Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testi yapmak aslında beni geriyor. Bilmiyorum size de öyle oluyo mu? İki saat su içme, her gün aynı saatte yap, testin ucu acaba iyi ıslandı mı, ay aman yine tek çizgi çıktı, yoksa ben yumurtlamıyor muyum....
bende hep acaba catladimi iliskiye ne zaman girsem diye plan yapmaktan panik oluyorum yumurtlama gorene kadar acaba bu ay olmicak mi skintisi oluncada neden catlamadi catlamaya yakin sperm ne zamn gitse gibi bi suru sacma soruyla yumurtayi strese sokuyirum sanirim 😀

bende hep acaba catladimi iliskiye ne zaman girsem diye plan yapmaktan panik oluyorum yumurtlama gorene kadar acaba bu ay olmicak mi skintisi oluncada neden catlamadi catlamaya yakin sperm ne zamn gitse gibi bi suru sacma soruyla yumurtayi strese sokuyirum sanirim 😀
Ben bu ay ovülasyon testi yapmayı düşünmüyorum pikte oldu çatlamada bi faydası olmadı

Merhaba Arkadaslar.. Benide Araniza Alirmisiniz Bat 3 Agustos.. 3.cü bebegimi deniyoruz ilk denememiz.. 2 tane oglum var biri 7 biri 4 yasinda 1 sene once 24 haftalık dogum yaptım kızım 1 hafta kuvezde yasadi vefat etti... bu aciya dayanamiyorum.. belkide ilacim yeni bir bebekte.. belkide merhemim yeni vir bebek olacak bilemiyorum.. herkes icin hayirlisini diliyorum Rabbim Hic bir kadinin kucağını Bos Birakmasin..
Çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım aminnnnn inşallah kızın olur tekrardan sağlıkla🙏🙏🙏

Merhaba Arkadaslar.. Benide Araniza Alirmisiniz Bat 3 Agustos.. 3.cü bebegimi deniyoruz ilk denememiz.. 2 tane oglum var biri 7 biri 4 yasinda 1 sene once 24 haftalık dogum yaptım kızım 1 hafta kuvezde yasadi vefat etti... bu aciya dayanamiyorum.. belkide ilacim yeni bir bebekte.. belkide merhemim yeni vir bebek olacak bilemiyorum.. herkes icin hayirlisini diliyorum Rabbim Hic bir kadinin kucağını Bos Birakmasin..
canim bazen goremiyorum arka arkaya mesaj olunca kusura bakma. Allah sabir versin her aci yasamayana yabanci Allah sana yeniden bi evlat versin bizede annelik duygusunu yasatsin insallah en kisa zamanda

canim bazen goremiyorum arka arkaya mesaj olunca kusura bakma. Allah sabir versin her aci yasamayana yabanci Allah sana yeniden bi evlat versin bizede annelik duygusunu yasatsin insallah en kisa zamanda
Yok estağfurullah canim.. bir sözüm vardir RABBIM HIC BIR ANNEYE EVLADINI KENDI ELLERI ILE KEFENLETMESIN.. evlat acısı cok ağır bir imtihan.. guzel dileklerin icin tekradan tesekkur ederim.. umarim sizlerinde en kisa zamanda kucaklariniz bebis ile dolar

Kızlar daha başlamadan heyecanlıyım bat ı çok yakın olanlar var ben böyleysem sizler kimbilir ne durumdasınız :rolleyes: :rolleyes::KK49:Ben de bakalım ovu kullanmıyorum bu defa da kullanmayacam gün aşırı bir sonraki adete kadar çalışmalar yapacam umarım bu defa tutar:anneadayı::anneadayı:

Yok estağfurullah canim.. bir sözüm vardir RABBIM HIC BIR ANNEYE EVLADINI KENDI ELLERI ILE KEFENLETMESIN.. evlat acısı cok ağır bir imtihan.. guzel dileklerin icin tekradan tesekkur ederim.. umarim sizlerinde en kisa zamanda kucaklariniz bebis ile dolar
amin canim insallah 😊

Kızlar daha başlamadan heyecanlıyım bat ı çok yakın olanlar var ben böyleysem sizler kimbilir ne durumdasınız :rolleyes: :rolleyes::KK49:Ben de bakalım ovu kullanmıyorum bu defa da kullanmayacam gün aşırı bir sonraki adete kadar çalışmalar yapacam umarım bu defa tutar:anneadayı::anneadayı:
bende yumurtlamayi bi gorursem heycanlancam 😀

Adetm yarn ama valla busefer heycanim yk cnki olmayacak biliyorumm 😏cunki hep heycanlandgm zaman avcumu yaladim :KK48: :KK48:

oo baya iyi yarina daha da koyulasir gibi nsallah bu ay tutar canim erken yumurtlamak sans getirir sana. bende ayni bi adet daha bitti yumurtlamayi bekliyorum 😊 kolay gelsin canim bu arada
Ay ev bulamıyoz bu stresle bıraz zor tutucak gobı cnm evet bal polen propolis yedım omu etkı ettı acaba

Canim benim kendimi bildim bileli reglim düzensiz cok fazla dogum kontrol hapi kullandim. Genelde doktor kilo ver diyor. 102 kg dan 94kg ya sonrada 76kg ya düstüm. Şuan 78kg yum.son yapilan hormon testlerim rahim filmim vs.. iyi cikiyor eşimin degerleride iyi cikiyor ama nasip olmadi.3kimyasalim var.kan pirtilasmasi testlerim bozuk cikti. Coraspin iciyorum.
anladm cnm bende kilo vermeye çalışıyorum hayrkisi bi vakti saati vardr tabi
Kızlar merhaba bugun doktor randevum vardı,
LH 11.82
FSH 7.07 çıkmıştı..
pco yokmuş çok şükür. Adetim bitti 12.günümdeyim, klomen verdi. 5gün kullanıp tekrar doktora gidicem.. bu klomeni kullanan varmı kızlar? Nedir ne işe yarar? İlkkez kullanıcam
Klomen yumurta geliştirici hap die biliorum cnm bende bu ay adet olunca gidicem muhtemelen bana da klomen verir çatlatma iğnesi de yapilacak mi cnm sana

Back
X