- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
kuzu o bende de var yaaKızlar, bu arada çok saçma bir düşüncem farkındayım ama sanki yeterli beslenemiyorum da yumurtam gelişmiyor gibi bir his oluşuyor hep içimde..Çok saçma, nasıl yenebilirim bu düşüncemine yesem kendimi beslenmiş hissederim acaba bide bu yumurtanın büyümesi kaliteli olması çatlaması bilmemne beslenmeyle ilgili midir ki? Ne yapsak yumurtalarımız güçlü olur acaba akşamları folik hapimi içiyorum bide bu ay ara ara keçiboynuzu öcü ve bal-corekotu kaşikliyorum..ha bir de her gün 1 adet köy yumurtası.. ama yine de sanki hep bi beslenemiyorum dürtüsü var içimde.
simdi mi veriyo kiz hemen bakalimTürkmeneli tvde saraçoğlu kürler hakkında bılgı verıyor arkadaslar ıstersenız bı bakın
Üzülme canım ne kadar stres yaparsan okadar gecikir düşünemeye çalış.Kızlar bat 12 Temmuz hala regl gelmedi test yaptım iki defa negatif kafaya taktıkça regl de gecikiyor stres de geriyo bizi
canim gecen ay benimkide 3 gun gecikmisti stresten bazen kaslarimizi skip adeti engelleyebiliyormusuz.Kızlar bat 12 Temmuz hala regl gelmedi test yaptım iki defa negatif kafaya taktıkça regl de gecikiyor stres de geriyo bizi
canim gecen ay benimkide 3 gun gecikmisti stresten bazen kaslarimizi skip adeti engelleyebiliyormusuz.
stresten kaynakli diye duymustum. stresin biz farketmeden etkiledigi cok sey var bence3 ay sanırım, ilk ay 3 gün geç sonraki ay 5 gün erken bu ay 3gün geç oldum.. tabi geçtiğimiz 2 ay boyunca canımı sıkan çok seyler oldu...
Bakalım bu aydan itibaren benimde düzene girer. Bu kasları sıkarak adeti engellemek muhabbetini suanda ilkkez duyuyorum..
Olabilir ya ben de düşünüyordum acaba ben mi tutuyorum kendimi adet gelmiyo diye hatta dedim saçmalama Derya o gelse hiçbir şey engel olamaz gelir zaten diye kafamda deli sorularcanim gecen ay benimkide 3 gun gecikmisti stresten bazen kaslarimizi skip adeti engelleyebiliyormusuz.
Ya çok sevindim bunu düşünen tek ben değilmişimkuzu o bende de var yaasanki yumurtam kalitei degilmis gibi hissediyorum ben de corekotu bal tarcin yapmayi dusundum ama kiste donusurse diye korkuyorum bilemedim ne yapsam bir arkadas incir yemeyi onermisti bir de benim b12 yerlerde acaba onla mi alakali diye dusunuyorum bilmiyorum sanki bi yerlerde eksiklik var gibi geliyo
Amin inşaallah canım. Hosgeldinİyi akşamlar hanımlar bende ağustosu bekliyorum geçen ay ilk defa denedik ama olmadı bu ay inşallah nasip olur.. 1 yıl önce bir düşüğüm oldu. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza evladımızı almayı nasip etsin..
Hoşbuldum teşekkür ederimAmin inşaallah canım. Hosgeldin
Ben de oyle canım bu ay ilkti, inşallah diğer ay kalırız hepimiz hamileİyi akşamlar hanımlar bende ağustosu bekliyorum geçen ay ilk defa denedik ama olmadı bu ay inşallah nasip olur.. 1 yıl önce bir düşüğüm oldu. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza evladımızı almayı nasip etsin..
InsallahhhBen de oyle canım bu ay ilkti, inşallah diğer ay kalırız hepimiz hamile
Adet bittikden hemen sonraki gun ovulasyon testine baslanir dimikizlar benim adet bitti simdi yumurtlamayi bekliyorum en kisa zamanda gorurum umarim
canim eger ilk ayinsa ovulasyon testiyle hemen basla benim 4 ay o yuzden yumurtlama tarihlerimi kestirebiliyorum adet bittikten 4 gun sonra basliyorum genelde 4. gun veya 5. gunde hemen goruyorum. ama ilk denedigimde 8. gun baslayip kacirmistimAdet bittikden hemen sonraki gun ovulasyon testine baslanir dimisende herlde testle takip edicen
Hazirada hasta oldum 5.gunu basladim birdefa gorur gbi oldum ama tatildeydum birgun kacrdm bakalm uc dort gune hastalik zamanim olvakmiyim hic hamis gbi hissetmiyorum kendimi kesin olurum..ama agustos ayi icin kesinlikle kacrmadan yapmam lazimcanim eger ilk ayinsa ovulasyon testiyle hemen basla benim 4 ay o yuzden yumurtlama tarihlerimi kestirebiliyorum adet bittikten 4 gun sonra basliyorum genelde 4. gun veya 5. gunde hemen goruyorum. ama ilk denedigimde 8. gun baslayip kacirmistimdoktor bana adet bitimi 10 gun falan dedi ama erken yada gec yumurtlama olabiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?