Ahh ne stresli ne zahmetli anne olmak rabbim bağışlasın kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin, benimde bugün tekrar lekelenmen başladı hayır olsun inşaallahDurdu ama ayağa kalkınca yine oluyor bebeği gördük ama riskli dedi kanama alanları varmış
İnşallah cnm ama benim zor inşallah sizlerin devam ederAhh ne stresli ne zahmetli anne olmak rabbim bağışlasın kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin, benimde bugün tekrar lekelenmen başladı hayır olsun inşaallah
Benimde geldi az önce kahverengi ama baya vardı sanırım böyle ara ara görücez ve tedirgin olmaya devam edicezAhh ne stresli ne zahmetli anne olmak rabbim bağışlasın kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin, benimde bugün tekrar lekelenmen başladı hayır olsun inşaallah
Sen sakin olmaya çalış hamileliği boyunca böyle devam eden bile okuduk burada eğer yiyecek ekmeği varsa doğucak sabırla beklemeye çalış olmayacaksa ne yapsak olmıycak zaten tevekkül etmekten başka yapıcak bi şey yok artık. Rabbim korusun hepimizinkini sağlıkla kucağımıza aldırsın aminnİnşallah cnm ama benim zor inşallah sizlerin devam eder
Amin öyle tabiki saolunSen sakin olmaya çalış hamileliği boyunca böyle devam eden bile okuduk burada eğer yiyecek ekmeği varsa doğucak sabırla beklemeye çalış olmayacaksa ne yapsak olmıycak zaten tevekkül etmekten başka yapıcak bi şey yok artık. Rabbim korusun hepimizinkini sağlıkla kucağımıza aldırsın aminn
Evet ya gerçekten insanın modunu hemen düşürüyor normalde ikinci muaynem 20 eylul ama yarin acilden gidip baktirsam mi diyorum gorunce icim rahat ediyoBenimde geldi az önce kahverengi ama baya vardı sanırım böyle ara ara görücez ve tedirgin olmaya devam edicez
Canım sen acile değilde özele iyi bi yere gitsen hem bakarlar hem bi şeyler yaparlar belkiKızlar benini kadar fazla kanamam varki ayağa kalktığın anda kanama okuyor hele yürüyünce daha kötü
Sen ne durumdasın şuan ?Evet ya gerçekten insanın modunu hemen düşürüyor normalde ikinci muaynem 20 eylul ama yarin acilden gidip baktirsam mi diyorum gorunce icim rahat ediyo
3 gundur gelmiyodu hic leke falan bugun yine kahverengi geldi 2 saattir gelmiyor insaallah gelmez hafif kasik agrim var ya da psikolojik ben agirtiyorum cok evhamliyim ya bi dogursakta rahatlasakSen ne durumdasın şuan ?
Çok normal çok güzel böyle artmaya devam eder inşallahKızlar merhaba. Benımde transferİn 10.günü beta 180 gelmişti bugun 12.gun 353 geldi acaba normal mi
Amün inşallahÇok normal çok güzel böyle artmaya devam eder inşallah
Özelde de doktoru aradık direk kadın doğumcu bu kadar küçük bebekle hastaneye yatış olmaz dedi zaten iğne serum hap hepsi yapıldıCanım sen acile değilde özele iyi bi yere gitsen hem bakarlar hem bi şeyler yaparlar belki
Bence yumurta toplama surecine girmek. 1 embriyo transferi icin degmez diye dusunuyorum, en az 2 tane olsun ki sansiniz artsinKızlar merhaba,
dondurulmuş 1 embriyo transferi mi yoksa tekrar yumurta toplama süreci mi sizce ?
Biraz kafam karışmış durumda
evet kuzum bugün söküldüSizin basladi mi regliniz
Benimde öyle ara ara hafif kasık ağrıları ve kahverengi leke oluyo. Ay aynen ya valla nasıl bi süreç hamileliğin sevincini yaşayamadan bunların içine düştük hamdolsun da bakalım hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın da Rabbim unutalım bunları3 gundur gelmiyodu hic leke falan bugun yine kahverengi geldi 2 saattir gelmiyor insaallah gelmez hafif kasik agrim var ya da psikolojik ben agirtiyorum cok evhamliyim ya bi dogursakta rahatlasak
Amiiinnn aminnnn burdan doğuma gidiş haberlerimizi verdiğimiz günleri görelim inşaallahBenimde öyle ara ara hafif kasık ağrıları ve kahverengi leke oluyo. Ay aynen ya valla nasıl bi süreç hamileliğin sevincini yaşayamadan bunların içine düştük hamdolsun da bakalım hayırla sağlıkla kucağımıza aldırsın da Rabbim unutalım bunları
Bol bol dua et canım hakkımızda hayırlısına razı edicek sabrı versin Rabbim. Kolay değil en iyi biz anlarız birbirimizi ama elimizden geleni yaptıktan sonra Allah a kalıyo sonuç Rabbim yardımcımız olsunÖzelde de doktoru aradık direk kadın doğumcu bu kadar küçük bebekle hastaneye yatış olmaz dedi zaten iğne serum hap hepsi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?