Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de canımBen en saglami kan vereyim yarın sabah..
Günaydın canım stresten olabilir benim de öyle oldu en son adet oldum ama geç oldu stres yapmamaya çalış canım biliyorum çok zor ama sen sıkıntı yaşıyorsun sonraGunaydn kizlar ovulasyon testnde t cizgisi silik c koyu cikti varya kesin benim stresten olmuyor adetim ama keske bebisim olsa ya sinir oldum![]()
Yaa demekki sende benm gbi oldun hey Allahim ya uzuluyorm elimde deil aklim gidiyor ister istemez eger cidden bebis yksada adet olim arti ya beklemek kadar kotu bse yokGünaydın canım stresten olabilir benim de öyle oldu en son adet oldum ama geç oldu stres yapmamaya çalış canım biliyorum çok zor ama sen sıkıntı yaşıyorsun sonrainşallah bebiş vardır Yoksa da bir an önce adet olursun inşallah
![]()
Evet canım kan vermiştim ben de kesin belli olurBen en saglami kan vereyim yarın sabah..
Kesinlikle canım beklemek çok zor artık adet gelsin demiştim kan ı bekleme yarını bugün git verYaa demekki sende benm gbi oldun hey Allahim ya uzuluyorm elimde deil aklim gidiyor ister istemez eger cidden bebis yksada adet olim arti ya beklemek kadar kotu bse yok![]()
çalışıyorum canım ya imkansız mecbur sabah yarın sabah bari adet olcaksanda gelsinde heveslenmim ya valla çok zor Allahım tez zaman hepimizn göbüşlerini doldursn yaKesinlikle canım beklemek çok zor artık adet gelsin demiştim kan ı bekleme yarını bugün git ver
Bence Bi işin yoksa bugun git yarına bırakma insanı stres daha cok mafedioBen en saglami kan vereyim yarın sabah..
canim 18 ay olduysa doktora gitmen sart sonra zamani bosa harcamisim doye uzulursun senin yerinde olsam suan randevu alirim ve hemen giderim.Benim de bat 11 Ağustos ama adetlerin düzenli değil en son adetim 17 gün gecikmeli geldi bu kez bebek var diye çok umitlenmistim adet olunca çok kötü oldum. 18, aydır bebek istiyoruz nasip olmadıDoktora gidecegimde de ya bir aksilik oluyor gidemiyorum yada gittiğim doktor ilgisiz çıkıyor.Dun tam 5 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim asla kiskanmiyorum Rabbim hayirlisiyla evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin ama bu güzellik bana nasip olmuyor diye çok üzülüyorum kimseyle paylaşamiyorum duaya ihtiyacım var
![]()
işten izin alamıyorum maalesef mecbur sabah kan vericem tabi adet olmazsam akşama kadar .scanim uzulme hemen benimde 3 gun gecmisti ama akintim falan yoktu umudunu kaybetme cokta heveslenme insallah vardir obulasyona bakma evet bazilari oyle ogreniyor sen ya ogle arasinda falan bi erken gebelik testi yap ona ilk idtar sart degil yada kan ver. kendini var mi yok mu diye strese sokmak en kotusu. yoksa emin ol adetin daha fazla gecikmez sende olmadigini bilirsin adet olunca cok cok uzulmezsin
işten izin alamıyorum mecbur beklicem eğer hasta olmazsan tabi sabah kan vercem bakalımBence Bi işin yoksa bugun git yarına bırakma insanı stres daha cok mafedio
Stres çok büyük düşman aman diyim. Düzenli adet olurum 28-30 gün engeç 2 ay önce 4gün bu ay 3gün gecikti. 10günden sonra gelmezse hamilelik düşün bence, yada kan ver..Yaa demekki sende benm gbi oldun hey Allahim ya uzuluyorm elimde deil aklim gidiyor ister istemez eger cidden bebis yksada adet olim arti ya beklemek kadar kotu bse yok![]()
aynen canım sabah kan vericem bugün olmazsam ALLAHIM inanki okadar çok istiyorumki ama bi okadarda kendimi heveslendirmek istemiyorumStres çok büyük düşman aman diyim. Düzenli adet olurum 28-30 gün engeç 2 ay önce 4gün bu ay 3gün gecikti. 10günden sonra gelmezse hamilelik düşün bence, yada kan ver..
bizde bebiş için ugrasıyoruz ama kaç aydır gelen yok![]()
anliyorum seni canim bende esimi ikna edemiyorum oda illa bi 6 ay olsun ondan sonra diyor ama eminim hemen gitmez :) sen kan ver aile hekimine git hormonlarina baksinlar. yumurta rezervinde iyiyse esinde mi problem var aceba ovulasyon kullaniyo musun ?Bikac kere gittim yumurta rezervi iyi bilmem ne diyip gönderdiler buralardan okuduğum kadarıyla birçok doktor en azından folik asit veriyor gebelik dusunenlere bana hiçbir şey onermedi doktorlar iyi doktor bulamadığım içinde bu işlere küstüm birazayrıca 1 yıl geçince eşlerin ikisininde doktora görünmesi gerekiyor eşim hala hazır hissetmiyorum diyor cekiniyor doktora gitmeye
bu ay karar verdim o gitmesede ben gideyim diye ama ağustosta gidersin dedi bide özele gideceğim için para meselesinden dolayı ağustosa ertelemek zorunda kaldım. Bu ay öteki ay derken zaman aleyhimize isliyor çaresiz ve desteksiz hissediyorum