- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Dur ben de yazimgoguslerim cok guzl agrio artk. Bu ay istahim da guzl acildi. Yiyom yiyom doymuyom
bi kac defa sag kasigim agridi. Akintm var arada sanki basim da dondu. Aha ben hamileyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur ben de yazimgoguslerim cok guzl agrio artk. Bu ay istahim da guzl acildi. Yiyom yiyom doymuyom
bi kac defa sag kasigim agridi. Akintm var arada sanki basim da dondu. Aha ben hamileyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inş canım hep beraber konuşalım busefer bulantılarımızı konuşalım inşYaaaaa kızlar ne hoşsunuz Allah hepimize bir an önce bebiş nasip etsin sağlıkla inşallah beraber hamileliklerimizi konuşalım inşallah![]()
KIZ gizleme hepbir sevinirizEvet HAMİŞİİİMMM
ama sizden gizliyorum![]()
Benim midem bulanmasın ne olurAmin inş canım hep beraber konuşalım busefer bulantılarımızı konuşalım inş
Bebek olsunda bulansın kız nolcak 3 ay kusarız biterBenim midem bulanmasın ne olur![]()
İstesen de istemesen de bulanacakBenim midem bulanmasın ne olur![]()
Bak buna da katılıyorumBebek olsunda bulansın kız nolcak 3 ay kusarız biter![]()
Olsun olsun da bebek az bulansın en azından orda oldugunu bilİstemiyorum bulantısız olsunbanene
![]()
Annemin ne güzel hiç bulanmazmış.. Benim ilkinde bulandı bari bunda bulanmasınOlsun olsun da bebek az bulansın en azından orda oldugunu bil
Ahahahha evet..Allahım ne güzel toptan kafayı sıyırdık bebek diye diye![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var teşekkür ederimRabbim tez vakitte size de nasip etsin inşallah![]()
Amin Allah razı olsun çok duaya ihtiyacım varRabbim tez vakitte size de nasip etsin inşallah![]()
Öyle olsun da bacım bulansın razıyımAnnemin ne güzel hiç bulanmazmış.. Benim ilkinde bulandı bari bunda bulanmasınama siz çok ısrar ettiniz madem hepinizin bulansın da görün
![]()
![]()
![]()
Olsunda bulansın kuzum razıyım ben onaAnnemin ne güzel hiç bulanmazmış.. Benim ilkinde bulandı bari bunda bulanmasınama siz çok ısrar ettiniz madem hepinizin bulansın da görün
![]()
![]()
![]()
inşallah uğur getirir bu ay sizlereeeBenimde 10 agustoshaydi ugurlu gele bize bu ay
![]()
Amin canım hepimize ugur getirisininşallah uğur getirir bu ay sizlereee![]()