Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah görürsünüz. Hamileliğinizi idrar testinde yumurtlamanın kaçıncı günü öğrenmiştiniz?
Canım ben adetimin 24.günü yumurtladım, yani geç yumurtlama oldu. Yumurtlama olduktan 10 gün sonra normal idrar testinde çoooookkk silik bir çizgi gördüm. Ertesi gün de erken gebelik testi yaptığımda pozitifti. Yani yumurtlamaya göre bat'a 3-4 gün kala öğrendim. 2 gün kala kan verdiğimde de 41 çıkmıştı değerim.

Maşallah yaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah asıl güzel yanı içinde hareket ettiğinde hissettiğin duygu çok güzel ya

Kızlarr benim bugun aksam uzeri bi kac kez cok cok az leke geldi erken adet olucam yine snrm bklm simdilik arkasi gelmedi yarin sökülür sem ona gore hemen randevu alicam

Maşallah yaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah asıl güzel yanı içinde hareket ettiğinde hissettiğin duygu çok güzel ya
Aminnnn, çok sağol Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Benim ilk gebeliğim valla o yüzden nasıl olcak bilemiyorum.

Denk getirmeyi ev aldık ondan istedim hani izin kısmı denk gelsin de yaza filan birlessn böylece maaşım kesilmesin diye bir de kızım daha 3yasında ve ben rhaat aiıstım sanırım ondan tamda emin değildim canım yoksa ilk yavruskomu plan filan yapmadan direk istedik oldu onda borv filan da yoktu kafa rahattı simdi araba istiyorum ise gidip gelirken diye o en buyuk etken 2.çocuk konusunda plan program işin maddi boyutu
Ne zaman denk gelirse hayırlıysa o zaman olsun diyorum ben yazarım hamile olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…