- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ettım cnm dun nasıldı bugun tamamen sılık p kafamı karıstırdıAlah allah neden boyle oldu ki seninkiler tam koyulasmiyormuydu canim ? arkadasin desigi gibi siviya dikkat ettin midlkkydlntpl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettım cnm dun nasıldı bugun tamamen sılık p kafamı karıstırdıAlah allah neden boyle oldu ki seninkiler tam koyulasmiyormuydu canim ? arkadasin desigi gibi siviya dikkat ettin midlkkydlntpl
Canim daha yumurtlama olmamis devam et t cizgisi daha koyu olacak arada boyle cikmasi normal,takma kafanaKızlar bana akıl verın sımdı noldu boyle baksanıza bugunku ovuya
Yarın dr a gıdecegım sanırım en dogrusunu söylergerçi şunu da ekleyeyim; senin dünkü ovü testin baya koyulaşmış. benim geçen ayki ovü testimde o kadar çok koyulaşmayı bile göremedim
Ayy ben senin yerinde olsam kesin test yapardim hamilemiyim degilmiyim stresinden kurtulurdum canim,regl olmayi beklerdim.Kiz yokk ama eminim hasta olcam ya![]()
Bak canim buda benim yumrtlama gunundeki testim,bu sekilde koyu cikmasi gerekiyoYarın dr a gıdecegım sanırım en dogrusunu söyler
Ama soyle bisey var haziranda 22sinde oldum.floda surekli tahminleri tutuyordu.temmuz18 zini gosteriyordu.bende 17sinde test yaptim negatif cikti oyuzdn bence hamile degilim diyorumAyy ben senin yerinde olsam kesin test yapardim hamilemiyim degilmiyim stresinden kurtulurdum canim,regl olmayi beklerdim.![]()
Sence hamile olma ihtimalim nedr bnce yokAyy ben senin yerinde olsam kesin test yapardim hamilemiyim degilmiyim stresinden kurtulurdum canim,regl olmayi beklerdim.![]()
doktor randevunun yarin olmasi iyi olmus bence degerlemdirmissinde zaten aetik soktor ne dicek ona baka ama catlama gibi dusunursek bugunude degerlendir genelde yumurta catlayinca o dedigin akinti gelir. yarin doktorsan sonra yaz canim yine bizde merak etrikKızar bende yarın dr ne dıyecek cok metaj edıyorum toplu yazıyorum hepımıze bakalım yumurta catamısssa gorur ama dımı yanı sacma geldı banada teste dvm edıcem su alımına dıkkat ettım hep hatta sımdı bı test daha yaptım dr yumurta yok der en kotu catladıgını anlatm sabahta o kıvamlı yumurta akı akıntı gelınce bır ıhtımal dedım
InsallahOzaman bekliyoruz canim insallah gec dollenmedir![]()
Insallah canim ya agzindan bal damliyorrMerhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.32 yaşında 11 aylık evliyim.Bizde yeni başladık denemelere.Yaştan dolayı pek ümitli olmasamda Allah aratmadan vermeyi nasip etsin diyorum hep. Aratıncada sabır.Sanırım Ağustos ayını bekleyenlerden biride benim :) Günlerdir okuyorum yorumlarınızı.Defalarca deneyenler umutla bekleyenler.Hepinizin yorumları duygulandırdı beni. Rabbim önce sizlere nasip etsin güzel bir evlat sonrada bana.İnşaallah benimde duam sizler için kabul olur... Hoşbuldum ...
Sen test yapmsıtn değil mi Nigar ama çılmamıstıOf yaa benim dort besgun onceye atardi streden hala olmadm belimden ince sizilar iniyo kasigim yumurtalk kismima sanki igne batiriyorlar gbi ara ara sanci giriyo hasta olcm olamitorm sanki keske hamis kalsam ya
17 sinde yaptim tekti buraya attm dha bakmadm teste. Sabahnda baktm baya silik ikinci czgu vardi..ama negatf yaSen test yapmsıtn değil mi Nigar ama çılmamıstı
Birazda stres oldmSen test yapmsıtn değil mi Nigar ama çılmamıstı
Fotosunu atsana canim bi merak ettim17 sinde yaptim tekti buraya attm dha bakmadm teste. Sabahnda baktm baya silik ikinci czgu vardi..ama negatf ya
Atiyorm hemen cnm bidkFotosunu atsana canim bi merak ettim