Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Bu ay bende bekliyorum. Kendimi hamile bgibi hissediyorum.dort beş gündür bel ve kasık ağrısı var. Adetime bir hafta var. Bu benim gibi olan var mı. Özellikle kasiklarimda ağrı ve batma var

Bu ay bende bekliyorum. Kendimi hamile bgibi hissediyorum.dort beş gündür bel ve kasık ağrısı var. Adetime bir hafta var. Bu benim gibi olan var mı. Özellikle kasiklarimda ağrı ve batma var
Allah hayirlisini nasip etsin cnim insallah hamilesindir

Merhaba, 05/08/2016 tarihli tahlil sonucum
TSH 1,7 Referans 0,27- 4,2
FSH 2,03 Referans özel değerler Luteal 1,7- 7,7 Ovuler 4,7- 21,5 Foliküler 3,5- 12,5 post menepoz 25,8 -134,8
Prolaktin 18,19 Referans 6- 29,9
HCG 0,1 Referans 0- 5.3

Bu sonuçlardan anlayan varmi

Günaydın kızlar reglim 3 gün geçti test yaptırmadım haftaya direk kandan baktıracağım. Bir sorum olacak sizlere dün gece yatarken aşırı mide bulantım oldu ilk kez gece midem bulanıyor böyle hamile olupta geceleri de bulantısı olan var mı ? Genelde sabah bulantıları olur ya benim gece bulandı midem.

merhaba canım konuyu okuyordum yazayım dedim. değerlerin iyi ancak gebelik yok.

Aynen canim gebeligin yok malesef uzulmeden calismalara devam insallah olacak

Benim de 15 ağustos ama gerçekten günler tükenmiyor sürekli aklımda kafamdan atamıyorum aslında olmaması gereken bir durum Allah yardım etsin hepimize
Benimde bat 15 ağustos canım. Ama kafanı rahatlatmaya çalış. Uğraşlar bul kendine canım. Kitap falan oku. Yoksa zaman geçmiyor valla. Ce çok stres oluyorsun devamlı aklında olunca

SLM arkadaşlar kasiklariniz da ağrı var mi

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Hamissindir canm. Belirtileri yasiyorsun

Ama hasta olacakmışım gibi hissediyorum akıntım hiç yok ama sürekli ıslaklık var
Benm ilk hamileliğim de de dediğin gibi olmuştu.surekli lavaboya gidiyordum hasta olacakmisim gibi . Hiç umudum yoktu.meger hamileymisim

Merhaba kizlar bende burdayimm :)

Ben 2 düsük gecirdim nedeni ise kan phtilasmasiymis son düsügümü 1 yil önce yasadim simdi martan beri hamile kalmayi deniyoruz tutmiyor doktora gittim gögüsümden süt geliyormus dostinex diye bi ilac verdi 3 haftadir kulaniyorum son adetimde 10 temmuzdaydi 4 gün sürdü normaldede 6 gün falan sürer simdi iste halsizlik var birden sicak basma bas agrisi ve hafif bel agrisi istahsizlik bugünde mide bulantisi vardi hafif agzimda hep eksi tat var 1 hatfadir acaba hamile kalmis olabilirmiyim derler ya süt korur? Sizce tutmus olabilrmi? Ayni ilaci kulanan varmi aranizda?

Bu arada bat 10 austos

Insallah hepimizin yüzü güler bu ay

Benimde bat 15 ağustos canım. Ama kafanı rahatlatmaya çalış. Uğraşlar bul kendine canım. Kitap falan oku. Yoksa zaman geçmiyor valla. Ce çok stres oluyorsun devamlı aklında olunca
Ayy neler yapmıyorum neler zaten halihazırda kpss'ye çalışıyorum o bile engel olamıyor artık hayırlısı umarım hayal kırıklığı olmaz tüm bekleyenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…