Canım başladın mi kürü uygulamayaİlk denemesi olan arkadaslar basarilar sabirli olun lutfenevet kizlar kürlerimizi paylasalim deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylasalim
Malesef canim corekotu yok ogutulmus.Canım başladın mi kürü uygulamaya
Canim tahlillerine gore hamilelik yok demek ama daha sonradan olustuysa cikabilir tabi sonuclarini paylas bizimlekızlar geçen hafta iki defa test yaptım. iki gün ara ile . hcg 0,56 ve 0,100 çıktı. en son 22 haziranda adet gördüm. tahlilerin üstünden bir hafta geçti ve tekrardan kan verdim. hcg artmışssa belli olur değil mi birde ne kadar artar. Birde diğer hormonlar içinde tahlil verdim.
Yardımcı olabilir misniz?(
Canim tahlillerine gore hamilelik yok demek ama daha sonradan olustuysa cikabilir tabi sonuclarini paylas bizimle
5.0 dan fazla olmasi lazim canim ama senin ilk sonuclara gore yok. Kendimden biliyorum cunkuPazartesi günü sonuçlar çıkacak dediler. İnternetten yarın bakarım çıkmış mı diye. Kontrol de de herhangi bir şey yok dedi.( Hani iste geç meç olduysa diye düşünüyorum.. Ne kadar artabileceği ile ilgili bir tahmininiz var mı. Artarsa kaç gibi bir değer olur?
Kismet artik hayirlisi olsun5.0 dan fazla olmasi lazim canim ama senin ilk sonuclara gore yok. Kendimden biliyorum cunku
Aynı bende senin gibiyim ilk bebegim olucak ve ilk denememiz istemiyodum 1 hafta onceye kadar ama denemeye basladikdan sonra olsun istiyorum bir an onceGünaydınlar bende çok istiyorum pozitif olsun ilk denememiz daha çok korkuyorum umutlarımın boşa çıkmasından
lütfen pozitif gel bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?