

Şişlik bende de oldu ilk zaman korktum kendi hemşirem bazılarınsa tahriş falan yapabiliyo fitili bırakıp iğneği günde 2 ye çıkarın dedi. 1 hafta öyle yaptım. Dün ilk muayenem vardı doktora söyledim baktı bi şey yok dedi. Hamilesin artık vücudun tepki veriyo normal dedi fitile devam etmeye başladım zaten bırakıncada bi değişiklik olmamıştı aynı hala

İnşallah vardır hayırlısı olsun hakkınızda üzülmeyin Olmazsa da yine denersiniz
Öyle tabi hayırlısı. Dondurulmuş 2 tane kaldı. Kanser geçmişim olduğu için tekrar yumurta geliştirici tedavi göremem bu yüzden transfer sonrası benim için çok önemli

Transferin kaçıncı gününden itibaren şişliği farkettiniz. Benim ya 7 ya da 8. Gunumde hissettim.

Bir de kana kaçıncı gün karışır 3. Gün embriyosu canim? Yani 6. Gün negatif olması normal mi?
normal 5.gün embriyosu olup 7.gün kanda çıkmayan var sen 10 .günü beklesen iyi olur canım bu arada evde kaset testle takip edebilirsin hayalet çizgi görürsen beta kana karışmaya başlamış demektir

Eşim diyor ben testin üzerini okudum bunda çıkmayan otekinde nasıl çıkar dediğin gibi acaba ucuz testler daha mi güvenli yoksa ucuz oldukları için mi hayalet çizgi çıkıyor
4 yıldır ucuz test yapıyorum hiç çizgi göremedim canım yoksa yoktur net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…