Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım sabah kan vericem bugün olmazsam ALLAHIM inanki okadar çok istiyorumki ama bi okadarda kendimi heveslendirmek istemiyorum :KK61:

Sıkma canını sen sakın , olur olucak.. inanıyorum ben! 😇
bizde 6 aydır deniyoruz olmuyor, doktorum klomen verdi, onu kullanıyorum. 😪 belki olur, Allahım vesile etsin insallah. 😪😪

Sıkma canını sen sakın , olur olucak.. inanıyorum ben! 😇
bizde 6 aydır deniyoruz olmuyor, doktorum klomen verdi, onu kullanıyorum. 😪 belki olur, Allahım vesile etsin insallah. 😪😪
inşallah canım inşallah teşekkür ederim :KK200: seninde daha erken 6 ay bence üzülme olur inşallah:KK61:

merhaba kızlar. 15 ağustos öğreneceğim tarih. ben d varım. ağustos ayı bol bebişli olsun inşallah. benim bir çocuğum var çok şükür. 4 yıldır 2. için uğraşıyoruz.

inşallah canım inşallah teşekkür ederim :KK200: seninde daha erken 6 ay bence üzülme olur inşallah:KK61:
Valla heray eşim bu ayda mı olmadı? Gene mi hastalandın diyo, istiyor o da biliyorum ama tüketti valla. Bi yanda olsun bian önce diyorum.. zaten 2.yi düşünmüyoruz, ilki bi olsa... siz nekadardır istiyorsunuz? 😪😪😪

Benim de bat 11 Ağustos ama adetlerin düzenli değil en son adetim 17 gün gecikmeli geldi bu kez bebek var diye çok umitlenmistim adet olunca çok kötü oldum. 18, aydır bebek istiyoruz nasip olmadı :KK43: Doktora gidecegimde de ya bir aksilik oluyor gidemiyorum yada gittiğim doktor ilgisiz çıkıyor.Dun tam 5 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim asla kiskanmiyorum Rabbim hayirlisiyla evlatlarını kucaklarina almayı nasip etsin ama bu güzellik bana nasip olmuyor diye çok üzülüyorum kimseyle paylaşamiyorum duaya ihtiyacım var :KK1::KK43::KK43:
Rabbim tez vakitte size de nasip etsin inşallah🙏🙏🙏🙏

Back
X