Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gebeliğimde hiç bişey anlamamıştım bebeğim olucanı öğrendiğim hafta babamında kanser oldugunu ögrendim 6 ay boyunca her ay 1 kilo verdim taabi ben 5 aylıkken babamında kanserini ögreneli 5. Ayıdı ve kaybettim babamı oyüzden saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz olsunda bulantısına razıyım
Hadi yaa😢😢 Allah rahmet etsin canım Nur içinde yatsın 😞😞

İlk gebeliğimde hiç bişey anlamamıştım bebeğim olucanı öğrendiğim hafta babamında kanser oldugunu ögrendim 6 ay boyunca her ay 1 kilo verdim taabi ben 5 aylıkken babamında kanserini ögreneli 5. Ayıdı ve kaybettim babamı oyüzden saglıklı sıhhatli özürsüz kusursuz olsunda bulantısına razıyım
Allh rahmt eylesn. Peygmberlerimize komsu eylesn jnsllh. Tez zmnda hayrlisiyla sana da bize yeni bebikler versin ❤❤❤

aynen canim adetin ilk gununden sayrsam 13. gun normlde 10. gun olurdu. ama bolesi daha saglikli sanirim doktorda ole demisti normlei bu yani
Aynen canım benim kişiye göre değişiyor.. Hadi bakalım ilk haber senden gelecek O zaman ilk pik i sen gördün🙏😍

Benimde 10 agustos😊 haydi ugurlu gele bize bu ay💓🙏
Ben çok umutlu değilim. 1 yıl oldu evleneli hiç gebelik olmadı üstelik 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen önce bana pco dediler şimdi eşimde de sorun çıktı varikosel ilaç tedavisine başladık bakalım ne olur

ya kizlar kimseye olumsuz seyler soylemeye dilim varmiyor ama eger ko gervekten 8 9 ay yada 1 yil olmuyor mutlaka eslerdede sorun oluyor benim cok yakin arkadasim bi bucuk yil kendi hastanelere gitti testler yaptirdi falan sonra zorla esini goturdu soeun kocasinda cikti ben heo bi hastaneye gidin dedim insan konduramiyor bi sure ben bile simi ikna etmeye calisiyorum varsa bi sorun en basta ogrenelim bosuna bu ay olur diye zaman gecirmeyelim diye bu is tek basina olmuyor malum o yuzden eslerinde kontrole gitmesi cok onemli

benim negatif test aldm yaptım ama hala hasta olmaadımm
canim umudunu kaybetme ama en azindan negatif diye biraz kendini rahatlatirsan gebe degilsen de adetin gelir. insallah gec dollenmedir bi kadinlar adeti gorene kadar icimizde umut oluyor ama yinede biraz rahatlaki gebelik yoksada biran once adet ol yumurtlamaya bak

aynen canim adetin ilk gununden sayrsam 13. gun normlde 10. gun olurdu. ama bolesi daha saglikli sanirim doktorda ole demisti normlei bu yani
Evet e et ben 7 gün dedin diye sasırdm simdi anladım aynen normali bu zamanlar ama elbet kisiye göre değişiyor 21 gün yum. Çatlayıp hamile olanda var 😊 benim kızımda da 17 gün pik olmıs ve ertesi günü çatlamısto benim 😊 Bende bugün 15.günüm koyulasmaya basladı bakalım 😊

Ge
Ben çok umutlu değilim. 1 yıl oldu evleneli hiç gebelik olmadı üstelik 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen önce bana pco dediler şimdi eşimde de sorun çıktı varikosel ilaç tedavisine başladık bakalım ne olur
. Geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer ve senin de bebişin olur

Back
X