- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
Canım benim hayırlısı değilmiş vakti zamanı varmış demekki üzülme yeni ay yeni umut bebişin de gelmek için beklio zamanınıeet canim negatoif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hayırlısı değilmiş vakti zamanı varmış demekki üzülme yeni ay yeni umut bebişin de gelmek için beklio zamanınıeet canim negatoif
Ne demiştik hayırlısı demiştik.. Aynen hayırlısı olsun canımeet canim negatoif
İyiyim hemşom sen nasılsın Hım demekki başladın çalışmalara benim de yumurtlama dündü bugünü de değerlendirdim bakalım ne olacak umarım tutarHos buldm hemserim .nasilsn
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır4 gun once idrar yaptim cikmadi o yuzden cok umutlu degilim. Cok asiri heycanlym ama yapcak bisey yok iste
inşallah bebişten dolayıdır ağrıKasıklarım öğleden sonra baya baya agrımaya basladı sankı akşama falan adet olucakmısım gibi![]()
![]()
kismetimzde yokmus bu ay canm napalim ..ben hazmettim braz durumueet canim negatoif
İnşallah deryacım yaŞnşal
inşallah bebişten dolayıdır ağrı![]()
Sen adet oldun mu canım bat 5 agustostu ımı senınde aynıydı ıkımızınkismetimzde yokmus bu ay canm napalim ..ben hazmettim braz durumu3 aydr ovu testi kulanyrm . bu ay kullanmicam . icim disim test oldu
![]()
bende kullanmicam zaten bayrama geliyo yumurtlama hayirlisi dedim olmayinca neden olmadi demek olmaz. 2 ay daha deneriz olmazsa doktora gideriz napalimkismetimzde yokmus bu ay canm napalim ..ben hazmettim braz durumu3 aydr ovu testi kulanyrm . bu ay kullanmicam . icim disim test oldu
![]()
Ay valla aynisini yapiom bend e ele hoş ele hoşİyiyiz cnm bizde yat kalk el ense yap yapıom evde sıcaktan![]()
Basladik valla hayrlisiylaİyiyim hemşom sen nasılsın Hım demekki başladın çalışmalara benim de yumurtlama dündü bugünü de değerlendirdim bakalım ne olacak umarım tutarinsan yıpranıyor ya
Ben adet oldum canım dünCanim test yaptinmi ben yaptim bana yine husran bana yine hasret negatif test![]()
Burdayimmm artk hamislige kafami takmamaya verdim karar verdm ama buralari okumaya baslaynca etkileniyorum
Hep takmamak için ugraşıyoruz ama olmuyor naparsan yap olmuyoooooBurdayimmm artk hamislige kafami takmamaya verdim karar verdm ama buralari okumaya baslaynca etkileniyorum![]()
İnşallah canım benim inşallah sen de ben de bebik le doldururuz kucakları rüyamda ikizlere hamile olduğumu öğreniyordumBasladik valla hayrlisiylasimdiden surkli dus alcm diye sıklmya basladim
Allhtan yaz ayi. Ben de anlamya calisicm daha yumrtldgimi ohoo cok isim var cook.
Sen yolu yariladin ne guzl. Insllh guzl sonuclanir![]()
yok canm olmadm . ama sabah erken gebelik testi yaptm negatf ciktiSen adet oldun mu canım bat 5 agustostu ımı senınde aynıydı ıkımızın
Aynen bende bu sabah erken gebelik yaptım benımde negatıftı, şimdide sanki adet olacakmısım gıbı agrım var burada da erken gebelik testi için erken yumurtlamadan sonra 12. Gun yapılması gerekır dendı eger adet olmazsam pzt yada salı tekrarlarımyok canm olmadm . ama sabah erken gebelik testi yaptm negatf cikti
İnşallah canım benim inşallah sen de ben de bebik le doldururuz kucakları rüyamda ikizlere hamile olduğumu öğreniyordum![]()