- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
- 23
Nigar bugun yaptınmı testAtiyorm hemen cnm bidk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nigar bugun yaptınmı testAtiyorm hemen cnm bidk
Resmde pek belli deilFotosunu atsana canim bi merak ettim
Yapmadm cnm ya hasta olcam dye yapmadm.sNigar bugun yaptınmı test
Yokmu elinde test bidaha yapsana ben senden daha cok merak ettimYapmadm cnm ya hasta olcam dye yapmadm.s
Bende goruyorumkiz hafif bi cizgi var,yarina kadar olmazsan yarin bida yap canim belki gec dollenmedirResmde pek belli deil
Kiz varda smdi haziranin 22snde oldm dha 19zu normal dun gbi olmasi lazmdi herlde strestenYokmu elinde test bidaha yapsana ben senden daha cok merak ettim![]()
Yapim ozmn ya evde bitane vrBende goruyorumkiz hafif bi cizgi var,yarina kadar olmazsan yarin bida yap canim belki gec dollenmedir
Evet degerkendırdık kuzum bakalmdoktor randevunun yarin olmasi iyi olmus bence degerlemdirmissinde zaten aetik soktor ne dicek ona baka ama catlama gibi dusunursek bugunude degerlendir genelde yumurta catlayinca o dedigin akinti gelir. yarin doktorsan sonra yaz canim yine bizde merak etrik
Bılıuom cnm bu ay bı anda sılıklestı anlamadım benBak canim buda benim yumrtlama gunundeki testim,bu sekilde koyu cikmasi gerekiyo
mesajlari heycanla okudum bi sonrakinde hamileyim diceksin gibi. canim akintida gebelik belirtisi aslinda ama yine cok umutlanmadan bekle insallah gebeliktir. ilk sen varsin listede sen bize ugur getir insallahInsallah keske olsa cnm yainsallah bi bakmssnki hamis kalrsınn
yazmistim cani seni listede varsinanka3334 canım benim de 14 Ağustos bat hadi inşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimize aminnn
![]()
Keske oyle diyebilseydim.evt ilk bnm ama valla umutsuzlastm cnm ya insallh gec dollenir insallahmesajlari heycanla okudum bi sonrakinde hamileyim diceksin gibi. canim akintida gebelik belirtisi aslinda ama yine cok umutlanmadan bekle insallah gebeliktir. ilk sen varsin listede sen bize ugur getir insallah![]()
Normal canim benimde olmustu o sekilde daha sonra devam ettim asil yumurtlamayi gormustum,devam et sen deBılıuom cnm bu ay bı anda sılıklestı anlamadım ben
Hayrlisi olsn diorm artk. Insllh sen de guzl haberler verrsnInsallah keske olsa cnm yainsallah bi bakmssnki hamis kalrsınn
Aynen canim bnmHayrlisi olsn diorm artk. Insllh sen de guzl haberler verrsn![]()