Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hayırlısı olsun bekleyece
Kizlar bi bakarmisin sizce tekrar bugun test yapiyimi
innovita testlerim var ama laboqucik okadar hasas degil
canım bence yapmana gerek yok sen kaç günde adet oluyorsun ona göre çıkar ben bu haftayı bekliyordum yumurta günü bugün yarın diyordum cidden öyle oldu sende adetlerinden yola çıkarak devam et daha vardır çatlamasıana... Acele etme..

Canım benim hayırlısı olsun bekleyece

canım bence yapmana gerek yok sen kaç günde adet oluyorsun ona göre çıkar ben bu haftayı bekliyordum yumurta günü bugün yarın diyordum cidden öyle oldu sende adetlerinden yola çıkarak devam et daha vardır çatlamasıana... Acele etme..
30 gunde bir oluyorum canim ama galiba 16 17 18 gibi belki pik yapar diye dusunuyom

Kizlar bu testler benle alay edio sanki. Simdi yine baktm. Sanki hayali bisey var emin olamiorm yaa 🙈
Benim de artik inancim kalmadi testlere la
Kizlar bu testler benle alay edio sanki. Simdi yine baktm. Sanki hayali bisey var emin olamiorm yaa 🙈
Arkadasim o testler bana da cok oyun oynadi bir sure sonra hep silik cizgi olustu kafayi yemek uzereydin gerci hala oyleyim 😒

Benim de artik inancim kalmadi testlere la

Arkadasim o testler bana da cok oyun oynadi bir sure sonra hep silik cizgi olustu kafayi yemek uzereydin gerci hala oyleyim 😒
Simdi kalktm baktm tekrr bisy yok galiba. 😬 amaan olmazsa olmasin napam yaa dunyanin sonu deil ki.

Yeni mi gelmeye basladi adetin senin oyle anladim ben ya bu testler adet oncesinde hep silik cikariyo sen ne kadar bekledinde silik cizgi cikti hemen ciktiysa bebis ihtimali olabilir bence insalla oyledir tabi ben artik kafayi yemistim ya durum durup bakiyodum saatler sonra cizgi goruyodum heyecan yapiyodum ( ne yalan soyliyim hosuma bile gidiyodu 🤭)
Simdi kalktm baktm tekrr bisy yok galiba. 😬 amaan olmazsa olmasin napam yaa dunyanin sonu deil ki.

Back
X