Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

İnşallah geçer bugün yine proluton depot yapacağız ama bence bugünkü fitilden kaynaklı çünkü onla birlikte oldu umarım sorun olmaz

Aynen normal bencede korkmayalım boşuna dua edilim Rabbim korusun hepimizinkini

Benim sabah ya oldu kanama amA düne göre az fitilden sonra oldu Biliyorum ilerleyecek mi iyice stres oldum ayağa kalktım fitille birlikte az miktar kanama oldu
Doktora hemşireye falan dedin mi belki iğneyi arttırırdı fitili keserdi benimki gibi ?

Doktora hemşireye falan dedin mi belki iğneyi arttırırdı fitili keserdi benimki gibi ?
Dedim ama kullan dedi bilmiyorum ne olacak ya iyice stres oldum ayağa kalkınca biraz yürüyünce yine oluyor dün daha fazlaydı bugün azaldı kanama dünkü gibi okursa proluton depot vuracağız sabah oldu gibi sanki yeni olan bir kanama gibi değildi o yüzden yapmadık artarsa yapalım dedik

Canım stres yapma sakin ol zaten yapılması gerekeni yapıyosun rahat olmaya çalış dua edelim hepimiz

Canım stres yapma sakin ol zaten yapılması gerekeni yapıyosun rahat olmaya çalış dua edelim hepimiz
İnşallah evet zaten sağlıksızsa bebek bir şekilde vücut reddediyormuş eğer sağlıklıysa ne kadar kanama olsa da düşmüyormuş inşallah sağlıklılardır ve kalırlar bizimkiler

İnsallah benim de oyle olur canim

Paniklemekte stres yapmakta cok haklisin ama lutfen hirpalama kendini bebisin icin inan gecici bir durum bu, bana ilk lekede fitilide biraktirmislardi uzun sureli fitil kullanimida kanama lekeneme yapabilir demisti hemsire kesede kanama olmadigi surece dert etme

Doktor baktı birşey demedi olumsuz bir durum yok dedi zaten iğneyi yaptıktan sonra sattık yapacak birşey yokmuş

Kızlar fitil koyduğumda kanama oluyor bugün mü kırmızı değil ama kahverengi ama her koyduğumda oluyor sizde oluyor mu

Bana fitili bıraktırdılar iğneyi 2 yaptık sizdemi öyle yapsanz acaba
Ağızdan AŞ dedi doktor benim çok şiddetli kanamalarım oldu acile gittik bebek var ama kanama alanları var dedi sonda serum yapıldı sonra aşırı pıhtılı yoğum bir kanama daha oldu ayağa kalktığım anda aşırı kanamam oluyor hiç birşey kesmiyor ne yapacağım biliyorum

Kendi tüp bebek doktorun mu bu gittiğin ?

Kendi tüp bebek doktorun mu bu gittiğin ?
Hayır acile gittik tüp bebek doktoru iğne vermişti onu yaptık ama geçmedi o da zaten dedi yapılacak birşey yok en etkilisi işte iğne ne yapalım kısmet artık kanama alanları var dedi acil deki kadın doğum doktoru

Sizin basladi mi regliniz

Çoook geçmiş olsun inşaallah durmuştur kanaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…