Canim sen nerelerdesin ya bu ay da mi yok senindehayırlısı ama bu aydan umudum yok :)
Allah hayirlisini nasip etsin cnim insallah hamilesindirBu ay bende bekliyorum. Kendimi hamile bgibi hissediyorum.dort beş gündür bel ve kasık ağrısı var. Adetime bir hafta var. Bu benim gibi olan var mı. Özellikle kasiklarimda ağrı ve batma var
Amin canm. Rabbim isteyen herkese evlat versin.Allah hayirlisini nasip etsin cnim insallah hamilesindir
merhaba canım konuyu okuyordum yazayım dedim. değerlerin iyi ancak gebelik yok.Merhaba, 05/08/2016 tarihli tahlil sonucum
TSH 1,7 Referans 0,27- 4,2
FSH 2,03 Referans özel değerler Luteal 1,7- 7,7 Ovuler 4,7- 21,5 Foliküler 3,5- 12,5 post menepoz 25,8 -134,8
Prolaktin 18,19 Referans 6- 29,9
HCG 0,1 Referans 0- 5.3
Bu sonuçlardan anlayan varmi
Aynen canim gebeligin yok malesef uzulmeden calismalara devam insallah olacakMerhaba, 05/08/2016 tarihli tahlil sonucum
TSH 1,7 Referans 0,27- 4,2
FSH 2,03 Referans özel değerler Luteal 1,7- 7,7 Ovuler 4,7- 21,5 Foliküler 3,5- 12,5 post menepoz 25,8 -134,8
Prolaktin 18,19 Referans 6- 29,9
HCG 0,1 Referans 0- 5.3
Bu sonuçlardan anlayan varmi
Benimde bat 15 ağustos canım. Ama kafanı rahatlatmaya çalış. Uğraşlar bul kendine canım. Kitap falan oku. Yoksa zaman geçmiyor valla. Ce çok stres oluyorsun devamlı aklında oluncaBenim de 15 ağustos ama gerçekten günler tükenmiyor sürekli aklımda kafamdan atamıyorum aslında olmaması gereken bir durum Allah yardım etsin hepimize
Hamissindir canm. Belirtileri yasiyorsunKızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Ama hasta olacakmışım gibi hissediyorum akıntım hiç yok ama sürekli ıslaklık varHamissindir canm. Belirtileri yasiyorsun
Ama hasta olacakmışım gibi hissediyorum akıntım hiç yok ama sürekli ıslaklık varHamissindir canm. Belirtileri yasiyorsun
Benm ilk hamileliğim de de dediğin gibi olmuştu.surekli lavaboya gidiyordum hasta olacakmisim gibi . Hiç umudum yoktu.meger hamileymisimAma hasta olacakmışım gibi hissediyorum akıntım hiç yok ama sürekli ıslaklık var
Ayy neler yapmıyorum neler zaten halihazırda kpss'ye çalışıyorum o bile engel olamıyor artık hayırlısı umarım hayal kırıklığı olmaz tüm bekleyenler içinBenimde bat 15 ağustos canım. Ama kafanı rahatlatmaya çalış. Uğraşlar bul kendine canım. Kitap falan oku. Yoksa zaman geçmiyor valla. Ce çok stres oluyorsun devamlı aklında olunca
Sat 22 haziran olmayinca supheleniyoz:)merhaba canım konuyu okuyordum yazayım dedim. değerlerin iyi ancak gebelik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?