Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyle oluyo insan yaAyy hem de nasil ben ilk bunu gordm yuregim hop hop ettii. Bide hic hamile olmayinca insan bi garipsio. Herlde emin olsam direk herifi cagirrirm eve
Kav vermeye gidiyimmi kizlarr sizce gevti gunum hep ama dun negayf ckmsti testteumutlancan tabi adeti gorene kadar. ben daha yumurtlamalari degerlendiriyorum canim![]()
Aa sende demi oyle benimde gecikti dun negatifdi testte kan verip vermemekde kararszm bugun .sSlm kzlar Benimde adetim 10 gün gecikti dün idrar testinde bise göremedim gecen hafta kan negatif di acaba geç döllenme mi anlamadim gitti![]()
Degerlendir tabi aman kacirim demeeumutlancan tabi adeti gorene kadar. ben daha yumurtlamalari degerlendiriyorum canim![]()
Sağolasın canım inşallah bu ay hamileyim diye yazarım burayaekledim canim ☺
canim kan verirsen kafan netlesir az bile olsa kanda cikar doye dusunuyorum sen bilirsin tabi yinedeKav vermeye gidiyimmi kizlarr sizce gevti gunum hep ama dun negayf ckmsti testte
Amin bizimde yıl dönümümüz inşallah bebiş haberiyle sürpriz yapacam eşimeBugünüde değerlendirdik silindi zaten ovülasyondaki 2. çizgide bu sabah. Bata gün sayarım artık 12 gün sonra oluyo normalde benim ama 14 gün sonra olacak gibi hesaplıyorum şu an. Bat 4 ağustos. Doğum günüm 8 ağustos, hemde evlilik yıldönümümüz. Rabbim bana doğum günü hediyesi olarak bebeğimi gönderir inşallah.
Verdim bilecanim kan verirsen kafan netlesir az bile olsa kanda cikar doye dusunuyorum sen bilirsin tabi yinede
teşekkür ederim canım. eşimin morfolojisi sfır. ileri hız 1. saraçoğluyla görüştük, bir koli gönderdi. 10 gündür kullanıyor. rabbim bildiğimiz bilmediğimiz bütün dertlerimize şifa versin inşallahH Havva Aras ekledim canim senide listeye hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
InsallahhhhhhhhSağolasın canım inşallah bu ay hamileyim diye yazarım buraya![]()
Senin adet gunun nezamandi benm de gecti dun test yaptm negatf bugun de kan verdm insallah ikimzden de hayrli haberler gelr bn sonucumu isten ckista alcmBende kan vermeye gidiyorum bakalım :)
ne zaman cikar acaba sonuc bekliyoruz bizede haber ver insallah gzel bi sonuc olueSenin adet gunun nezamandi benm de gecti dun test yaptm negatf bugun de kan verdm insallah ikimzden de hayrli haberler gelr bn sonucumu isten ckista alcm![]()
Valla kizlar verdim ama ben iş cikisinda alcam sonucu gunum gecti dunki test negatfdi bide kan verm dedm hayrlisi Allahtan artk
Hayırlısı canımValla kiz
Valla kizlar verdim ama ben iş cikisinda alcam sonucu gunum gecti dunki test negatfdi bide kan verm dedm hayrlisi Allahtan artk![]()
Vericm ilk haber vercegm yer negatf cksada yola devamne zaman cikar acaba sonuc bekliyoruz bizede haber ver insallah gzel bi sonuc olue
yok canım ondada bi sorun yokesinde de mi bi sorun yok ?