Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sey olmaz Allahin izniyle, kesede varmiydi kanamaEvet duyduk canım ama bugün kanamam oldu iğne vermişlerdi onu yaptık inşallah birşey olmaz
Gözünüz aydınnn degerin harikaaBende bugun 10.gunum lan tahlili verdim kızlar beta 180 cıktı ınsallah devamı gelir 2 gun sonra tekrar lar sın dedi doktorum![]()
kahverengi değil de kırmızı mı geliyor kanKızlar galiba benim burada bitiyor tüp bebek maceremlekelenme kanamaya dönüyor arada 1-2 kere pıhtı şeklinde geldi göğüslerim hala açıyor belim ağrıyor
kısmet değilmiş demekki
İkiside sadece tuvalete ciktigimda yada peceteyle sildigimde kırmızı geliyor bugün normalde adet olmam gerekiyor öylede olacak galiba akşam acile gidip kan testi vericem yinedekahverengi değil de kırmızı mı geliyor kan
Siz sonuç almışmıydnz gebelik sonucu. Bide doktorunuza mutlaka haber verin belki proluton depot falan vurmanızı isterİkiside sadece tuvalete ciktigimda yada peceteyle sildigimde kırmızı geliyor
Yok hayır gebelik sonucu almamıştım ben test hiç yapmamistim akşam gidicem doktoraSiz sonuç almışmıydnz gebelik sonucu. Bide doktorunuza mutlaka haber verin belki proluton depot falan vurmanızı ister
Birşey yok dedi doktor ama hareket ettiğimde bile kanama oluyor inşallahBir sey olmaz Allahin izniyle, kesede varmiydi kanama
Ya benimde kanamam oldu çok üzüldüm proluton depot yaptık ama inşallah birşey olmazEvet benim de 6. haftam ve iki gün önce koyu kırmızı, bordo akıntı şeklinde kanamam oldu. Pıhtılı gibiydi. Hemen doktora gittim. Ultrason ile baktılar anlamlı bi kanama yok dediler. Hem de kalp atışlarını gördük ikisinin de. Progynex diye bir iğne yaptılar o günden sonra bir daha kanama olmadı. Progestan kullanıyorum günde 3 kere fitil şeklinde
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz moral bozmayın Rabbim nasip ederse 9ay da kanama olsa ediyor bebişiYok hayır gebelik sonucu almamıştım ben test hiç yapmamistim akşam gidicem doktora
Bana yapılan iğneden sonra bir haftadır bir daha hiç kanamam olmadı. Sizin de bir şey olmaz inşallahYa benimde kanamam oldu çok üzüldüm proluton depot yaptık ama inşallah birşey olmaz
Ben yaşadım kanamam oldu bugün hala da devam ediyorKızlar tuvalette peçeteye kan geldi korktum neden oldu acaba yaşayan var mı böyle bi şey doktora mı gitsemm ağrı kramp falan da yok
Gittin mi doktora ne dedi ? Leke gibi küçük mü yoksa baya geldimi peçeteyeBen yaşadım kanamam oldu bugün hala da devam ediyor
Şeke gibi değil baya geldi doktora gittim şuan bir sorun yok dedi ama bilmiyorum inşallah birşey olmaz biranda olduGittin mi doktora ne dedi ? Leke gibi küçük mü yoksa baya geldimi peçeteye
Benim oldu geçen hafta. Peçeteye önce pembe leke gibi geldi. Sonra bordo pıhtılı akıntı şeklinde. Ben de korkup hemen doktora gittim. Progynex diye iğne yaptılar. Bir daha da olmadı kanama.Kızlar tuvalette peçeteye kan geldi korktum neden oldu acaba yaşayan var mı böyle bi şey doktora mı gitsemm ağrı kramp falan da yok
Sizinki anında durdu mu ya benim az az var halaBenim oldu geçen hafta. Peçeteye önce pembe leke gibi geldi. Sonra bordo pıhtılı akıntı şeklinde. Ben de korkup hemen doktora gittim. Progynex diye iğne yaptılar. Bir daha da olmadı kanama.
Evet hemen durdu. Ayrıca Progestan fitil kullanmaya devam ediyorum günde 3 kez.Sizinki anında durdu mu ya benim az az var hala