Bende de bu dusunce var buyuzden adet olcaksam bile aha bu ayki gbi oluyormmHeycan falan kalmadı artık bende her ay negatif görmekten dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de bu dusunce var buyuzden adet olcaksam bile aha bu ayki gbi oluyormmHeycan falan kalmadı artık bende her ay negatif görmekten dolayı
Iyi demissin hahaAz once kaynanam laf atti banaben de seninn oglun tembel dedim
![]()
Durduk yere laf edio . Bu kac defadr soluo yaa.daha 9 ay oldu evleneli. Cocuk icin mi evlenioz sanki. Biz de istiorz olsun diye. Sanki bos yatiozIyi demissin haha![]()
Hahahaha kapak olmuşDurduk yere laf edio . Bu kac defadr soluo yaa.daha 9 ay oldu evleneli. Cocuk icin mi evlenioz sanki. Biz de istiorz olsun diye. Sanki bos yatioz
Birakmiolr ki ciakrtalimHahahaha kapak olmuşvalla yeni evlimişsin o işin bile tadını cıkar 10 yıllık evli ve Bi cocuk sahibi olarak tavsiyem bu sonra yıllar gecio cocuk büyüyor gözünün içine bakıyosun uyusada bizde işimize gücümüze baksak diye ama sonuç o bizi uyutuyor oyüzden. Evliliğinin tadını cıkart
![]()
Ağzın iyi laf yapıo senin at kocanın üstüne o uğraşsınBirakmiolr ki ciakrtalimilk aylrdan basladilr bisy yok mu diye.
Gecen gun de gorumcem sordu ben de senin kardesin istemio korkuo galiba. Hep bi kararsz dedim.
Boşver milleti sen valla kapını kapattınmı kapının sapı bile dışarıda kalıo onlara neBide ben daha atanamdim. Bu sene de olmazsa seneye yine gircem kpssye o zamn da ya dogum zamanima denk gelirse ya da giremicek halde olursam diye korkuorm. Normlde ilk sene falan dusunmuoduk. Ama surekli sorulunca deneylm artk dedik . Akisina birktm artk.
Ole valla hic acimam bu durumlrda. El kiziyiz diye olmuo sancaklr.halbuki tam anlamiyla bu ay denedik guzlce. Ilk iki ay gume gitti. Ama gercktn de esim kararszdiAğzın iyi laf yapıo senin at kocanın üstüne o uğraşsın
Konusan kaynana olnca pek takamamak olmuo yaa. Allhtan cok uzaklrdyiz.yoksa baskiya gelemiorm boleBoşver milleti sen valla kapını kapattınmı kapının sapı bile dışarıda kalıo onlara ne
Olur olur tazeciksin 2 sene korunmuştuk bizde 2.senede istedik 2. ay kaldım gebe simdide olmuyoOle valla hic acimam bu durumlrda. El kiziyiz diye olmuo sancaklr.halbuki tam anlamiyla bu ay denedik guzlce. Ilk iki ay gume gitti. Ama gercktn de esim kararszdiyalan solemedim.
Madem cok isyiosunz kardesine sole beni dinlemio dedim![]()
Olur yine insllh. Var mi belli bi sorun sizd3Olur olur tazeciksin 2 sene korunmuştuk bizde 2.senede istedik 2. ay kaldım gebe simdide olmuyo![]()
Bi kere dişini gösterdinmi gelmez gerisi yada mesafe koy öyle konuları konuşmasın seninle sen onun askerlik arkadasımısın cnmKonusan kaynana olnca pek takamamak olmuo yaa. Allhtan cok uzaklrdyiz.yoksa baskiya gelemiorm bole
Yok cnm Dr kontrollerimi hiç ihmal etmem en son gittiğimde bebek istediğimiz söyledik 1 seneye kadar normal olmaması dedi bekliyoruz işteOlur yine insllh. Var mi belli bi sorun sizd3
Samimiyetten soluo galiba.solemesi sorun deil de surekli solemesi hos deil . Nyse insllh bu ay olur da hemen sllerim onlraBi kere dişini gösterdinmi gelmez gerisi yada mesafe koy öyle konuları konuşmasın seninle sen onun askerlik arkadasımısın cnm
Bunlrin 1 sene beklemeleri de meshur oldu. Ne var yani hemen bisyler yapsalarYok cnm Dr kontrollerimi hiç ihmal etmem en son gittiğimde bebek istediğimiz söyledik 1 seneye kadar normal olmaması dedi bekliyoruz işte![]()
İnş cnmSamimiyetten soluo galiba.solemesi sorun deil de surekli solemesi hos deil . Nyse insllh bu ay olur da hemen sllerim onlra
Hemen bişey yapmaları ya aşılama ya tüp bebek dicekler onlarda sıkıntılı süreçler Bi arkadasım tüp bebek denedi tutmadı bütün hormonları alt üst oldu oda cabasıBunlrin 1 sene beklemeleri de meshur oldu. Ne var yani hemen bisyler yapsalar
Konusan kaynana olnca pek takamamak olmuo yaa. Allhtan cok uzaklrdyiz.yoksa baskiya gelemiorm bole
İşte her insan farklı naparsınBizde 1 senelik evliyiz, ne kendi ailem nede eşimin ailesi torun lafını etmiyor. Hatta kayınvalidem, evliliğin tadını çıkart Bebek olunca eskisi gibi olmuyor dedi.
Ben şok tebiiii
Hepsi ayrı olay.. Oyuzden çokta takma :)