Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladm cnm bende kilo vermeye çalışıyorum hayrkisi bi vakti saati vardr tabi

Klomen yumurta geliştirici hap die biliorum cnm bende bu ay adet olunca gidicem muhtemelen bana da klomen verir çatlatma iğnesi de yapilacak mi cnm sana

Hiç sanmıyorum yapılacağını, tahminimce yumurtalara bakıp ilişki günlerini söyler diye düşünüyorum. Kafama takılan şey, ovulasyonu kacırmış olmıcam mı ben hap bitince onu pek anlayamadım. Zaten adetim bitti 12.gündeyim bugun. Kafam karıştı valla😪

yazdim canim seni insallah oyle olur bizimde butun ozel gunlerimiz temmuzdaydi ama kismet olmadi insallah sen yasarsin o sevinci 😍

Yaa valla olsunda, artık özel gün falan önemli değil canımyaaa 🎈bitane köpeğimiz var, ona kardeş geliyor diye veririm haberi olmazsa😂
Eşim çok istiyor bebişle, köpeğimizin birlikte büyümesini ♥️🥰

Çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım aminnnnn inşallah kızın olur tekrardan sağlıkla🙏🙏🙏
Soz neden erken dogum yaptınız benımde 1 sene once 20 haftalık kaybom var hıc cocugum yok bırde cok streslı acı verıyor Allah hepımıze saglıklı hayorlı evlat nasıp etsın

Gecen yil bayramda hamileydim mutluluktan ucuyordum.sonra kimyasal oldu.bayramda cekilmis resimleri görünce içim buruluyor..insallah bu bayram yüzümüz güler.

Soz neden erken dogum yaptınız benımde 1 sene once 20 haftalık kaybom var hıc cocugum yok bırde cok streslı acı verıyor Allah hepımıze saglıklı hayorlı evlat nasıp etsın
Erken Doğum değil düşük yaptım bi 8 haftalıkken bi tanesi de 5haftalıkken kürtaj oldum bunlardan önce bir tane kızım var, sizin niye 20 haftalık kayıp ne sorun vardı ki 😞😞 zor gerçekten Allah sabır versin sağlıklı şekilde yeniden nasip etsin inşallah 🙏

Hiç sanmıyorum yapılacağını, tahminimce yumurtalara bakıp ilişki günlerini söyler diye düşünüyorum. Kafama takılan şey, ovulasyonu kacırmış olmıcam mı ben hap bitince onu pek anlayamadım. Zaten adetim bitti 12.gündeyim bugun. Kafam karıştı valla😪
Ozele mi devlete mi gidiyorsn canım klomene adetlyken başladın demi bende nasıl bi tedavi olacak merak ediyorum açıkçası 30 unda randevum adet olursam 3. Günü olmuş olacak :( ovu testi de yapsaydın canım varsa elinde yapabilirsin hala, almayı düşünüyorum ben klomen verirse

Gecen yil bayramda hamileydim mutluluktan ucuyordum.sonra kimyasal oldu.bayramda cekilmis resimleri görünce içim buruluyor..insallah bu bayram yüzümüz güler.
Biz yine elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmıs... Bu bayram daha hayıriısı en güzeli olsun sevincine sevinc olsun inşaallah canım benim 😍💓

Back
X