Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Durdu ama ayağa kalkınca yine oluyor bebeği gördük ama riskli dedi kanama alanları varmış
Ahh ne stresli ne zahmetli anne olmak rabbim bağışlasın kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin, benimde bugün tekrar lekelenmen başladı hayır olsun inşaallah

Ahh ne stresli ne zahmetli anne olmak rabbim bağışlasın kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin, benimde bugün tekrar lekelenmen başladı hayır olsun inşaallah
İnşallah cnm ama benim zor inşallah sizlerin devam eder

Benimde geldi az önce kahverengi ama baya vardı sanırım böyle ara ara görücez ve tedirgin olmaya devam edicez

Kızlar merhaba,
dondurulmuş 1 embriyo transferi mi yoksa tekrar yumurta toplama süreci mi sizce ?
Biraz kafam karışmış durumda

İnşallah cnm ama benim zor inşallah sizlerin devam eder
Sen sakin olmaya çalış hamileliği boyunca böyle devam eden bile okuduk burada eğer yiyecek ekmeği varsa doğucak sabırla beklemeye çalış olmayacaksa ne yapsak olmıycak zaten tevekkül etmekten başka yapıcak bi şey yok artık. Rabbim korusun hepimizinkini sağlıkla kucağımıza aldırsın aminn

Amin öyle tabiki saolun

Benimde geldi az önce kahverengi ama baya vardı sanırım böyle ara ara görücez ve tedirgin olmaya devam edicez
Evet ya gerçekten insanın modunu hemen düşürüyor normalde ikinci muaynem 20 eylul ama yarin acilden gidip baktirsam mi diyorum gorunce icim rahat ediyo

Kızlar benini kadar fazla kanamam varki ayağa kalktığın anda kanama okuyor hele yürüyünce daha kötü

Sen ne durumdasın şuan ?
3 gundur gelmiyodu hic leke falan bugun yine kahverengi geldi 2 saattir gelmiyor insaallah gelmez hafif kasik agrim var ya da psikolojik ben agirtiyorum cok evhamliyim ya bi dogursakta rahatlasak

Kızlar merhaba. Benımde transferİn 10.günü beta 180 gelmişti bugun 12.gun 353 geldi acaba normal mi

Canım sen acile değilde özele iyi bi yere gitsen hem bakarlar hem bi şeyler yaparlar belki
Özelde de doktoru aradık direk kadın doğumcu bu kadar küçük bebekle hastaneye yatış olmaz dedi zaten iğne serum hap hepsi yapıldı

Kızlar merhaba,
dondurulmuş 1 embriyo transferi mi yoksa tekrar yumurta toplama süreci mi sizce ?
Biraz kafam karışmış durumda
Bence yumurta toplama surecine girmek. 1 embriyo transferi icin degmez diye dusunuyorum, en az 2 tane olsun ki sansiniz artsin

3 gundur gelmiyodu hic leke falan bugun yine kahverengi geldi 2 saattir gelmiyor insaallah gelmez hafif kasik agrim var ya da psikolojik ben agirtiyorum cok evhamliyim ya bi dogursakta rahatlasak
Benimde öyle ara ara hafif kasık ağrıları ve kahverengi leke oluyo. Ay aynen ya valla nasıl bi süreç hamileliğin sevincini yaşayamadan bunların içine düştük hamdolsun da bakalım hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın da Rabbim unutalım bunları

Amiiinnn aminnnn burdan doğuma gidiş haberlerimizi verdiğimiz günleri görelim inşaallah

Özelde de doktoru aradık direk kadın doğumcu bu kadar küçük bebekle hastaneye yatış olmaz dedi zaten iğne serum hap hepsi yapıldı
Bol bol dua et canım hakkımızda hayırlısına razı edicek sabrı versin Rabbim. Kolay değil en iyi biz anlarız birbirimizi ama elimizden geleni yaptıktan sonra Allah a kalıyo sonuç Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…