- 3 Aralık 2024
- 439
- 432
- 18
- 42
Dosyana bakayım dedi ama dosyada polip yok onu mecbur soylediMerak ettimm, güzel şeyler söyler inşallah. Hayırlısı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dosyana bakayım dedi ama dosyada polip yok onu mecbur soylediMerak ettimm, güzel şeyler söyler inşallah. Hayırlısı olsun![]()
Bende de polip olduğu çok sonradan söylendi. Defalarca çok iyi yerlerde muayene oldum söyleyen olmadı hiç. Hsg de görülünce evet polip var 8 mm bunu alalım demeye başladılar. Bilemiyorum nedeniniDosyana bakayım dedi ama dosyada polip yok onu mecbur soylediçünkü muayene günü böyle bir şey söylemediler bana şimdi de yazmışki embriyoyu elde edelim histereskopi yapalım size bu beni çok tedirgin ediyor eden fark edip söylemediler bu kadar övülen işinde bu kadar iyi insanlar
ne yapmalıyım bilmiyorum karman cormanum size söylemişler sonuçta
Ben sisliye gittiğimde kendim direkt dedim bende polip var histereskopi olcam diye. Onlar da önce yumurta donduralim sonra alalım önce alırsan hormon ilaçları yeni polip üretir dediBende de polip olduğu çok sonradan söylendi. Defalarca çok iyi yerlerde muayene oldum söyleyen olmadı hiç. Hsg de görülünce evet polip var 8 mm bunu alalım demeye başladılar. Bilemiyorum nedenini![]()
Ya çok ilginç işte aklim almıyor nedenyaaBende de polip olduğu çok sonradan söylendi. Defalarca çok iyi yerlerde muayene oldum söyleyen olmadı hiç. Hsg de görülünce evet polip var 8 mm bunu alalım demeye başladılar. Bilemiyorum nedenini![]()
Ben karar verdim adet tarihini bekliyorum sadece. Tek sorun polip değil aslında. Miyom var, derin endometriozis var. Karın içi yapışıklıklar var. Eşimin değerleri düşükYa çok ilginç işte aklim almıyor nedenyaabirinin gördüğünü diğeri neden görmesin ki..hakkımızda en hayırlısı olsun siz şimdi karar aşamasında misiniz bu arada bu bilgiye de sevindim ben size şişlide söylediler sanıyordum polipi ondan da kendimi yedim bana neden söylemediler diye belki sizin bu polislerden olmadı doğal yolla hadi benim yaş faktörü de var ama sizin muhtemelen sadece budur sepeb ve aslında polipler temizlense ve sonra doğal deneseniz olur bile belki
Sisli memorialde mi karar verdiniz yani hadi hakkınızda hayırlısı olsun emin olun sorun sıkıntı bulunmussa tedavisi vardır Allahin izniyle ben ne vakalar duydum burda ameliyatla vs geçiyor ve pozitifi gören çok kişi okudum sebepsiz olması daha zor olurdu insAllah hepsi hallolur başarıyla kolaylıklaBen karar verdim adet tarihini bekliyorum sadece. Tek sorun polip değil aslında. Miyom var, derin endometriozis var. Karın içi yapışıklıklar var. Eşimin değerleri düşük![]()
Evet nasip olursa kesin olarak orada başlayacağım. Nasibimize bir bebek yazildiysa eninde sonunda gelecek, inşallah çok bekletmeden kolaylıkla gelirSisli memorialde mi karar verdiniz yani hadi hakkınızda hayırlısı olsun emin olun sorun sıkıntı bulunmussa tedavisi vardır Allahin izniyle ben ne vakalar duydum burda ameliyatla vs geçiyor ve pozitifi gören çok kişi okudum sebepsiz olması daha zor olurdu insAllah hepsi hallolur başarıyla kolaylıklaRabbim hepimizi sevindirsin bizde sanirim sisli memoriale gideceğiz bakalım en hayırlısı olur insAllah
Aminn Aminn insAllah gelsinler artık tez vakit insAllahEvet nasip olursa kesin olarak orada başlayacağım. Nasibimize bir bebek yazildiysa eninde sonunda gelecek, inşallah çok bekletmeden kolaylıkla gelir
Aminnn, cümlemizi inşallah. Haberleselim kesinlikleAminn Aminn insAllah gelsinler artık tez vakit insAllahAllah kararlarimizda pişmanlık vermesin gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi
Teşekkür ederim bilgilendirme için. İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız. Neden tutmadı peki benzer durumda miyiz merak ettiğim için soruyorumKızlar önceden şişli Memorial de tüp bebek denemesi yapan biri olarak söylüyorum kesinlikle kişiye özel tüp bebek için ciddi araştırma yapan bir merkez. Evet benim yüzüm orada gülmedi ama benimle aynı endikasyonda olan biri ilk denemede gebe kaldı.
Benim konum çok uzun ama anlatayım belki birine faydam dokunur çünkü bende çok topik okuyordum sırf benim gibi biri daha var mıdır diyeTeşekkür ederim bilgilendirme için. İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız. Neden tutmadı peki benzer durumda miyiz merak ettiğim için soruyorum![]()
Bir diyorum ki orası olsun bir diyorum ki burda memleketimdeki doktorum bursa osman develi dediya o mu olsun acaba diyorum 10gun falan var adetime karar vermeliyim artık dua edelim birbirimize lutfenAminnn, cümlemizi inşallah. Haberleselim kesinlikle
Sisli için karar verdiniz siz de peki
Gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsinBenim konum çok uzun ama anlatayım belki birine faydam dokunur çünkü bende çok topik okuyordum sırf benim gibi biri daha var mıdır diye. Bizim tüp bebek olayımız sperm sayımızın çok aşırı düşük olması ile başladı. Tüp bebekten başka yolla çocuk sahibi olamazsınız dendi. Yaşadığım ilde en iyi profesöre gidip ilk seferde tutucağını düşündüm. tabi başımıza neler geldi neler işte kul kurar kader gülermiş
. Çok uzun tutmayayım . İlk 2 denemede döllenme olmadı transfer aşamasına hiç gelemeden tedaviler iptal edildi. Gittiğim doktor yumurta kaliten bozuk asla olmaz dedi. Bu arada İstanbul tüp bebek merkezlerinde kendime uygun merkez aradım uzun araştırmalar sonucu Şişli memorial'de karar kıldım. Gittim muayenemi oldum 2 saat dosyam incelendi hem yücel bey semra hanım bilgi verdi. Diğer doktorun asla olmaz vs demesini çok yanlış buldu. Hiç etik bulmadı. Benden hormon poliformiz testi istendi. Belki de sana kullanılan ilaç yanlıştır. Genetik testine bakıp yeni bir tedavi uygulayalim olabildiğince az ilaçla tedavi yapalım dendi. Genetik teslim beklenildiği gibi çıktı. Bana yanlış ilaç kullanılmıştı. Neyse ben tedaviye başladım toplanan yumurtaların hepsi 1. Kalite çıktı ve 5.gun döllenmesi bile oldu. Benim.icin tutmasa bile blastokist aşamasına bile şükrettim. Malesef ilk konulan kimyasal ile sonuçlandı. Diğer transferimde negatif olarak geldi. Maddiyattan dolayı bir daha gidemedim şişli Memoriale. Daha sonra yaşadığım yerde üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüm rapor hakkımı kullandım. Ve sisli Memorial de neler yapıldığını anlattım. Ve aynı ilaçlarla yine aynı şekilde embriyolarım oluştu. İlk transferim yine tutmadı ama bu defa tutmaz dediğimiz embriyomuz tutundu
şuan bhcg değerim güzel artış gösteriyor. Yani kızlar demem o ki evet merkezde yüzümüz gulmeyebilir ama en azından standart tedavi görmediğimiz için neden olmadı başka bişey denenebilirmiydi ? Araştırılması gereken bir hastamiydim sorusu kalmadı.
Çok teşekkür ederim uzun uzun anlattınızBenim konum çok uzun ama anlatayım belki birine faydam dokunur çünkü bende çok topik okuyordum sırf benim gibi biri daha var mıdır diye. Bizim tüp bebek olayımız sperm sayımızın çok aşırı düşük olması ile başladı. Tüp bebekten başka yolla çocuk sahibi olamazsınız dendi. Yaşadığım ilde en iyi profesöre gidip ilk seferde tutucağını düşündüm. tabi başımıza neler geldi neler işte kul kurar kader gülermiş
. Çok uzun tutmayayım . İlk 2 denemede döllenme olmadı transfer aşamasına hiç gelemeden tedaviler iptal edildi. Gittiğim doktor yumurta kaliten bozuk asla olmaz dedi. Bu arada İstanbul tüp bebek merkezlerinde kendime uygun merkez aradım uzun araştırmalar sonucu Şişli memorial'de karar kıldım. Gittim muayenemi oldum 2 saat dosyam incelendi hem yücel bey semra hanım bilgi verdi. Diğer doktorun asla olmaz vs demesini çok yanlış buldu. Hiç etik bulmadı. Benden hormon poliformiz testi istendi. Belki de sana kullanılan ilaç yanlıştır. Genetik testine bakıp yeni bir tedavi uygulayalim olabildiğince az ilaçla tedavi yapalım dendi. Genetik teslim beklenildiği gibi çıktı. Bana yanlış ilaç kullanılmıştı. Neyse ben tedaviye başladım toplanan yumurtaların hepsi 1. Kalite çıktı ve 5.gun döllenmesi bile oldu. Benim.icin tutmasa bile blastokist aşamasına bile şükrettim. Malesef ilk konulan kimyasal ile sonuçlandı. Diğer transferimde negatif olarak geldi. Maddiyattan dolayı bir daha gidemedim şişli Memoriale. Daha sonra yaşadığım yerde üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüm rapor hakkımı kullandım. Ve sisli Memorial de neler yapıldığını anlattım. Ve aynı ilaçlarla yine aynı şekilde embriyolarım oluştu. İlk transferim yine tutmadı ama bu defa tutmaz dediğimiz embriyomuz tutundu
şuan bhcg değerim güzel artış gösteriyor. Yani kızlar demem o ki evet merkezde yüzümüz gulmeyebilir ama en azından standart tedavi görmediğimiz için neden olmadı başka bişey denenebilirmiydi ? Araştırılması gereken bir hastamiydim sorusu kalmadı.
Ben de evime 10 dk mesafede olan atasehir Memorial ile Şişli Memorial arasında kararsız kaldım. Allah'a dua ettim beni en hayırlı olana yonlendir diye ve kendimi Şişlide buldum. Halbuki Ataşehir'de oturuyorum.Bir diyorum ki orası olsun bir diyorum ki burda memleketimdeki doktorum bursa osman develi dediya o mu olsun acaba diyorum 10gun falan var adetime karar vermeliyim artık dua edelim birbirimize lutfenen doğru hayirli kararı vereyim insAllah
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBen de evime 10 dk mesafede olan atasehir Memorial ile Şişli Memorial arasında kararsız kaldım. Allah'a dua ettim beni en hayırlı olana yonlendir diye ve kendimi Şişlide buldum. Halbuki Ataşehir'de oturuyorum.
Siz de çok dua edin, inşallah ne hayırlısıyla o olur gönülden dua ettim sizin için
Hakkınızda umarım sizin için en hayırlı yer olurGözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsindarısı bizlere insAllah
ben de çok beğenmiştim aslında ama kafa karışıklığı oluyor arada yazdıklarınız iyi geldi teşekkürler
Allah'ın izniyle edersiniz ama size tavsiyem kesinlikle kilo verip gluteni kesmeniz. Bendede pcos vardı . transfere gitmeden hem.beslenmeme hemde yürüyüşüme dikkat ettim . Çok iyi geldi belkide onunda faydası vardır sonuçla ilgili bilinmezÇok teşekkür ederim uzun uzun anlattınızçok şükür ki imtihaniniz hayırla sonuçlanmış
İnşallah darısı biz bekleyenlerin başına
Bizim de sorunumuz bende şiddetli Endometriozis olması eşimde de sperm sayısı ve ileri hareketliligin çok düşük olması. Yücel bey bize siz aslinda doğurganlık şansı en yüksek hastalarımızdansiniz dedi. Bu cümle bana umut verdi tabi ama daha önce hiç tedavi olmadığım için yumurta kalitem ne olur çok merak ediyorum. Yaşım 29;
Amh degerim 3.26 diğer hormonalar da olması gerektiği yerde
Sigara falan içmiyorum tek dezavantajım kilo. Onun icin de çabalıyorum. Yumurta kalitesi ne olur iyi embriyo elde eder miyim çok merak ediyorum. Rabbim buraya güzel haberler yazmayı nasip etsin![]()