Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok umutlu değilim. 1 yıl oldu evleneli hiç gebelik olmadı üstelik 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen önce bana pco dediler şimdi eşimde de sorun çıktı varikosel ilaç tedavisine başladık bakalım ne olur
Olsun Allahtan ümit kesilmez ne zaman ne olacgaı ı bilmiyoruz siz elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmıs 🙏🌼

Bugün testim çok çok silik çıktı. Bu ay çok garip benim ovülasyonlar. Üst üste çok koyu çıktı, bi anda çook silik çıktı. Dünü değerlendirdik, bugünüde değerlendiricez. Sonrası bekleme süreci. İnşallah bu kez hüsran olmaz.

Ay
canim umudunu kaybetme ama en azindan negatif diye biraz kendini rahatlatirsan gebe degilsen de adetin gelir. insallah gec dollenmedir bi kadinlar adeti gorene kadar icimizde umut oluyor ama yinede biraz rahatlaki gebelik yoksada biran once adet ol yumurtlamaya bak
Aynen canim enazndan adet olucam dyorm ama hala olmadm busfer yne ister istemez aklim gidiyo kadin olmak cok zor yahu :KK71: :KK71:

Bugün testim çok çok silik çıktı. Bu ay çok garip benim ovülasyonlar. Üst üste çok koyu çıktı, bi anda çook silik çıktı. Dünü değerlendirdik, bugünüde değerlendiricez. Sonrası bekleme süreci. İnşallah bu kez hüsran olmaz.
Bugün testin kaçıncı günü beliki daha pik olmamıstır canım

Bugün testin kaçıncı günü beliki daha pik olmamıstır canım
35 günde 1 adet oluyorum. Geç bile kaldı pik için. Bugün adetin 26. günü. 40 günde adet olucam eğer yine tutmadıysa. Yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyorum ben genelde. Akıntımda azaldı zaten.

35 günde 1 adet oluyorum. Geç bile kaldı pik için. Bugün adetin 26. günü. 40 günde adet olucam eğer yine tutmadıysa. Yumurtlamadan 12 gün sonra adet oluyorum ben genelde. Akıntımda azaldı zaten.
Hım anladım canım hadi insaallah değerlendirdiğin günler tutmus tur 🙏

20190722_155346.webp

Evet cnm var 24 nde olmam lazm en gec 25 te olmam lazm.
Bide simdi teste bakiorm daa sanki ip ince bi cizgi var gibiii yoksa gonul gozuyle mi bakiom anlamdim. Sasi olcm gercktn. Netim yavas diye de atamiom fotoyu
Üç gün daha bekle o zaman sonra yap bi daha test

Evet cnm hcg. Sonradan gordgum sanki ince bi cizgi var ama bilemedim yani. Esime de gosterdim var gibi sanki ama kendi cizgisidr dedi.
Beklicm adete kdr
Dur ben bri daha bakayım genelde o ince cizgi ler fotoda görünmüyor

Back
X