Ohh herkes sırayla yapmış bakıyorumda NESLİKEM canım bebeğini erkenden kucağına almışsın sağlıkla çok sevindim atlattık o günleri hamdolsun şimdi kocaman oldu bebişlerimiz benimki maşallahı var hızla büyüyor sadece anne sütü veriyorum önceleri tutmuyordu ama kimse kızmasın çok uğraşınca sütünde geliyor meme ucunda çıkıyor çocukta emiyor kesinlikleçaba sarfetmek lazım hele gögsümün ucu kanlara bulanmıştı ama öyle bile verdim ağlıyordum resmen çok acıyordu ama herşey gelip geçici herkesin bebeileri iyidir inşallah bizim bu hafta kırkımız çıkıyor şekerlerimi hiç gidipte on saat beğenemem internetten mis gibi sipariş verdim bayada iyileştim evimide silip süpürürüm ohh o derttende kurtulurum sonra gidiyorum memleketime gezmeye stres atmaya bu arada neler oldu neler kayınvalidemle görüşmüyoruz altlı üstlüyüz ama konuşmuyoruz eşime fit verdiğini kulaklarımla duydum eşimde beni koruyordu Allah için ama ben yinede kıyameti kopardım bağıra bağıra benim onla işim bitti dedim bebeği görmeye bile gelmiyor kindar akşamları bebeği istiyorlar kaçak göçek nereye kadar gidecek böyle bilmem iyi oldu herşeyi duymam