Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silikmi cikti canim, kafani rahatlamaya bak bir sure baska seylerle mesgul olmaya calis canim,takma kafana,hayirlisi neyse o olsun,regl gelmedigi surece allahtan umit kesilmez,yoksa da vardir elbet bi zamani
Valla takmak istemiyirm ama olmuyo cok kafam karsti yk c de cizgi var t de de var ama c t ye gore dha koyu duruyor resim atilsa aticm iptal oluyor resim

Aynen kafana takma o testi belki vardır boşuna canını sıkıyorsun bat tan bir kaç gün geçsin gebelik testi yap inşallah ilk hamişimiz sen olursun da arkandan geliriz biz de 🙏🙏😊 stres gerçekten her şeyi çok etkiliyor sürekli bunu düşünme insan kafayı yer gibi oluyor bu ay benim adetim 29. Gün geldi hep düşünmekten ki normalde 26. Gün de gelir düzenlidir yani sen ne kadar takarsan tak olacağı varsa da olmuyor Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah buradaki herkese🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 dua edelim ve stres yapmayalım
Evet cok gyzel yazmssn valla ellerinize saglik burdaki herkesin burasi insani rahatlatiyor valla iyiki katilmisim hakkmzda hayrlisi olsun canimm 🤲🏻🙏❤❤❤insallah okdr cok istiyormki hepimizin gobusleri dolar insallahh

Evet cok gyzel yazmssn valla ellerinize saglik burdaki herkesin burasi insani rahatlatiyor valla iyiki katilmisim hakkmzda hayrlisi olsun canimm 🤲🏻🙏❤❤❤insallah okdr cok istiyormki hepimizin gobusleri dolar insallahh
Amiiiiiiinnnnnnnnn canım ben de buraya yazarak sizlerin mesajlarını okuyarak mutlu oluyorum hevesle değerlendirmelerimi yapmak istiyorum heyecan verici bir şey bakalım ilk hamişlik haberi senden mi gelecek 🥰🥰

Amiiiiiiinnnnnnnnn canım ben de buraya yazarak sizlerin mesajlarını okuyarak mutlu oluyorum hevesle değerlendirmelerimi yapmak istiyorum heyecan verici bir şey bakalım ilk hamişlik haberi senden mi gelecek 🥰🥰
Bakalm canm insallah ben olamasam bile benden snraki arkadasmz insallah hamisdir 🤲🏻🙏

Merhaba canım göğüs hassasiyeti yaşamadım ben kızıma hamileyken kasıl ağrısı da hatırlamıyorum yerleşme kanaması yaşamadım ben ama yaşayanlar oluyor senin adetine daha varken açık renk kanama ise pembe gibi ve yoğun gelmiyorsa yerleşme kanamasıdır inşallah hamişlik vardır 🙏
İnşallah canım ben ilk gebeliğimde bütün belirtileri taşıdım bu sefer olmayınca değilim şüphesine düşüyorum. İnşallah hamileyimdir de belirtilerim değişmiştir ☺️

10 defa denedm smdi yuklendi

Eklentiler

• 20190720_230221.webp
    20190720_230221.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu test ovulasyon testi t koyu olursa hamile oluyormus ama bende deil benm hep stresten bole oluyo ben hamile degilim ya 😔😔resimi yukleyemiyorm cde kirmizi cizgi var
İlk zamanlarımız oldugu için durumu,konuyu ,kendimizi, bünyemizi yeni yeni tanıyor gibiyiz, o yuzden böyle seylerle de karsılasmak moral bozabiliyor ama vardır mutlaka bir hayır.. eğer yoksa bebiş bir an önce regl olur ve atlatırsın inşallah ya da bu günleri de degerlendir bebiş için Allah ne zaman, nasıl nasip edecek bilemeyiz.
İnşallah hepimizin hayırla olur en kısa zamanda.. en güzeli hepimize nasip olsun. ❣🤲🏼🤗

İlk zamanlarımız oldugu için durumu,konuyu ,kendimizi, bünyemizi yeni yeni tanıyor gibiyiz, o yuzden böyle seylerle de karsılasmak moral bozabiliyor ama vardır mutlaka bir hayır.. eğer yoksa bebiş bir an önce regl olur ve atlatırsın inşallah ya da bu günleri de degerlendir bebiş için Allah ne zaman, nasıl nasip edecek bilemeyiz.
İnşallah hepimizin hayırla olur en kısa zamanda.. en güzeli hepimize nasip olsun. ❣🤲🏼🤗
Evet bebis yksada regl olim onumdeki maçlara bakim haha napim bbuseferki gbi stres yapmamaya calsrm btek ben deil burdaki kzlarda bn gbi hep streslii 😂😂😂aminnn

Evet senin baya varmis 😊 en iisi girme biraz buraya. Sanki ben girdikce daha cok hatrliorm. Ama girmesem de eksik hissediorm yaa sen de oyle misin 🤔
Senin mesajı atlamışım, inan aynı şeyi düşündüm böyle zaman geçmiyor bir aralık ara vereyim diye :) ama bakası da geliyor insanın bir sey ögrenirim ya da birinden güzel haber alırım diye, ben de sendenim yani :) ama biraz ara vermek benim için sağlıklı olacak gibi ..

İnşallah canım ben ilk gebeliğimde bütün belirtileri taşıdım bu sefer olmayınca değilim şüphesine düşüyorum. İnşallah hamileyimdir de belirtilerim değişmiştir ☺
Insallah dedgn gbi belirtilern degismstr ki buda bnce yuksek ihtimal 😊

Senin mesajı atlamışım, inan aynı şeyi düşündüm böyle zaman geçmiyor bir aralık ara vereyim diye :) ama bakası da geliyor insanın bir sey ögrenirim ya da birinden güzel haber alırım diye, ben de sendenim yani :) ama biraz ara vermek benim için sağlıklı olacak gibi ..
Yapabiliosan yap cnm valla. Ben son 10 12 gun kala basliorm burda takilmya😁

Back
X