Yok bayılmıyosun ama ağlıyorsun ben buna nasıl bakıcam diye
A aaa e sen sole ben belki bulurum senimor nisanlikli bi fatma kutlu bulamadim ben
Ii yapiosn cnm kolay gelsn. Arada gorun yeterli ☺Ben de denizli den kizlar herkes ayri memleketden masallahh neguzel,ben pek sohbetlerine katilamiyorum calistigim icin firsat buldukca burdayim surekli takip ediyorum butun yazdiklarinizi okuyorum ,aklim burda hep
emine karakose yaz canim bulamazsan emine kumral karakose yazA aaa e sen sole ben belki bulurum seni
Profilde ne varemine karakose yaz canim bulamazsan emine kumral karakose yaz
Ben de cok baktmkizlar ben bazen kk en eski gonderilerine bakardim 2009 faln o zaman hamile klmaya calisanlarin boylari kadar bebeleei var simdi bizde oyle oluruz belki
esimle fotografim var canim biyikli bi kocam var ordan ayirt edebilirsinProfilde ne var
Tm o zamn dogru kisiymisesimle fotografim var canim biyikli bi kocam var ordan ayirt edebilirsin
Tm o zamn dogru kisiymisbuldum gonderiorm
Insllh alirsin sen de guzl haberler. Niye bos olmus sonucu neymisMerhaba kızlar benimde 1 kızım var 2. Çocuk düşünüyorum kızımdan sonra 2 kez boş gebelik yaşadım inşallah bu sefer sorun olmaz bat 9 agustos bide doğum günüm allah büyük 2 sene önce dığum günümde kürtaj olmuştum umarım bu sefer sevinçli haberi alırım
Ben de gönderdim takip isteği profilde kızımın foto su varemine karakose yaz canim bulamazsan emine kumral karakose yaz
Bilmiyorum da beni de ekleyinKizlar gonul112 kim bilio musunz
Derya87 yazsanız çıkarBilmiyorum da beni de ekleyin
Adini sole de eklyelim gulumBilmiyorum da beni de ekleyin
Okkk hemen bakiormDerya87 yazsanız çıkar
Gittik eşimle test yaptırdık hiçbirşey çıkmadı doktorumda onu hamilelikten sayma bişey olmaz eee tamam da 2 kere de üst üste olmaz ki anlamadık bizdeInsllh alirsin sen de guzl haberler. Niye bos olmus sonucu neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?