Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Merhaba 5.Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 6. Günü idrar testinde silik çizgi görünce dayanamayıp kan verdim sonuç 15,83 cıktı. Erken yaptım testi ama sonic düşük sanki fikirlerinizi alabilirmiyim

Merhaba 5.Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 6. Günü idrar testinde silik çizgi görünce dayanamayıp kan verdim sonuç 15,83 cıktı. Erken yaptım testi ama sonic düşük sanki fikirlerinizi alabilirmiyim
Niye dusuk diyorsunuz ki referans araliklarina hic baktiniz mi? 3. Hafta deger 5-500 arasi. Kaldi ki sizin daha 3. Haftaniz bile degil rahat olun

Önemli olan 2 gün sonra ikişer kat katlanması moralinizi bozmayın test gününe nerdeyse bir hafta var inşallah o dğer güzelce katlanır ♥

Bence cok erken yapmissiniz iki gun sonra tekrarlayin 2 katina cikmissa sorun yoktur, benim yengem hamileligini ogrendiginde betasi 6 ydi tup bebek degildi ama velhasil 6 bile pozitif sayilirken 15 de gayet sevinilesi bence

Zaten tahmin ediyordun cnm evet çok üzücü gerçekten hayırlısı tahmin etsen bile negatif olması üzücü
Sağolun kızlar

canım benim sonuç kimyasal gebelik oldu

canım benim sonuç kimyasal gebelik oldu
Değerleriniz kaç çıkmıştı, belki sonradan yükselecektir? Umudunuzu kaybetmeyin hepimiz aynı korkuyla, benzer gerçeklerle yaşıyoruz bizim de sınavımız buradanmış Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı..

7.gün 25 11. gün 9 çıktı sanmıyorum canım bugün ilaçları bırakmamı söylediler zaten inşallah bekleyenlerin yüzü güler ..

Z zeynokoloji canım üzüldümmm vallahi sizden cok ümitliydimm..ama saglıksız olacakmıs demekki bastan böyle oldu hamile kalıp daha sonradan coook üzülmektense nasip..vakti zamanı varmış diyip, yeniden tedaviye hazırlayın psikolojinizi Rabbim yardımcınız olsun..

sağol canım öyle yapacak bir şey yok inşallah sizinkiler güzel sonuçlanır bana da dua edin arada

Kızlar bu beklemek ne kadar zormuş ya geçmiyor vakit Yarın transferde 8gunum evde test yapsam çıkar mı acaba yoksa daha erken mi olur bilemedim

Ay inşallah ya kahverengi lekenmem var çok az arada geliyor kasık ağrım var dünden beride göğüslerim acıyo böyle olunca da daha bi umutlaniyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…