Ağustoss 2021 transfer gelin burada toplaşalım ☺️

Bende bugun 10.gunum lan tahlili verdim kızlar beta 180 cıktı ınsallah devamı gelir 2 gun sonra tekrar lar sın dedi doktorum 🥰

Kızlar galiba benim burada bitiyor tüp bebek macerem 😞 lekelenme kanamaya dönüyor arada 1-2 kere pıhtı şeklinde geldi göğüslerim hala açıyor belim ağrıyor 😭 kısmet değilmiş demekki

Evet benim de 6. haftam ve iki gün önce koyu kırmızı, bordo akıntı şeklinde kanamam oldu. Pıhtılı gibiydi. Hemen doktora gittim. Ultrason ile baktılar anlamlı bi kanama yok dediler. Hem de kalp atışlarını gördük ikisinin de. Progynex diye bir iğne yaptılar o günden sonra bir daha kanama olmadı. Progestan kullanıyorum günde 3 kere fitil şeklinde
Ya benimde kanamam oldu çok üzüldüm proluton depot yaptık ama inşallah birşey olmaz

Kızlar tuvalette peçeteye kan geldi korktum neden oldu acaba yaşayan var mı böyle bi şey doktora mı gitsemm ağrı kramp falan da yok

Kızlar tuvalette peçeteye kan geldi korktum neden oldu acaba yaşayan var mı böyle bi şey doktora mı gitsemm ağrı kramp falan da yok
Benim oldu geçen hafta. Peçeteye önce pembe leke gibi geldi. Sonra bordo pıhtılı akıntı şeklinde. Ben de korkup hemen doktora gittim. Progynex diye iğne yaptılar. Bir daha da olmadı kanama.

Benim oldu geçen hafta. Peçeteye önce pembe leke gibi geldi. Sonra bordo pıhtılı akıntı şeklinde. Ben de korkup hemen doktora gittim. Progynex diye iğne yaptılar. Bir daha da olmadı kanama.
Sizinki anında durdu mu ya benim az az var hala

6-8hafta arası devir teslim kanaması diye birşey oluyormuş inşallah ondandır

Back
X