Agustosta tüp bebek planlayanlar

Merhaba ben de bu ay tedavi oluyorum.. Aklıma takılan birşeyi sormak isterim. Kızlar yumurtalarımın en buyuğü 24 mm 20 mm 18 16 diye gidiyor küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz dedi iğneyle devam ediyorum cuma günü opu olacak... Aklıma takılan şu ki internette 20 22 arasında çatlama iğnesi oluyormuş peki onu perşembe olucam daha ben iyice buyüyüp çatlamazlar mı ki korkmaya başladım sizde kaçken toplama oldu

Merhaba ben de bu ay tedavi oluyorum.. Aklıma takılan birşeyi sormak isterim. Kızlar yumurtalarımın en buyuğü 24 mm 20 mm 18 16 diye gidiyor küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz dedi iğneyle devam ediyorum cuma günü opu olacak... Aklıma takılan şu ki internette 20 22 arasında çatlama iğnesi oluyormuş peki onu perşembe olucam daha ben iyice buyüyüp çatlamazlar mı ki korkmaya başladım sizde kaçken toplama oldu
Seninle aynıydı benim yumurtalarim ama dr dediğine göre iğneyi vurduğumuz zaman hepsi aynı anda catlamaya başlıyormuş. Büyüklüğü önemli değilmiş çatlama iğnesi için

Seninle aynıydı benim yumurtalarim ama dr dediğine göre iğneyi vurduğumuz zaman hepsi aynı anda catlamaya başlıyormuş. Büyüklüğü önemli değilmiş çatlama iğnesi için
Oyle mi çok teşekkürler ya aklıma takıldı akşam akşam arkadan gelenleri buyutmek için uğraşıyor tabi doktorum da.. İnşallah yolunda gider herşey hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla

Oyle mi çok teşekkürler ya aklıma takıldı akşam akşam arkadan gelenleri buyutmek için uğraşıyor tabi doktorum da.. İnşallah yolunda gider herşey hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla
Valla benim de aklıma takılmıştı direk doktoruma sordum. Inşallah her şey yolunda gider de bebislerimizi kucagimiza alırız insallah

her doktorun farklı demekki umarım doktorum embriyo dondurma işlemi yapıp bekletmek için vermemiş olmasın bana😓 maddi açıdan sorun
Ben iki aydir vitamin kullaniyorum. Vitamin her türlü senin vücudunu korusun ve değerlerin düşmesin diye veriliyor. Bir de benim ignelerim adetin 2. Günü baslamisti. Adetimi de normal oldum. 18 yumurta toplandi benden

Adet sancısı gibi canım ağrı kesici yaptı hemşire. Oradan avm ye gittik yürüdüm yani. İşe de gidersin yani. Bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi. 1 hafta içinde hasta olursun dedi 2 regl in 2 ya da 3.günü doktora gideceğim kontrole eğer rahim uygunsa transfer o ay olacak inşallah. Tabi önce bakalım döllenme olacak mı kaçıncı güne gidecek. Yarın arayacaklar

Benimde yarın toplanacak bakalım çok heyecanlıyım inşaAllah hepimizin sonucu güzel olur. Kaç tane yumurta topladılar senden ?

Back
X