Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bu bayrama hazirliyorum kendimi aynen dediginoz gibi yapicam pisman olsunlar sorduklarina bi dahada soramasinlar onlarla mi ugrasalim bide.

Ya kızlar o kadar istiyorum ki hepimiz bu ay patır patır msjlar atalım “hamişim😍..” diyee 😇sonra da bilgilerimizi, kaygılarımızı heyecan ve Sevinç’lerimizi paylaşıp birbirimize destek olmayı.. 🙏 ve hissediyorum Rabbim hayırlı zamanda vericek Bebişlerimizi inşallah stres yapmayıp burdan birbirimize vereceğimiz destekleri moralleri düşünüp mutlu olalım. Ne kadar no stress desek de oluyo tabi ki ama ne kadar kafamızı olacak diye kodlarsak o kadar stresi azaltırız hadi kızlar ilk müjde kimden gelecek bakalım 🥰🧿🙏

Ona bısı demedı drlar gneelde takılmazlar ona ultrasonda sagdan yumurtlamıssın dedı bırlıkte ol dedı nasıl anlasılıyo dedım okısımdakı farklılasmadan anlasılıyomus ılk kez 13.gun erken yumurtladım bundada vardır hayır
13.gün çizgisi belirgin koyu muydu canım

Eklentiler

• 10357E56-8A1F-4780-9A38-F8EE5D442408.webp
    10357E56-8A1F-4780-9A38-F8EE5D442408.webp
    21 KB · Görüntüleme: 21
Boyle cnm 12.gun boyleydı 13 temtamamen sılındı
12.gün saat kaçta yaptın canım? Neden çok koyu olmamıs C cizgi sinden normalde bu negatif demek aslında... İdrara yani su alımı filan ona mı dikkat etmedin ki acaba

Ya kızlar o kadar istiyorum ki hepimiz bu ay patır patır msjlar atalım “hamişim😍..” diyee 😇sonra da bilgilerimizi, kaygılarımızı heyecan ve Sevinç’lerimizi paylaşıp birbirimize destek olmayı.. 🙏 ve hissediyorum Rabbim hayırlı zamanda vericek Bebişlerimizi inşallah stres yapmayıp burdan birbirimize vereceğimiz destekleri moralleri düşünüp mutlu olalım. Ne kadar no stress desek de oluyo tabi ki ama ne kadar kafamızı olacak diye kodlarsak o kadar stresi azaltırız hadi kızlar ilk müjde kimden gelecek bakalım 🥰🧿🙏
Insallahh insallahh 🤲🏻🙏😍😊

12.gün saat kaçta yaptın canım? Neden çok koyu olmamıs C cizgi sinden normalde bu negatif demek aslında... İdrar alımı filan ona mı dikkat etmedin ki acaba
Valla 12 de yaptım cnm normalde benım 10 gıbı yapardım hanı ıyı saat degıl dıye oyle yaptım belkı gece pık oldu sabaha catladı yada bılmıyorum ertesı gun tamamen sılıktı

Benimde dün yumurtlama günümdü hesapta. Bu sabah ovülasyon dünden daha koyu çıktı. Akıntımı takip ediyorum aslında dün çatlama oldu sandım. Ama olsa silik çıkardı test. 19u yumurtlama gibi hesapladım. 18,19 ilişki oldu. Bugünü 21, 22yide değerlendiririz bi aksilik çıkmazsa. Bende genelde yumurtlamadan 12 gün sonra adet olur. Ağustos başına denk geliyo yani. Öyle bunaldım ki artık gün hesaplamalarından hergün test yapmaktan.

en mantikli olan sabahki testten sonra yumurtan catlamis kullandigin seyler yumurtanin hemen catlamasini saglamis olabilir ama sen degerlendirmisin zaten kafama takma Allah buyuk tutar insallah. ama kesinlikle baska doktorlarda gorun derim ben dlkkydlntpl dlkkydlntpl

Valla 12 de yaptım cnm normalde benım 10 gıbı yapardım hanı ıyı saat degıl dıye oyle yaptım belkı gece pık oldu sabaha catladı yada bılmıyorum ertesı gun tamamen sılıktı
Hımmm anladım... Çünkü kendi testimden ve buradaki örnek testlerden biliyorum bayagı pik yapımca farkediliyor...

Benimde dün yumurtlama günümdü hesapta. Bu sabah ovülasyon dünden daha koyu çıktı. Akıntımı takip ediyorum aslında dün çatlama oldu sandım. Ama olsa silik çıkardı test. 19u yumurtlama gibi hesapladım. 18,19 ilişki oldu. Bugünü 21, 22yide değerlendiririz bi aksilik çıkmazsa. Bende genelde yumurtlamadan 12 gün sonra adet olur. Ağustos başına denk geliyo yani. Öyle bunaldım ki artık gün hesaplamalarından hergün test yapmaktan.
bende daha yumurtlama olmadi sanirim stresten ama o cizgiyi gorene kadar da kafama takilacak hormonlardan mi acaba yumurtlamiyomuyum diye. lh seviyesi yuksek ciktiktan sonra yumurtlama oluyor kizlar ya benim anladigim o iki cizgiyi gorunce o hemem yumurtlama olmaya bilir once lh hormonu yukseliyor biz test yapincada cizf cizgi cikiyor ve sonra yumurta olusuyor.

Benimde bugün akıntı basladı dün daha azdı bugun daha fazla 😊 gögüslerim daha acımaya baslamadı bakalım ovu da daha koyu değil bugun yarın ne olur bilmiyorum takvime göre haftaya bugun yani 27si yumurtlamam lazım ö ama daha öncesi olacak sanırım 😅

bende daha yumurtlama olmadi sanirim stresten ama o cizgiyi gorene kadar da kafama takilacak hormonlardan mi acaba yumurtlamiyomuyum diye. lh seviyesi yuksek ciktiktan sonra yumurtlama oluyor kizlar ya benim anladigim o iki cizgiyi gorunce o hemem yumurtlama olmaya bilir once lh hormonu yukseliyor biz test yapincada cizf cizgi cikiyor ve sonra yumurta olusuyor.
Lh pik yapınca yumurta yumurtalığa atılacak demektir atılınca da hormon seviyesi düşüyor olay bu 😊yumurta da spermle birleşirse o sıralarda döllenme oluyor iste

Yumurta büyüdüğü için çizgi koyu çıkıyor. Çatlaması ne zaman oluyor bilemeyiz tam olarak. Ben akıntımı takip ediyorum. Yumurta çatladığında bi akıntım geliyor. Dün gelmişti aslında, ama bugün testim dündende koyu çıktı. Aklım karıştı. Eşimde benimle birlikte stres oluyo. Böyle planlı seks bile sorun oluyo.

Benimde bugün akıntı basladı dün daha azdı bugun daha fazla 😊 gögüslerim daha acımaya baslamadı bakalım ovu da daha koyu değil bugun yarın ne olur bilmiyorum takvime göre haftaya bugun yani 27si yumurtlamam lazım ö ama daha öncesi olacak sanırım 😅
Benimde yumurtlama uygulamasına göre 17sinde olması lazımdı, kendi takvimime göre 19da. Dün koyu çizgi çıkınca üstüne akıntımda olunca gün içinde çatladı dedim. Ama bugün dahada koyu.

Benimde yumurtlama uygulamasına göre 17sinde olması lazımdı, kendi takvimime göre 19da. Dün koyu çizgi çıkınca üstüne akıntımda olunca gün içinde çatladı dedim. Ama bugün dahada koyu.
Anladım canım normal daha çok koyulasması ne güzel yakalamışsın muhtemelen o yarına silikleşir sen bugunu yaornı ve sonraki günü kesin değerlendir. Silindiği gün ve ertesi günleri çok önemli

aman kizlar valla kafam karisiyo iste cift cizgiyi gorunce iliskiye basla en basiti bu 😀

Back
X