Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bayılmıyosun ama ağlıyorsun ben buna nasıl bakıcam diye
kesin aglarim orasini biliorm. Gecen aylrda dogum kliplerini izleyip agliodum deli gibi kendimkinde nasil aglamam. Ahh o guzl uykulariim nasil kiyicam kara kara dusunuorm

Ben de denizli den kizlar herkes ayri memleketden masallahh neguzel,ben pek sohbetlerine katilamiyorum calistigim icin firsat buldukca burdayim surekli takip ediyorum butun yazdiklarinizi okuyorum ,aklim burda hep
Ii yapiosn cnm kolay gelsn. Arada gorun yeterli ☺

kizlar ben bazen kk en eski gonderilerine bakardim 2009 faln o zaman hamile klmaya calisanlarin boylari kadar bebeleei var simdi bizde oyle oluruz belki

kizlar ben bazen kk en eski gonderilerine bakardim 2009 faln o zaman hamile klmaya calisanlarin boylari kadar bebeleei var simdi bizde oyle oluruz belki
Ben de cok baktm insllh olumlu sonuclanir da baskalri da bize sorar naptinz diye

Merhaba kızlar benimde 1 kızım var 2. Çocuk düşünüyorum kızımdan sonra 2 kez boş gebelik yaşadım inşallah bu sefer sorun olmaz bat 9 agustos bide doğum günüm allah büyük 2 sene önce dığum günümde kürtaj olmuştum umarım bu sefer sevinçli haberi alırım

Insllh alirsin sen de guzl haberler. Niye bos olmus sonucu neymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…