Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Kizlar cevap verecek kimse yokmu çok siskinim ve gaz var kasıklarıma sancı giriyor progestan iğneden olabilirmi

Selam kızlar benim de bugun 6. Günüm bende de bel ağrısı var ara ara da kasık batmaları oluyor ama ben bunlar kabız olduğum için kabızlığa bağlıyorum sizde var mı belirtiler

Selam kızlar benim de bugun 6. Günüm bende de bel ağrısı var ara ara da kasık batmaları oluyor ama ben bunlar kabız olduğum için kabızlığa bağlıyorum sizde var mı belirtiler
Kabızlık kasık batması yapmaz sanırım :) Bebektir o bebek :) Sabahları aç karnına kayısı ve şeftali yiyin çok iyi geliyor. peşine birde kefir için kabızlık yaşamazsınız inşallah.

Benim bir kızım var annelik duygusu çok guzel inşallah bu duyguyu yaşarsınız .şuan hasta gece 3 kere kadar hastanedeydik şimdide hastanedeyiz rabbim evlatlarimizi korusun
Oyyycanim benim amin amin amin Allah'ım sifa versin ❤️❤️❤️ saglikla evinize dönün insallah

Progestan bağırsak hareketlerini yavaşlatıyor o sebeple olabilir tabi bende de kabızlık var o kadar su içmeme ve yürüyüş yapmama rağmen
Yok bende kabızlık yok benim bağırsaklarım çok iyi calisir hergun aynı saatte tuvalete giderim.degismedi aksine sıklaştı

İgenden olduğunu düşündüğüm kasık ağrısı bel ağrısı gaz şişkinlik var

Kabızlık kasık batması yapmaz sanırım :) Bebektir o bebek :) Sabahları aç karnına kayısı ve şeftali yiyin çok iyi geliyor. peşine birde kefir için kabızlık yaşamazsınız inşallah.
Hahahah Allahım inşallah bebektir o 😃 duphalac içiyorum ama bana mısın demiyor bende neden bu kadar kabızlık oldu bilemedim

Kizlar yeni gelenler hoşgeldiniz .bugün 8. Günüm kaset test yaptım çift çizgi çıktı akşam kan vercem tek korkum catlatmanin etkisimi

Test böyle çıktı idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgi cikti

Eklentiler

• IMG_20220812_161142.webp
    IMG_20220812_161142.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220812_161142.webp
    IMG_20220812_161142.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 57
Hayırlı olsun İnşaAllah canım. Çatlatma iğnesinin etkisi bu zamana kalmaz. Kalsa bile bu kadar koyu olamaz. Tebrik ederim darısı başıma İnşaAllah. Benim de 4. Günüm bekliyorum ☺️
Ağzın bal yesin 🥰bende öyle düşünüyorum etkisi okadar kalmamıştır hemen ikinci çizgi çıktı. akşam test yapacam kan testi

Back
X