Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıklarım öğleden sonra baya baya agrımaya basladı sankı akşama falan adet olucakmısım gibi :KK57: :KK61:

kismetimzde yokmus bu ay canm napalim ..ben hazmettim braz durumu 😒 3 aydr ovu testi kulanyrm . bu ay kullanmicam . icim disim test oldu 🙄
Sen adet oldun mu canım bat 5 agustostu ımı senınde aynıydı ıkımızın

İyiyim hemşom sen nasılsın Hım demekki başladın çalışmalara benim de yumurtlama dündü bugünü de değerlendirdim bakalım ne olacak umarım tutar😊 insan yıpranıyor ya
Basladik valla hayrlisiyla 😊 simdiden surkli dus alcm diye sıklmya basladim 😅😅 Allhtan yaz ayi. Ben de anlamya calisicm daha yumrtldgimi ohoo cok isim var cook.
Sen yolu yariladin ne guzl. Insllh guzl sonuclanir 😚

Basladik valla hayrlisiyla 😊 simdiden surkli dus alcm diye sıklmya basladim 😅😅 Allhtan yaz ayi. Ben de anlamya calisicm daha yumrtldgimi ohoo cok isim var cook.
Sen yolu yariladin ne guzl. Insllh guzl sonuclanir 😚
İnşallah canım benim inşallah sen de ben de bebik le doldururuz kucakları rüyamda ikizlere hamile olduğumu öğreniyordum 😂😂

yok canm olmadm . ama sabah erken gebelik testi yaptm negatf cikti
Aynen bende bu sabah erken gebelik yaptım benımde negatıftı, şimdide sanki adet olacakmısım gıbı agrım var burada da erken gebelik testi için erken yumurtlamadan sonra 12. Gun yapılması gerekır dendı eger adet olmazsam pzt yada salı tekrarlarım 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️:duduk:

İnşallah canım benim inşallah sen de ben de bebik le doldururuz kucakları rüyamda ikizlere hamile olduğumu öğreniyordum 😂😂
😁😁 insllh gerck olur o zmn. Bi tasla iki kus uzun sure kafan rahat olur cocuk yapma yonunden 😅
Ben de gecen aylrda cok goruodum ama olmadi demk ki cok kafaya takmisim. Bu ay birazck raahtlik var sanki uzerimde masllh 😁 sadece sizleri merk ediorm o yuzden giriorm buraya.

Back
X