Ağustosta Hamile Kalanlar 2012

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun :16:

İstek üzerine liste de oluşturmuş bulunmaktayım. Dileyenleri ekleyebilirim. Herkese sağlıklı hamilelikler, kolay doğumlar diliyorum.

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]Üye Adı[/td][td]Yaş[/td][td]Şehir[/td][td]SAT[/td][td]Beklenen Doğum Tarihi[/td][td]Kaçıncı Bebek[/td][td]Cinsiyet [/td][td]Bebeğin İsmi[/td]
[/tr]

[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]29[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 Temmuz[/td]
[td]16 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]24kasim[/td]
[td]27[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]19 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]esmerkz29[/td]
[td]32[/td]
[td][/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]20 Nisan 2013[/td]
[td]3.[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]gorkemre[/td]
[td]27[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]15 Temmuz[/td]
[td]21 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]BIDIKCAN [/td]
[td]30[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]15 Temmuz[/td]
[td]22 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pempe33[/td]
[td]26[/td]
[td]Karaman[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]24 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]KIZ:Elif Sevde
ERKEK:Enes[/td]
[/tr]

[tr]
[td]catlax83[/td]
[td]29[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[td]24 Nisan 2013[/td]
[td]2[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]mylove[/td]
[td]20[/td]
[td][/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[td]27 Nisan 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]HayaletCasper[/td]
[td]35[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]24 Temmuz[/td]
[td]30 Nisan 2013[/td]
[td]2.[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Limbo[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 Temmuz[/td]
[td]4 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]okyanus200483[/td]
[td]29[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[td]5 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]denizguzeli[/td]
[td]26[/td]
[td][/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[td]12 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sen_ne_di10[/td]
[td]21[/td]
[td]Malatya[/td]
[td] 6 Ağustos[/td]
[td]13 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]meys54[/td]
[td]24[/td]
[td]Sakarya[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[td]13 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]esselife [/td]
[td]32[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td][/td]
[td]16 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]

[tr]
[td]PekBiCici[/td]
[td]26[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[td]19 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]KIZ: Ayza Aysel
ERKEK:Ali Aras[/td]
[/tr]

[tr]
[td]aklima[/td]
[td]27[/td]
[td]Adana[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[td]23 Mayıs 2013[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[td]Belirli değil[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
bende daha cumartesi günü öğrendim hamileliğimi bugün kısmetse de doktora gidicem durumunu öğrenmeye. hala inanamıyorum allah isteyem herkeze sağlıkla sıhatle nasib etsin inşallah :):49:

bende daha cumartesi günü öğrendim hamileliğimi bugün kısmetse de doktora gidicem durumunu öğrenmeye. hala inanamıyorum allah isteyem herkeze sağlıkla sıhatle nasib etsin inşallah :):49:

bende çok yeniyim canım perşembe öğrendim 2 gün sonra testi yeniledim bugün dra gittim normal seyrediyor gebeliğin dedi ama yinede bir kan testi daha yaptı bugün bakalım sonuç öğleden sonra çıkar

Merhaba kızlar konumuzu açmış bulunmaktayım haydi hayırlı olsun :16:

Pericimm bende geldimm :16::16::16:

Aaaa canım bizim seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı:3::3:

Ben biraz erken öğrendim aya dayanamadım test yaptım sora değerler yüzünden bi sürü sıkıntı yaşadım artıcak mı falan diye :5: neyse arttı çok şükür...
Allahım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:nazar:

Pericimm bende geldimm :16::16::16:

Aaaa canım bizim seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı:3::3:

Ben biraz erken öğrendim aya dayanamadım test yaptım sora değerler yüzünden bi sürü sıkıntı yaşadım artıcak mı falan diye :5: neyse arttı çok şükür...
Allahım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:nazar:

hoş geldin canım benim bu topikte şenlenir iyice inşallah Ağustos topigindekiler tek tek gelir buraya inşallah:16:

ben hala bir beslenme düzeni oluşturamadım yaaa sizler neler yapıyorsunuz

beni canım hiç bişi yemek istemio maalesef :(( bol su içmeye çalışıyorum.... Bi de sigarasızlık baş ağrısı yapıo çok fena:ssz::ssz:

İlk 3 ay bebek anneden beslenmezmiş ... Kilo almamaya dikkat edip sağlıklı beslenmek gerekiomuş... Ekstra olarak 1 bardak süt ve birkaç ceviz yiyom günde... Bugün hafif bulantılarım başladı midem yanıo:37:

beni canım hiç bişi yemek istemio maalesef :(( bol su içmeye çalışıyorum.... Bi de sigarasızlık baş ağrısı yapıo çok fena:ssz::ssz:

İlk 3 ay bebek anneden beslenmezmiş ... Kilo almamaya dikkat edip sağlıklı beslenmek gerekiomuş... Ekstra olarak 1 bardak süt ve birkaç ceviz yiyom günde... Bugün hafif bulantılarım başladı midem yanıo:37:

canım sen yine bırakmışsın ben hala içiyorum :14: ama bebeğime söz verdim bugün son dedim bir daha ağzıma almayacağım dedim kendi kendime büyük yemin ettim eğer 1 tane bile içersem Rabbim alsın bebeğimi benden dedim bunun üzerinede içemem zaten korkarım benimde canım hiçbirşey istemiyor ama zorluyorum kendimi çok şükür bel ağrısı ve kasık batmalarından başka şikayetim yok eşim her gün sık sık arıyor önce nasılsın hayatım derdi şimdi bebeğim nasıl diyor :9: bende bilmem iyidir heralde diyorum:9: eşim çok hevesli maşallah inşallah Rabbim sevincini yarım bırakmaz

canım sen yine bırakmışsın ben hala içiyorum :14: ama bebeğime söz verdim bugün son dedim bir daha ağzıma almayacağım dedim kendi kendime büyük yemin ettim eğer 1 tane bile içersem Rabbim alsın bebeğimi benden dedim bunun üzerinede içemem zaten korkarım benimde canım hiçbirşey istemiyor ama zorluyorum kendimi çok şükür bel ağrısı ve kasık batmalarından başka şikayetim yok eşim her gün sık sık arıyor önce nasılsın hayatım derdi şimdi bebeğim nasıl diyor :9: bende bilmem iyidir heralde diyorum:9: eşim çok hevesli maşallah inşallah Rabbim sevincini yarım bırakmaz

Benim de arada kaçamaklarım oluyo maaledef:5::5::5: Eşimde içio bir de maalesef... en kısa zamanda kurtulmamız lazım bu illetten... Birbirimize destek olalım canım... Şimdi içmiyorum ya sabah gözümü açar açmaz aklıma geliyor ... Oyalamaya çalışıyorum kendimi suya verdim bende :52:

Benim de arada kaçamaklarım oluyo maaledef:5::5::5: Eşimde içio bir de maalesef... en kısa zamanda kurtulmamız lazım bu illetten... Birbirimize destek olalım canım... Şimdi içmiyorum ya sabah gözümü açar açmaz aklıma geliyor ... Oyalamaya çalışıyorum kendimi suya verdim bende :52:

içiyorum diyede nasıl vicdan azabı çekiyorum lilyum sorma :14: ama ben verdim kararımı büyük yemin ettim korkarım bebeğime birşey olu diye hele sabah ay ağlayacaktım az daha uyandım direk bebeğimi kaybetmiş hissiyle uyandım nasıl kötü olduğumu anlatamam kalbim hızlı hızlı çarpıyordu dr a gittim zaten bugün dua ettim inşallah kan testi isterde bende değere göre rahatlarım diye çok şükür istedi muhtemelen 1 kaç saate çıkar sonuç hastanenin sitesinden bakıyorum yaaa birde benden kanser testi istemiş kist var bende 2-3 cm falan onu görünce kanser testi istemiş tümör falan dedi pek anlamadım dua et ne olur kötü birşey çıkmasın çok korkuyorum kendi sağlığımdan değil endişem bebğime birşey olmasın

hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum yani daha 3 gün oldu. ama arada sanki arıyorum o da alışkanlıktan dolayı olduğunu düşünüyorum ama sonra bebek gelio aklıma :)) inşallah bi aksilik olmadan bugünkü ilk kontrolümü atlatırım kızlar:34:

hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmiyorum yani daha 3 gün oldu. ama arada sanki arıyorum o da alışkanlıktan dolayı olduğunu düşünüyorum ama sonra bebek gelio aklıma :)) inşallah bi aksilik olmadan bugünkü ilk kontrolümü atlatırım kızlar:34:
inşallah canım
kızlar sizde ne gibi belirtiler oldu yani nası anladınız gebeliğinizi???:emir_bebek:

benim kasıklarımda sancı vardı ama ben belirtiyle ihtimal vermedim hamile olduğuma öylesine yaptığım bir testle çıktı adetten 5 gün önce

bende herzamanki adet olmadan önce yaşanan normal ağrılarımı yaşadım. karnımın her ağrıyışında ''hah oldum hah geldi'' diyorum ped elimde bekliyorum :9: bembeyaz bi akıntıdan başka bişy yok. beklemiyodum açıkçası ve ihtimal vermek istemesem bile tetikte bekliyodum. sonra adetim 3 gün gecikti bende şüphelenip test aldım hakikaten de hamileymişim :9: şu an hiçbişym yok. bulantım yok baş dönmem vs. gibi şeyler yaşamadım ama ilerleyen zamanda nolur bilmem.

Heyyy güzel anneler topiğimiz hayırlı olsun pericim ellerine sağlık bebişim :16:

Ben sebze meyve ağırlıklı beslenmeye başladım pericim

Günde mutlaka 1 bazen 2 bardak süt
Mutlaka 1 avuç ceviz (accaaaaip yararlı içindeki gümüş iyonu beyni alıp uçuruyomuş kızlar mutlaka yiyin)
sebze yemeği mutlaka,bakliyat da yiyorum
bol bol su
günde 1 kase yoğurt
şimdilik böyle canımın içi

bende herzamanki adet olmadan önce yaşanan normal ağrılarımı yaşadım. karnımın her ağrıyışında ''hah oldum hah geldi'' diyorum ped elimde bekliyorum :9: bembeyaz bi akıntıdan başka bişy yok. beklemiyodum açıkçası ve ihtimal vermek istemesem bile tetikte bekliyodum. sonra adetim 3 gün gecikti bende şüphelenip test aldım hakikaten de hamileymişim :9: şu an hiçbişym yok. bulantım yok baş dönmem vs. gibi şeyler yaşamadım ama ilerleyen zamanda nolur bilmem.

Canım senin de bebişin hayırlı gelsin :16:
ben de o kadar belirtiye,o kadar ağrıya ve çift çizgilere rağmen inanamadım adet günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı :1:
yaklaşık 10 testte çift çizgi gördüm ama inanmadım nedense.
bizim de hikayemiz böle işte :52:

Kızlar hamilelik takvimimi ben neden göremiyorum yaptım ama sadece hamilelik takvimi yazıyo.Ben kendim göremiyomuyum yoksa bişeyi mi yanlış yaptım

hayırlı olsun arkadaslar bende bebek dusunuorm ama cesarette edemıorm
ınsallah sızınle bırlıkte bende heveslenırım de hapı bırakırım
bu arada gebe kalmadan once test yaptıdınız mı

Back
X