Nigar ya valla kalbim çarptı ben de çizgi görür gibi oldumResmde pek belli deil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nigar ya valla kalbim çarptı ben de çizgi görür gibi oldumResmde pek belli deil
Hiç öyle düşünmeyin benim arkadaslarımdan da sizin yasınızda hamile kalanlar var hem de ikinci üçüncü denemelerinde.. inşallah nasip etsin size de AllahMerhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.32 yaşında 11 aylık evliyim.Bizde yeni başladık denemelere.Yaştan dolayı pek ümitli olmasamda Allah aratmadan vermeyi nasip etsin diyorum hep. Aratıncada sabır.Sanırım Ağustos ayını bekleyenlerden biride benim :) Günlerdir okuyorum yorumlarınızı.Defalarca deneyenler umutla bekleyenler.Hepinizin yorumları duygulandırdı beni. Rabbim önce sizlere nasip etsin güzel bir evlat sonrada bana.İnşaallah benimde duam sizler için kabul olur... Hoşbuldum ...
17snde yapmstm ama baktm negatf snra baktm silikdi..Nigar ya valla kalbim çarptı ben de çizgi görür gibi oldumay hadi inşalalh
bunu ne zaman yapmıstın? İnşallah vardır ya hadi baklım bir iki güne nerleşir inşallh hayırla
![]()
İnşallah olur yaaaaBaksna negatif umut yk hc heveslendrmek istemiyorm kendmii adet olmadm dye cnki hep hevesim kursagimda kalmisti![]()
Bu başka ışıkta tonlarda falan da mı aynı böyle?Baksna negatif umut yk hc heveslendrmek istemiyorm kendmii adet olmadm dye cnki hep hevesim kursagimda kalmisti![]()
Insallahhhh canimİnşallah olur yaaaa
Yok cnm normal cektm farkli tonda felan deil amaBu başka ışıkta tonlarda falan da mı aynı böyle?
Iki gun daha olmazsan tekrrla testini hic belli olmazYok kizlar yaa benim bu ay umut yok![]()
Tm cnm denerm tabiki ❤Iki gun daha olmazsan tekrrla testini hic belli olmaz
insAllah cnm hg yaşla alakasi yok bence Rabbim kime nasip ediyorsa oluyorMerhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.32 yaşında 11 aylık evliyim.Bizde yeni başladık denemelere.Yaştan dolayı pek ümitli olmasamda Allah aratmadan vermeyi nasip etsin diyorum hep. Aratıncada sabır.Sanırım Ağustos ayını bekleyenlerden biride benim :) Günlerdir okuyorum yorumlarınızı.Defalarca deneyenler umutla bekleyenler.Hepinizin yorumları duygulandırdı beni. Rabbim önce sizlere nasip etsin güzel bir evlat sonrada bana.İnşaallah benimde duam sizler için kabul olur... Hoşbuldum ...
gec mi yumurtladın acaba cnmOf yaa benim dort besgun onceye atardi streden hala olmadm belimden ince sizilar iniyo kasigim yumurtalk kismima sanki igne batiriyorlar gbi ara ara sanci giriyo hasta olcm olamitorm sanki keske hamis kalsam ya
Muhakkak ise yariyordjr da bu hurmalari okutacak kimse yok malesefKızlar sıze denenmiş ve işe yaramış bir sey söyleyeceğim 41 tane hurmaya 41 kısı Meryem suresi okuyacak ve 20 gun 1 tane eşiniz 1 tane siz yiyeceksiniz 21. Gun de hurmayı ikiye böleceksınız ve yarısını siz yarısını eşiniz yiyecek bu sayede cok fazla cocuk sahibi olan var belkı bır faydam olur diye paylaşmak istedim
En azından siz okuyun canım yaptıramıyorsanız inşallah faydası olurinsAllah cnm hg yaşla alakasi yok bence Rabbim kime nasip ediyorsa oluyordoktor kontrolune gittinz mi hic bi sorun var mi
gec mi yumurtladın acaba cnm
Muhakkak ise yariyordjr da bu hurmalari okutacak kimse yok malesef![]()
İnşâllah canım benım ilk gebelıgım Meryem suresi sayesinde oldu ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadımben meryem suresini her gun kendim okumaya calisiyorum Allah kabul eder insallah dualarimizi
insAllah cnm baklm bu ay yapamam artk geçti reglden sonrq yapayımEn azından siz okuyun canım yaptıramıyorsanız inşallah faydası olur![]()
![]()
Vala meryem suresini değilde bende namazlarımin arkasindan 3-4 sayfa kuran okuyorum yasin bi de dua ediyorumben meryem suresini her gun kendim okumaya calisiyorum Allah kabul eder insallah dualarimizi
Hcbse anlamadm valla canm ya stresmi yapti ister istemez stres yapiyorm olmaynca ama ara ara sag kasigim sancilaniyor adet sancisi gbi .s Allahm insallah kucaklarmizi doldururinsAllah cnm hg yaşla alakasi yok bence Rabbim kime nasip ediyorsa oluyordoktor kontrolune gittinz mi hic bi sorun var mi
gec mi yumurtladın acaba cnm
Muhakkak ise yariyordjr da bu hurmalari okutacak kimse yok malesef![]()
Amin insAllah canım belirti aramıyorum artk ben de yorukdjm bi senedirHcbse anlamadm valla canm ya stresmi yapti ister istemez stres yapiyorm olmaynca ama ara ara sag kasigim sancilaniyor adet sancisi gbi .s Allahm insallah kucaklarmizi doldurur![]()