İnşallah geçer bugün yine proluton depot yapacağız ama bence bugünkü fitilden kaynaklı çünkü onla birlikte oldu umarım sorun olmazBenimde gecen cumartesi gelen baya adet kanamasi gibiydi canli parlak kirmizi ama 1 saatten uzun surmedi kahverengiye donmustu dedigin gibi ayni haftalarda olan 3 gebeyiz 3 umuzdede ayni donemde olmasi normal diye dusunduruyor insana insaallah seninkide biter hemencik
Aynen normal bencede korkmayalım boşuna dua edilim Rabbim korusun hepimizinkiniBenimde gecen cumartesi gelen baya adet kanamasi gibiydi canli parlak kirmizi ama 1 saatten uzun surmedi kahverengiye donmustu dedigin gibi ayni haftalarda olan 3 gebeyiz 3 umuzdede ayni donemde olmasi normal diye dusunduruyor insana insaallah seninkide biter hemencik
Doktora hemşireye falan dedin mi belki iğneyi arttırırdı fitili keserdi benimki gibi ?Benim sabah ya oldu kanama amA düne göre az fitilden sonra oldu Biliyorum ilerleyecek mi iyice stres oldum ayağa kalktım fitille birlikte az miktar kanama oldu
Dedim ama kullan dedi bilmiyorum ne olacak ya iyice stres oldum ayağa kalkınca biraz yürüyünce yine oluyor dün daha fazlaydı bugün azaldı kanama dünkü gibi okursa proluton depot vuracağız sabah oldu gibi sanki yeni olan bir kanama gibi değildi o yüzden yapmadık artarsa yapalım dedikDoktora hemşireye falan dedin mi belki iğneyi arttırırdı fitili keserdi benimki gibi ?
Canım stres yapma sakin ol zaten yapılması gerekeni yapıyosun rahat olmaya çalış dua edelim hepimizDedim ama kullan dedi bilmiyorum ne olacak ya iyice stres oldum ayağa kalkınca biraz yürüyünce yine oluyor dün daha fazlaydı bugün azaldı kanama dünkü gibi okursa proluton depot vuracağız sabah oldu gibi sanki yeni olan bir kanama gibi değildi o yüzden yapmadık artarsa yapalım dedik
İnşallah evet zaten sağlıksızsa bebek bir şekilde vücut reddediyormuş eğer sağlıklıysa ne kadar kanama olsa da düşmüyormuş inşallah sağlıklılardır ve kalırlar bizimkilerCanım stres yapma sakin ol zaten yapılması gerekeni yapıyosun rahat olmaya çalış dua edelim hepimiz
İnsallah benim de oyle olur canimben çarşambadan kestim henüz adet olmadım zaten dr 5 6 güne olursun demiştitekrar beta da vermedim 9 çıktı diye korkma kendi atıyor vücut ben daha önce de düşük yapmıştım onda beta 800 lerdeyken yavaş yavaş düşüp kanama başladı o bile kendi attı şu an değerlerimiz çok düşük normal regl olucaz
inşallah olacak canım beta düşmeye başlarsa sonrasında regl olursunİnsallah benim de oyle olur canim
Paniklemekte stres yapmakta cok haklisin ama lutfen hirpalama kendini bebisin icin inan gecici bir durum bu, bana ilk lekede fitilide biraktirmislardi uzun sureli fitil kullanimida kanama lekeneme yapabilir demisti hemsire kesede kanama olmadigi surece dert etmeDedim ama kullan dedi bilmiyorum ne olacak ya iyice stres oldum ayağa kalkınca biraz yürüyünce yine oluyor dün daha fazlaydı bugün azaldı kanama dünkü gibi okursa proluton depot vuracağız sabah oldu gibi sanki yeni olan bir kanama gibi değildi o yüzden yapmadık artarsa yapalım dedik
Doktor baktı birşey demedi olumsuz bir durum yok dedi zaten iğneyi yaptıktan sonra sattık yapacak birşey yokmuşPaniklemekte stres yapmakta cok haklisin ama lutfen hirpalama kendini bebisin icin inan gecici bir durum bu, bana ilk lekede fitilide biraktirmislardi uzun sureli fitil kullanimida kanama lekeneme yapabilir demisti hemsire kesede kanama olmadigi surece dert etme
Bana fitili bıraktırdılar iğneyi 2 yaptık sizdemi öyle yapsanz acabaKızlar fitil koyduğumda kanama oluyor bugün mü kırmızı değil ama kahverengi ama her koyduğumda oluyor sizde oluyor mu
Ağızdan AŞ dedi doktor benim çok şiddetli kanamalarım oldu acile gittik bebek var ama kanama alanları var dedi sonda serum yapıldı sonra aşırı pıhtılı yoğum bir kanama daha oldu ayağa kalktığım anda aşırı kanamam oluyor hiç birşey kesmiyor ne yapacağım biliyorumBana fitili bıraktırdılar iğneyi 2 yaptık sizdemi öyle yapsanz acaba
Kendi tüp bebek doktorun mu bu gittiğin ?Ağızdan AŞ dedi doktor benim çok şiddetli kanamalarım oldu acile gittik bebek var ama kanama alanları var dedi sonda serum yapıldı sonra aşırı pıhtılı yoğum bir kanama daha oldu ayağa kalktığım anda aşırı kanamam oluyor hiç birşey kesmiyor ne yapacağım biliyorum
Hayır acile gittik tüp bebek doktoru iğne vermişti onu yaptık ama geçmedi o da zaten dedi yapılacak birşey yok en etkilisi işte iğne ne yapalım kısmet artık kanama alanları var dedi acil deki kadın doğum doktoruKendi tüp bebek doktorun mu bu gittiğin ?
Sizin basladi mi reglinizben çarşambadan kestim henüz adet olmadım zaten dr 5 6 güne olursun demiştitekrar beta da vermedim 9 çıktı diye korkma kendi atıyor vücut ben daha önce de düşük yapmıştım onda beta 800 lerdeyken yavaş yavaş düşüp kanama başladı o bile kendi attı şu an değerlerimiz çok düşük normal regl olucaz
Çoook geçmiş olsun inşaallah durmuştur kanamanAğızdan AŞ dedi doktor benim çok şiddetli kanamalarım oldu acile gittik bebek var ama kanama alanları var dedi sonda serum yapıldı sonra aşırı pıhtılı yoğum bir kanama daha oldu ayağa kalktığım anda aşırı kanamam oluyor hiç birşey kesmiyor ne yapacağım biliyorum
Durdu ama ayağa kalkınca yine oluyor bebeği gördük ama riskli dedi kanama alanları varmışÇoook geçmiş olsun inşaallah durmuştur kanaman
Rabbim korusun onu sana bağışlasınDurdu ama ayağa kalkınca yine oluyor bebeği gördük ama riskli dedi kanama alanları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?