Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Aminn canım cumartesi test günüm o güne kadar test vermeyi düşünmüyorum daha merakla bekliyorum o günü insaAllah kat ve kat artar. Rabbim sizlere de poztif görmeyi nasip etsin benim ki şuan tam poztif sayılmaz ama teste poztif yazısını görmekte gzel ☺️
Ben kizimdayken 11. Gün öğrenmiştim 27 çıkmıştı sonucum çok şükür şimdi 5 yaşına girecek

Belirtim hic kalmadi biliyomusunuz ? Sadece adet olucakmis hissi var. Buna bile suan takiliyorum. Hic belirti yasamamak normalmi 8. Gun
Ya çok okuyoruz formlari yazıyorlar biri diyor midem bulanıyor kasigim ağrıyor gogsum ağrıyor bunları okuyunca insan diyor bendemi tuhaflık var

Merhaba kizlar transferin 3. Gunundeyim hic belirtim olmadi simdiye kadar kendime yapacagim en buyuk kotuluk suan belirtilete takilmak olurdu sanirim kendime soz verdim ben yapmayacağım bunu sadece arada guzel haberlere bakmak icin giriyorum umut doluyor icim😍😍❤️ isimlerinizi bilmiyorum ama duaya ihtiyaci olan ben gibi herkese yetissin dualarim ❤️

Ya çok okuyoruz formlari yazıyorlar biri diyor midem bulanıyor kasigim ağrıyor gogsum ağrıyor bunları okuyunca insan diyor bendemi tuhaflık var
Aynen kendimize en yaptigimiz en buyuk kotuluk bu bence. Sabah idrar testi yaptim cizgi yok gibi, doktorum kizdi 8. Gunde yeni kana karisiyor ne idrari dedi.

12. Gunu sabirla beklemek lazim.

Aynen kendimize en yaptigimiz en buyuk kotuluk bu bence. Sabah idrar testi yaptim cizgi yok gibi, doktorum kizdi 8. Gunde yeni kana karisiyor ne idrari dedi.

12. Gunu sabirla beklemek lazim.
Aynen öyle insan sonuca direk gitmek istiyor ne kadar oyalansakta onları okumaktan vazgeçemiyoruz test günüm ayın 15 rabbim yuzumuzu güldürsün 🤲

Merhaba kizlar transferin 3. Gunundeyim hic belirtim olmadi simdiye kadar kendime yapacagim en buyuk kotuluk suan belirtilete takilmak olurdu sanirim kendime soz verdim ben yapmayacağım bunu sadece arada guzel haberlere bakmak icin giriyorum umut doluyor icim😍😍❤️ isimlerinizi bilmiyorum ama duaya ihtiyaci olan ben gibi herkese yetissin dualarim ❤️
Hayırlı olsun inşallah gobuşun bebisle dolsun☺️en güzelini yapıyorsun aslında .ah o merak duygusu Varya ☺️ inşallah isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar🤲

Aynen öyle insan sonuca direk gitmek istiyor ne kadar oyalansakta onları okumaktan vazgeçemiyoruz test günüm ayın 15 rabbim yuzumuzu güldürsün 🤲
Benimde :) ama 5. Gun emb oldugu icin 10. Gunde bakabiliriz dediler o da ctesiye geliyor. 3 agustosta transfer oldum. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insAllah

Back
X