Kesinlikle ben de böyleydim henüz erken siyordum ve olmasın diyordum ama şimdi çok istiyorumAynı bende senin gibiyim ilk bebegim olucak ve ilk denememiz istemiyodum 1 hafta onceye kadar ama denemeye basladikdan sonra olsun istiyorum bir an once
17 agustosda adet olmam gerekiyo ama o zamana kdar nasil beklicem bilmiyorumKesinlikle ben de böyleydim henüz erken siyordum ve olmasın diyordum ama şimdi çok istiyorum
Canim bikac gun sonra tekrarla. Silik olarak var ama kesinlessin benceMerhaba arkadaşlar bugün regl günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim? 7.denememiz artık olsun istiyorum
Benim de 15 ağustos ama gerçekten günler tükenmiyor sürekli aklımda kafamdan atamıyorum aslında olmaması gereken bir durum Allah yardım etsin hepimize17 agustosda adet olmam gerekiyo ama o zamana kdar nasil beklicem bilmiyorum
Çalışıyorum ama aklımda o var kendimde belirti aramaya basladim artik psikolojik oldu diye düşünüyorumBenim de 15 ağustos ama gerçekten günler tükenmiyor sürekli aklımda kafamdan atamıyorum aslında olmaması gereken bir durum Allah yardım etsin hepimize
Kesinlikle bir süre sonra psikolojik bir durum oluyorÇalışıyorum ama aklımda o var kendimde belirti aramaya basladim artik psikolojik oldu diye düşünüyorum
İkinci çizgin silik olduğu halde belli oluyor.. Bence bir kan tahlili yap derimMerhaba arkadaşlar bugün regl günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim? 7.denememiz artık olsun istiyorum
İnşallah canım genede inanamıyorum inş doğrudurİkinci çizgin silik olduğu halde belli oluyor.. Bence bir kan tahlili yap derimHayırlı olur inşallah..
Allah Allah nasıl olmaz ki canım tüh aktarlar yapıyor neredesin sen. Olmadı kendin öğüt evde havanda falan ez ya da tülbent arasına koy ezMalesef canim corekotu yok ogutulmus.
İnşallah canım genede inanamıyorum inş doğrudur
Yok canim yok derken evde yok demek istedim. Disari da cikmam pek mumkun degil cenaze var esimin tarafindan o yuzdenAllah Allah nasıl olmaz ki canım tüh aktarlar yapıyor neredesin sen. Olmadı kendin öğüt evde havanda falan ez ya da tülbent arasına koy ez
Him anladım canim hayırlısı alınca yaprsin o zaman. Basınız sağ olsunYok canim yok derken evde yok demek istedim. Disari da cikmam pek mumkun degil cenaze var esimin tarafindan o yuzden
Saol cnimHim anladım canim hayırlısı alınca yaprsin o zaman. Basınız sağ olsun
Hayırlısı olsun canım. üzülme denemey devam. Valla ben başladım ballı kür'e ne kadar işe yarayacak bilmiyorum. Kullananların yorumlarını falan araştırdım bana çok olumlu şeyler var. Tabi her ünye farklı herkesde aynı etkiyi yaratacak diye bir şey yok iyi araştırıp ona göre yapmak lazım. Bu arada doktor kontrolunu de ihmal etmemek lazım ki bir sıkıntı olup olmadığını anlayalım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sonuçta hepsi Allahın verdiği nimetler biz yine Allahtan istiyoruz şifa niyetine.Kızlar dayanamadım test yaptırdım negatif çıktı paramda boşa gittiumutlar ağustos ovüsüne kaldı. Üçüncü denememdi. Üzülüyorum olmayıncada... Kürler işe yarıyor mu yaaa. Ters tepmesin birde.
Ya ben kist filan olur diye duydum bi yerlerden o yüzden yapmaya korkuyorum.canım benim bi kürtajım vardı şubat ayında hamile kalmamda bi sıkıntı yokta işte zamanı uzuyor biraz.hayırlısı bakalım. Onun geleceği zamanı Rabbim bilir. Aratmasın inş hepimize.Hayırlısı olsun canım. üzülme denemey devam. Valla ben başladım ballı kür'e ne kadar işe yarayacak bilmiyorum. Kullananların yorumlarını falan araştırdım bana çok olumlu şeyler var. Tabi her ünye farklı herkesde aynı etkiyi yaratacak diye bir şey yok iyi araştırıp ona göre yapmak lazım. Bu arada doktor kontrolunu de ihmal etmemek lazım ki bir sıkıntı olup olmadığını anlayalım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sonuçta hepsi Allahın verdiği nimetler biz yine Allahtan istiyoruz şifa niyetine.
Çok fazla alımlardan olabiliyormuş canım dediğim gibi her bünye bir değil işte. Aynen dediğin gibi zamanı gelince Rabbim verir inşallah aminnn canim.Ya ben kist filan olur diye duydum bi yerlerden o yüzden yapmaya korkuyorum.canım benim bi kürtajım vardı şubat ayında hamile kalmamda bi sıkıntı yokta işte zamanı uzuyor biraz.hayırlısı bakalım. Onun geleceği zamanı Rabbim bilir. Aratmasın inş hepimize.
Kanda görmeden ümitlendrmek istemem cnm ama bnce var gayet net gözüküyo git git kan ver hmn hayırlısı olsn inş :)Merhaba arkadaşlar bugün regl günüm sabah ilk idrarla test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyim? 7.denememiz artık olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?