Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Bol bol dua et canım hakkımızda hayırlısına razı edicek sabrı versin Rabbim. Kolay değil en iyi biz anlarız birbirimizi ama elimizden geleni yaptıktan sonra Allah a kalıyo sonuç Rabbim yardımcımız olsun
Evet haklısın keşke benek dursa sağlıklı olsa da kanama umrumda olmaz ama kanama en büyük risk

Evet haklısın keşke benek dursa sağlıklı olsa da kanama umrumda olmaz ama kanama en büyük risk
Bende sizlerle aynı dönemdeyim.Cuma günü kahverengi lekelenmem oldu kontrolüm de o gündü tesadüf gittim sorun yok olabilir korkma dedi doktorum.iğneye fitile devam dedi.düşecekse bunu engellemenin yolu yok o yüzden kafana takma dedi.ama nasıl ? Tuvalete gitmeye korkuyorum.2 gündür yoktu bugün yine aynı şekilde lekelenme oldu. Gerçekten hiç mutluluğunu yaşayamıyoruz stresle geçiyor inşallah hepimiz Allah’ın izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız

Gerçekten öyle bunu başkalarına anlatabilmek de zor yaşayan biliyo. Bende dediğin gibi tuvalete giderken çekiniyorum kahverengi leke ara ara görüyorum. Bende şunu düşünüyodum tam acaba sadece tüp bebeklerde mi bu dönem lekelenmeler oluyo normal gebeliklerde de oluyo mu

Benim kanamam öyle çok olduki depend aldım hepsi doldu düşün kahverengi olsa şükrederim kıpkırmızı pıhtılı

Benim kanamam öyle çok olduki depend aldım hepsi doldu düşün kahverengi olsa şükrederim kıpkırmızı pıhtılı
Benim eşimin kuzeni de tüp bebekle geçtiğimiz hafta doğum yaptı. Ben bu lekelenmelerimi panikle ona anlattım. O da senin söylediğini yaşamış adet oldum düştü gitti sanmış ama geçen hafta doğum yaptı :) belki sana da biraz moral olur

inşallah ya çok moralim bozuk umudum kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum çok teşekkür ler Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah saolun

Kızlar merhaba benimde bugün 12. Günümdü değerim 154,4 cıktı. 8. Gün değerim 36.01 di..
Çok şükür bebek duruyor ama beta yavaş yükseliyor.

Kızlar merhaba benimde bugün 12. Günümdü değerim 154,4 cıktı. 8. Gün değerim 36.01 di..
Çok şükür bebek duruyor ama beta yavaş yükseliyor.
8.ci gün 36 ise 12nci gün için katlanma iyi görünüyor neredeyse 4 katı olmuş zaten normal geldi bana. Değerin çokk olması değil de güzel katlanması önemli olan bence

Negatif çıkan arkadaşlar herşeyin hayırlısı olsun en önemlisi bizim sağlığımız bizim sağlığımız yerimde olursa herşeyi atlatırız benim pozitif çıktı 8 haftalık 3 gündür aşırı kanamam var ama öyle böyle değil adet kanamasının 10 misli öyle diyebilirim inşam kendini o kadar kötü hissediyor ki herşeyin hayırlısı olsun kendi sağlığımız çok önemli bunu çok iyi anladım bu bir kaç günde

Ah canım ya Allah sana inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de ilk önce pozitif diye sevinip sonra kimyasal yaşadım. Nasip kısmetten öteye yol gitmiyor Allah hepimizin yolunu açık etsin

Ah canım ya Allah sana inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de ilk önce pozitif diye sevinip sonra kimyasal yaşadım. Nasip kısmetten öteye yol gitmiyor Allah hepimizin yolunu açık etsin
Amin inşallah insan kendini o kadar çaresiz o kadar kötü hissediyor ki böyle bir his hiç yaşamadım herşeyi kontrol altında tutmaya çalışan biriyim yapılacak hiç birşey olmaması beni mahvetti sağlığım da bir yandan kötü Allah herkese sağlıklı hamilelik her günün ü güzellikle yaşayacağı bir hamilelik dönemi nasip etsin

Merhaba bebeğin kalp atışı var mı
İnşallah seni bırakmaz

Var ama düşebilir dedi doktor umudum yok
İnşallah tutunur.çok zor bende geçen seneki hamileliğimde 8+2 kanama başladı sonra ilerledi durmadı bebeğin kalp atışı varla yok arasıydı kürtajla sonuçlandı ama senin kalp atışı var tutunur korkma birşey olmaz.ablamda ilk 4 ay kanama ile dünyaya geldi bebeği bir anda kesilir moralini yüksek tut

İnşallah tutunur bilmiyorum ki kanama olması çok zor oluyor korkutucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…